Ege Üniversitesi İşgal Edildi

Bu pkklılara polis neden engel olmuyor?Ya da kampüsteki diğer öğrenciler neden müdahale edip bu hainleri temizlemiyor?

Böyle olaylar malesef hükümetin işine gelecek. Çünkü, gösteriler masum da olsa artık böyle gösterecekler.

Bu pkklılara polis neden engel olmuyor?Ya da kampüsteki diğer öğrenciler neden müdahale edip bu hainleri temizlemiyor?

ülkücüler kız peşinde koşmaktan bunlara ayıracak vakit bulamıyor geri kalanlarda zaten kendi halinde öğrenciler

ülkücüler kız peşinde koşmaktan bunlara ayıracak vakit bulamıyor geri kalanlarda zaten kendi halinde öğrenciler

ülkücüler işinde gücünde böyle devlisler okuyor üniversiteleri örgütcüler götürüyor

herifler de öyle bir yapılanma var ki sürü gibiler itler.her olayda birlik oluveriyorlar, tek başlarına sesleri çıkmıyor.bizim okulda da rabiacılara saldırmışlardı bir ara.

yüz buldukları merciiyi hepimiz biliyoruz zaten.

Yemin ediyorum Akp'yi çökertemediğiniz için içinize meday kuşu sızacak artık sizlere gülüyorum ya.

Türkiye'ye meteor düşse başbakandan bileceksiniz bu kadar olmaz,ne nefretmiş kardeşim be sizde ki!!

Kemalist gecinip bu bölücülerin yaninda yürümekten iyidir. Bütün solcu gecinenler bu teröristler ile ortak hareket ediyor, tipik bir solcu yobazligi icinde olduklari icin, yeterki Akp ye karsi olsun apocuda oluruz kafasindalar. Ayrica bu Vatani savunmak sadece Ülkücülerin degil hepimizin görevidir. Vatanseverler egitimini tamamlayip Ülkeye hizmet etme derdinde, digerleri gibi sirf siyasi nedenlerden dolayi üniversiteye kayit olmuyor.

Ulan bir Fransadaki universite ogrencilere bakiyorum birde Turkiyedekilerine... Birinde okumaya giderler oburunde eylem protesto.

Avrupada Turkiyedeki gibi olmuyor. Turkiyede ikide bir olay millet okumak icin uni ariyor bizimkilerde savasmak istiyor :). Asil sacmalik bu.

ispanyada yasiorum ,burdada okuyorum ,tr de bitirdim uni

gecen sene 3,4 ogrenci komalik olmustu.

protesto herzaman olur ,olmalidir

elma armut karismasin

ispanyada yasiorum ,burdada okuyorum ,tr de bitirdim uni

gecen sene 3,4 ogrenci komalik olmustu.

protesto herzaman olur ,olmalidir

elma armut karismasin

Ispanyayi ornek vermissin... Adamlar ekonomik krizden birbirini yiyecek. Bir gercek varki Turkiyedeki universitelerdeki olaylari Avrupadaki gibi olmuyor. Bu gercegide gormezden gelemeyiz.

Kendine ülkücü diyen ak gençlik foruma da mı girmiş. Üzüldüm.

Ispanyayi ornek vermissin... Adamlar ekonomik krizden birbirini yiyecek. Bir gercek varki Turkiyedeki universitelerdeki olaylari Avrupadaki gibi olmuyor. Bu gercegide gormezden gelemeyiz.

elma armut karistirdikca karistirion krizden ogrenciye,bilmem neden neye gecmisin

politik bi durumdan frasnsayi ornek vermisin ,iki durum arasinda farklilik var.hala ayni mantiktasin

Geri
Üst Alt