Edinho'nun Bonservisi Belli Oldu

Gercekten Edinho ya asik olanlar var bakiyorum da.. Ayni kisiler Muslera gitsin diyenler, NO LOGIC..

Iste bazilari Drogbanin sadece sportif acisindan transfer edilmedigini anlamiyor. Bu adami getirmek vizyon meselesidir. Reklam ve marka degeri acisindan inanilmaz katki sagladi. Saha icinde de keza öyle. Daha yarim sene önce deniyordu bu takim Drogba ya endeksli diye. Reale, Fenere, Bjk ya, Juveye caktigi golleri ne cabuk unutuyorsunuz? Sevinmesini bilirler ama. Yok az kosuyormus. Olm adam 35 yasinda yasina göre yeterli kostu. Drogba ya adam gibi toplar gelmesse o ne yapsin?

Hicbirinizi kirmak istemiyorum ama Edinho ve Burak gibi adamlari Drogba gibi büyük topcudan üstün görürseniz futbolla alakaniz yoktur.

Iste bazilari Drogbanin sadece sportif acisindan transfer edilmedigini anlamiyor. Bu adami getirmek vizyon meselesidir. Reklam ve marka degeri acisindan inanilmaz katki sagladi. Saha icinde de keza öyle. Daha yarim sene önce deniyordu bu takim Drogba ya endeksli diye. Reale, Fenere, Bjk ya, Juveye caktigi golleri ne cabuk unutuyorsunuz? Sevinmesini bilirler ama. Yok az kosuyormus. Olm adam 35 yasinda yasina göre yeterli kostu. Drogba ya adam gibi toplar gelmesse o ne yapsin?

Hicbirinizi kirmak istemiyorum ama Edinho ve Burak gibi adamlari Drogba gibi büyük topcudan üstün görürseniz futbolla alakaniz yoktur.

O vizyon seni şampiyonluktan etti.

O vizyon seni şampiyonluktan etti.

Recep madem Hakan in ne dedigini tam olarak anlamiyorsun bari alinti yapip cevap yazma.

Tutturdun sampiyonluk Drogba nin yuzunden gitmis gibi konuyu yanlis yere cekiyorsun, neyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum cunku bazilarina 100x anlatsan yine anlamazlar ya, iste o yuzden.. ;)

(sizin yoldan gitsek takima copleri doldurursunuz sonra CL de niye tur atlayamiyoruz derdiniz)

size gore: Muslera out, Edinho in, evet bunu ancak Bjk taraftari soylerdi zaten..

bu drogba edinho kıyası nasıl çıktı anlamış değilim. drogba afrika tarihinin en büyük 3 futbolcusundan biri, kimse öyle bi adama laf atamaz bunlar apayrı şeyler.

ama ismi duyulmamış diye edinho, gekas, .. gibi isimleri kötü diye yaftalamak bize has bi özellik olsa gerek, adamların performanslarına bakan yok.

bu drogba edinho kıyası nasıl çıktı anlamış değilim. drogba afrika tarihinin en büyük 3 futbolcusundan biri, kimse öyle bi adama laf atamaz bunlar apayrı şeyler.

ama ismi duyulmamış diye edinho, gekas, .. gibi isimleri kötü diye yaftalamak bize has bi özellik olsa gerek, adamların performanslarına bakan yok.

Ben Ednho ya kötü demedim.;)

Bence Umut ve Buraktan daha iyi oyuncu.

Recep Edinhonun Drogabadan daha cok katki verecegini yazinca o cevabi verdim.

Adam Edinhoya 32 yaşında diye dedim bende zaten drogbada 35 yaşında diye şeettim :-D

Ben Ednho ya kötü demedim.;)

Bence Umut ve Buraktan daha iyi oyuncu.

Recep Edinhonun Drogabadan daha cok katki verecegini yazinca o cevabi verdim.

ya ben basitçe şunu diyorum, +3 gibi bi sınır varsa o +3 21-22 yaşında 3 yabancı olmasın, 29-30 yaşlarında kulübede olması sorun olmayacak, oyuna girdiğinde bişeyleri değiştirebilecek adam olsun. ismi edinho olur, gekas olur fark etmez, tonla bulunur zaten.

ısrarla genç oyuncu alıp ilerde yıldız olacak diye bekliyoruz ama ya kulübe ya tribüne hapsedip adamın geleceğini karartıyoruz. bruma, telles, hejrovic, lucas ... oynamadıklar sürece kaybolup gidecekler, biz yine yeteneksizlerdi deyip bunları suçlamaya devam edicez, asıl suçun bizim antalitemiz olduğunu hiçbir zaman kabul etmicez.

Geri
Üst Alt