Murat Onder
Aslan Üye
- 28 Mayıs 2011
- 8.586
- 8.272
- 1.558
Aman ahbap kendine mukayyet ol.
Iyiyiz ustad cok sukur sagolasin umarim can kaybi artmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyiyiz ustad cok sukur sagolasin umarim can kaybi artmaz
Sosyal medyada yazan onlarca insan demeye dilimin varmadı ne olduğu belli olmayan şeyler var; İzmir'in, İzmirli'nin dininden girip, yaşamından çıkıp, bela okuyup, sevinen.Bolge halkini niye asagiliyorlar ki?
Aynen aramızda bu kadar şerefsizin yaşadığını bilmek üzücü. Merak eden ensonhaber gibi sitelerin izmir depremi ile ilgili haberlerinin altındaki yorumları okuyabilir. Aşağılık yorum kaynıyor.Sosyal medyada yazan onlarca insan demeye dilimin varmadı ne olduğu belli olmayan şeyler var; İzmir'in, İzmirli'nin dininden girip, yaşamından çıkıp, bela okuyup, sevinen.
Olsun biz yine de dini ve siyasi konularda konusmayalim bu donemde ortalik karismasin. Mazallah ters bir sey soylersek camiyi yakiyorlar soylentisiyle insanlari galeyana getirebilirler.Sosyal medyada yazan onlarca insan demeye dilimin varmadı ne olduğu belli olmayan şeyler var; İzmir'in, İzmirli'nin dininden girip, yaşamından çıkıp, bela okuyup, sevinen.
1 ay bile az olurdu üstatBu deprem İstanbul'da olsa 1 hafta her yer felçti
Batmanda da fena hissedilmişti unutamıyorum
Ceset kokusuyla bas etmek zor olurduBu deprem İstanbul'da olsa 1 hafta her yer felçti
Depremin beni koridorda duvardan duvara fırlattığını hatırlıyorum. O an acaba bina hangi tarafa devrilecek hangi odada kalsam sağ kalırım onu düşündüm.Bizim bura merkez ussuydu ya.Felaketti.Allah bir daha yaşatmasın diyecem ama Turkiye deprem bölgesi tedbiri alacağız.
Gümüşpalada 5 sene kaldm aldı kaya cok hissetmiyosun ordaBayraklı gümüşpala da yaşıyorum burda sıkıntı yok ama bayraklı ve bornovanın bir çok yerinde oldu. Herkeze geçmiş olsun...
saol dostumgeçmiş olsun renktaş