- 15 Ocak 2012
- 8.710
- 5.320
- 1.343
Dalga geçiyor bunlar ya.
Öyle şeyler yazmak istiyorum ama yazarsam kapıma muhtemelen polis gelir.Normal bir yorum yaparsam bunun karşılığı olmaz.O yüzden susmak en iyisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dalga geçiyor bunlar ya.
Aynı durumdayım , söylenenden ayrı söylenenle ilgili içimden geleni yazamıyor olmaktan ayrı patlamak üzereyim.Öyle şeyler yazmak istiyorum ama yazarsam kapıma muhtemelen polis gelir.Normal bir yorum yaparsam bunun karşılığı olmaz.O yüzden susmak en iyisi
Dalga geçiyor bunlar ya.
Yav birde inan yardımlar oraya buraya toplanıp bir kısmı kayboluyor sonra ne hikmetse. İ*ne çok. Koordinasyon sıfır. Ne ihtiyaç var diye çadırlardan öğrenip öyle yardım yapmalı normal halk. Sağa sola boktan kurumlara verilmemeli.
Otel dedik lakin bakkal amca daha erken davranmis. Bu ülke insanına ne denir ki.
Otel dedik lakin bakkal amca daha erken davranmis. Bu ülke insanına ne denir ki.
Şerefsizlik diz boyu.Otel dedik lakin bakkal amca daha erken davranmis. Bu ülke insanına ne denir ki.
Malın önde gideni sensin.İnsanların acısıyla dertlenmek sevinciyle keyiflenmek insanlıktır.Haberlere bak yaw
Su bos "yardim icin gonderilen malzemeleri calip satan bakkal" haberine sinirlenen de "kucuk cocuk depremden 92 saat sonra kurtuldu haberine mutlu olan da (taniyanlari haric) mal oglu maldir.
Cocuk kurtulunca bir "umut belirmis" "karanligin icindeki aydinlikmis"
Medya butun motivasyonunuzu yine dogru yerlere yonlendirdi. Vatandasi sucla, dini degerler uzerinden gerilim yarat, olmayan kahramanlar yarat ve suclularin yani hukumetin unutulmasini sagla.
Covidde de kahramanlarimiz var mesela, umutlarimiz var, sucladigimiz halkimiz var ve en sonun geldigimiz noktada motivasyonumuzu o kadar iyi yonelendirdiler ki vaka sayisi bilr aciklamamalarina ragmen sesini cikaran yok.
Geri zekalilar...
Beni her ölüm etkiler.Haberlere bak yaw
Su bos "yardim icin gonderilen malzemeleri calip satan bakkal" haberine sinirlenen de "kucuk cocuk depremden 92 saat sonra kurtuldu haberine mutlu olan da (taniyanlari haric) mal oglu maldir.
Medya butun motivasyonunuzu yine dogru yerlere yonlendirdi. Vatandasi sucla, dini degerler uzerinden gerilim yarat, olmayan kahramanlar yarat ve suclularin yani hukumetin unutulmasini sagla.
Covidde de kahramanlarimiz var mesela, umutlarimiz var, sucladigimiz halkimiz var ve en sonun geldigimiz noktada motivasyonumuzu o kadar iyi yonelendirdiler ki vaka sayisi bilr aciklamamalarina ragmen sesini cikaran yok.
Geri zekalilar...
Onune atilan yemleri topluyorsun, arabesk ruh halinin insanlikla alakasi yok.Malın önde gideni sensin.İnsanların acısıyla dertlenmek sevinciyle keyiflenmek insanlıktır.
Evet zaten bundan faydalaniyorlar.Beni her ölüm etkiler.
Tanımasam bile üzülürüm
Yitirilmiş ümitlere...
Hiç gerçekleşmeyecek ideallere,
Yaşanmamış sevgilere üzülürüm...
Haberlere bak yaw
Geri zekalilar...