Efendi Beşiktaş'ın Efendi Oyuncularının Maç Sonu Görüntüleri

Ulan Allah belanızı versin sakat adamları sevk etmişler. Tiyatronuz gtünüze girer umarım

Bizim bunlarla ne ilgimiz var sergen iki kelimeden motivasyon cikarip hataya elli tane salliyorsa bizim motivatorde yapsin cikip 5 6 tane atip fisi cekelim goztepe maci skoru umrumuzda olmaz bosverin adamlara gaz vermeye gerek yok

Acik konusmak gerekirse abou ile para konusunda anlasip oynatmalari beni korkutan bi hadise idi ki oluru yuksekdi bence
Bjkyi havaya sokardi o hamle

Bence iyi birsey oldu

Zaten bazi bjkliler hayalini kuruyordu hhatta hashtag calismasi fln yapacaklardi

Teşvik alıyor demiş ukala sonra özür dilemiş it

ünal hoca mahkemeye verirse donuna kadar tazmınat alırdı o yuzden aramıstır yoksa bu herifte hak haysıyet namus ne arar,pacalarından pislik akıyor
ben olsam affetmem geçirirdim tazminatı böylelerine anladıgı dilden konuşacaksın

gzekalı herif sanki öyle arayıp özür dilenebilecek bir şey söylemiş gibi konuşuyor

Yalniz Karagümrük tarafından hiç ses seda çıkmaması çok ilginç he. Bu işin içinde biseyler var gibime geliyor. Hiç normal ilerlemiyor süreç.

Süleyman Hurma yada Karagümrük kulübü neden açiklama yapmiyor, ulan bizi yendikleri maçtan sonra kuduz köpek gibi saldirmişlardi bize hakem yüzünden burda oyuncularini tokatlamişlar linç etmişler ses yok karaktersiz köpekler..

Ahahahahaha kontrat uzamasin diye oynamayan dogustan bjkli abou mu yapmis adam dovmeyi. Sitcom gibi ulke anasini satayim

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Daha 2 hafta evvel Josef De Souza rakip takım oyuncularını teşvik primi almakla suçladı ve PFDK'ya bile sevk edilmedi. Düşünebiliyor musunuz bizden bir oyuncunun ya da Fatih Hoca'nın böyle bir imada bulunduğunu? 10 maçtan aşağı ceza alır mıydık?

Nasıl bir ortamda olduğumuz belli işte. Adam kameraların önünde tekme tokat saldırsa da ceza alacağının garantisi yok. E Fener'in bu sene yaptıklarını saymaya gerek var mı? Ali Koç'un şu an hukuken yöneticilik yapabiliyor olması bile hukukun olmadığını gösteriyor. İlahi adalet diyip duruyorlar ya, varsa eğer böyle bir şey bu şerefsizler hak ediyor olabilirler mi şampiyonluğu?

Transfer sikelerinden tutunda maç satmaya kadar her halt yapıldı bu sene. Bu yapılanlar ile yüzdük yüzdük sonuna geldik. Allah'ın izni ile biz şampiyon olacağız.

Geri
Üst Alt