Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.235
- 70.422
- 4.918
Korkunç

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun abiGeçmiş olsun, benimde orada epey akraba var kötü bir durum yok çok şükür. Amcama bir kaç saat ulaşamayınca panikledik ama evden korkuyla çıkıp telefonu almamış.
Görüştünüz mü nasıl durumları? İnsanlar sokakta mı kalacak nasıl yapacaklarHalamlar direk yıkılan binaların olduğu manavkuyuda kalıyor benim de totalde orada 1senem falan geçmiştir. Görüntüler cidden çok üzücü.
Görüştünüz mü nasıl durumları? İnsanlar sokakta mı kalacak nasıl yapacaklar
Çok geçmiş olsun.2 defa görüştüm. Korku var hala evlere giremiyorlar. Halamlar Alsancaktaki iş yerlerinde kalacaklar bu gece. Herkes başının çaresine bakmak durumunda galiba bir çadır veya herhangi bir barınma yardımına denk gelmedim
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.Halamlar direk yıkılan binaların olduğu manavkuyuda kalıyor benim de totalde orada 1senem falan geçmiştir. Görüntüler cidden çok üzücü. Bölgedeki insanlarda hala ciddi korku ve endişe var. Telefon açıp seslerini duyunca insan kahroluyor
Geçmiş olsun.
Buyuk konusmayalim daha 2 ay var sonucta ayrilabilirsinForumca 2020 yılının en guzel anısı galiba benim evliligim olacak gibi duruyor
Çok geçmiş olsun. Yıkılan binaları izlerken gözlerim doluyor daha insanların yaşadığı travmayı düşünemiyorum bile
GM 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz depremden korunmaya değil deprem sonrasında yapacaklarımıza odaklandıkça hiçbir şeyin başlangıcını gerçekleştiremeyiz.Umarım bu olay artık birşeylerin değişiminde başlangıç olur. 21.yy da depreme can vermeyelim artık
Ondan da çok emin olmaForumca 2020 yılının en guzel anısı galiba benim evliligim olacak gibi duruyor
Tecrübe konuşmuş resmen.Ondan da çok emin olma
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi