Ege'de Deprem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle şeyler yazmak istiyorum ama yazarsam kapıma muhtemelen polis gelir.Normal bir yorum yaparsam bunun karşılığı olmaz.O yüzden susmak en iyisi
Aynı durumdayım , söylenenden ayrı söylenenle ilgili içimden geleni yazamıyor olmaktan ayrı patlamak üzereyim.

Yav birde inan yardımlar oraya buraya toplanıp bir kısmı kayboluyor sonra ne hikmetse. İ*ne çok. Koordinasyon sıfır. Ne ihtiyaç var diye çadırlardan öğrenip öyle yardım yapmalı normal halk. Sağa sola boktan kurumlara verilmemeli.

Birara edilen yardimlari toplayip tekrar büfelere ucret karsiliginda satan bir yavsak gormustum haberlerde.

Birde Izmirde kira fiyatlarida cikmis diye okumuştum biryerde. Dogrumu bu bilgiler yakisikli

Otel dedik lakin bakkal amca daha erken davranmis. Bu ülke insanına ne denir ki.

Otel dedik lakin bakkal amca daha erken davranmis. Bu ülke insanına ne denir ki.

bütün poşeti doldursan 100 tl etmez.O kadar insanın günahına girmeye değer mi .Orada olsam bitkisel hayata sokmazsam adam değilim.Dükkan ismi ifşa edilsin.Delirmemek elde değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Haberlere bak yaw

Su bos "yardim icin gonderilen malzemeleri calip satan bakkal" haberine sinirlenen de "kucuk cocuk depremden 92 saat sonra kurtuldu haberine mutlu olan da (taniyanlari haric) mal oglu maldir.

Cocuk kurtulunca bir "umut belirmis" "karanligin icindeki aydinlikmis"

Medya butun motivasyonunuzu yine dogru yerlere yonlendirdi. Vatandasi sucla, dini degerler uzerinden gerilim yarat, olmayan kahramanlar yarat ve suclularin yani hukumetin unutulmasini sagla.

Covidde de kahramanlarimiz var mesela, umutlarimiz var, sucladigimiz halkimiz var ve en sonun geldigimiz noktada motivasyonumuzu o kadar iyi yonelendirdiler ki vaka sayisi bilr aciklamamalarina ragmen sesini cikaran yok.

Geri zekalilar...

Haberlere bak yaw

Su bos "yardim icin gonderilen malzemeleri calip satan bakkal" haberine sinirlenen de "kucuk cocuk depremden 92 saat sonra kurtuldu haberine mutlu olan da (taniyanlari haric) mal oglu maldir.

Medya butun motivasyonunuzu yine dogru yerlere yonlendirdi. Vatandasi sucla, dini degerler uzerinden gerilim yarat, olmayan kahramanlar yarat ve suclularin yani hukumetin unutulmasini sagla.

Covidde de kahramanlarimiz var mesela, umutlarimiz var, sucladigimiz halkimiz var ve en sonun geldigimiz noktada motivasyonumuzu o kadar iyi yonelendirdiler ki vaka sayisi bilr aciklamamalarina ragmen sesini cikaran yok.

Geri zekalilar...
Malın önde gideni sensin.İnsanların acısıyla dertlenmek sevinciyle keyiflenmek insanlıktır.

Haberlere bak yaw

Geri zekalilar...
Beni her ölüm etkiler.
Tanımasam bile üzülürüm
Yitirilmiş ümitlere...
Hiç gerçekleşmeyecek ideallere,
Yaşanmamış sevgilere üzülürüm...

Haberlere bak yaw

Geri zekalilar...

Kurtulan herkes icin mutlu olacagiz ama hesabi da unutmayacagiz. Merak etme unutmayin cok insan var. Ha nasil hesap soracagiz bilmiyorum. Bunun en iyi yolu sandiktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt