Ege'de Deprem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Depremi atlatanlar için sonrası da kolay olmuyor.Surekli deprem mi oluyor hissi, avizeye bakmak...
17 Ağustos'u Adapazarı merkezde ve 45 saniyesini de uyanık bir şekilde yaşamış biri olarak şu cümleyi çok iyi anlıyorum. O bahsettiğin travma bende en az 2 sene sürmüştü.

Sosyal medyaya düşen ev ve işletmelerdeki deprem görüntülerine bakıyorum da gerçekten ürkütücü lakin 17 ağustos depreminde yaşadığım sallantıya göre hafif kalıyor. İzmir'de yine insanlar yürüyebiliyor, bir yere tutunduğu zaman ayakta kalabiliyor. 17 Ağustos'da zifiri karanlıkta yaşadığım sarsıntıda bu mümkün olamıyordu. Sallantının beni dar koridorda duvardan duvara çarptığını bilirim. 17 Ağustos'u yaşamamış şanslı arkadaşlarım o sallantının nasıl bir şey olduğunu artık buradan tahayyül etsinler.

17 Ağustos'u Adapazarı merkezde ve 45 saniyesini de uyanık bir şekilde yaşamış biri olarak şu cümleyi çok iyi anlıyorum. O bahsettiğin travma bende en az 2 sene sürmüştü.

Sosyal medyaya düşen ev ve işletmelerdeki deprem görüntülerine bakıyorum da gerçekten ürkütücü lakin 17 ağustos depreminde yaşadığım sallantıya göre hafif kalıyor. İzmir'de yine insanlar yürüyebiliyor, bir yere tutunduğu zaman ayakta kalabiliyor. 17 Ağustos'da zifiri karanlıkta yaşadığım sarsıntıda bu mümkün olamıyordu. Sallantının beni dar koridorda duvardan duvara çarptığını bilirim. 17 Ağustos'u yaşamamış şanslı arkadaşlarım o sallantının nasıl bir şey olduğunu artık buradan tahayyül etsinler.
17 ağustostaki uğultuyu o anı yaşayan herkes hatırlar.En korkunç tarafı da oydu.

17 Ağustos bunun 100 katı daha feciydi. Ben dışarıda yakalandım. O koca koca binalar yere bildiğin secde ediyordu. Hayatımda böyle bir şey görmediğimiz için şok halinde ne yapacağımızı şaşırmıştık. Allah beterinden korusun.

15 saniye sürdü deniyordu görüntülerde 1 dkmı gibi sanki

17 agustosta enkazda kalip kekeme olan ilkokul arkadasim lisede basketbol oynarken olmustu, etkisi bu kadar genis alana yayilan afetlerin 3-4 haftada unutuluyor olmasi rezillik
11-12 yaşlarındaydım 99 depreminde.Sanki bir kolinin içindeyiz ve koliyi birileri rastgele sallıyor gibi sallanıyordu ev.Üzerine uğultu eklenince iyice korkutucuydu.Beni babam kolumdan tutup çıkarmıştı dışarı.O gece gökyüzünde gördüğüm kadar yıldızı bir daha hiç görmedim.Elektriklerin kesik olmasından dolayı gökyüzünün daha net görünmesi mi yoksa başka bir sebebi mi vardı bilemiyorum.Kuzenim Türkiye’deydi.O deprem sonrası bir daha Türkiye’ye gelmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt