Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu pkklılara polis neden engel olmuyor?Ya da kampüsteki diğer öğrenciler neden müdahale edip bu hainleri temizlemiyor?
ülkücüler kız peşinde koşmaktan bunlara ayıracak vakit bulamıyor geri kalanlarda zaten kendi halinde öğrenciler
Bornova kampüsünde bu hainlerin toplam sayısı tahminen ne kadardır?ülkücüler kız peşinde koşmaktan bunlara ayıracak vakit bulamıyor geri kalanlarda zaten kendi halinde öğrenciler
ülkücüler işinde gücünde böyle devlisler okuyor üniversiteleri örgütcüler götürüyor
ülkücüler kız meselelerine bakıyordu benim zamanımda halen öyle anlaşılan
Yaranı bu kadar belli etme
ülkücüler kız peşinde koşmaktan bunlara ayıracak vakit bulamıyor geri kalanlarda zaten kendi halinde öğrenciler
Ulan bir Fransadaki universite ogrencilere bakiyorum birde Turkiyedekilerine... Birinde okumaya giderler oburunde eylem protesto.
ne alaksiz sacmalik ,dunyanin her yerinde unide protesto olur,yada ogrecilerle
burdaki bambaska bi olay
Avrupada Turkiyedeki gibi olmuyor. Turkiyede ikide bir olay millet okumak icin uni ariyor bizimkilerde savasmak istiyor. Asil sacmalik bu.
ispanyada yasiorum ,burdada okuyorum ,tr de bitirdim uni
gecen sene 3,4 ogrenci komalik olmustu.
protesto herzaman olur ,olmalidir
elma armut karismasin
Ispanyayi ornek vermissin... Adamlar ekonomik krizden birbirini yiyecek. Bir gercek varki Turkiyedeki universitelerdeki olaylari Avrupadaki gibi olmuyor. Bu gercegide gormezden gelemeyiz.