Ege'de Deprem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekşide provakasyon dolu burda bile bir gerizekalının yaptıgını tüm müslümanlar böyle düşünüyormuş gibi paylasıyorsunuz
Provakasyon yapmak yasaktır. Herkesin düşüncesi kendisini baglar

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince, kanunların verdiği yetki çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir.

Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında; İzmir ve çevre illerde meydana gelen deprem üzerinden bölge halkına yönelik aşağılayıcı, tahkir ve tezyif edici paylaşımlarla halkın bir kesimini diğer bir kesimi aleyhine düşmanlığa ve/veya kin beslemeye alenen tahrik eden hesaplara ilişkin “tespit” çalışmaları ivedilikle başlatılmış, tespit edilen kişiler hakkında gerekli çalışmalar yapılarak adli mercilere intikal ettirilecektir.

Konunun tarafımızca hassasiyetle takip edildiği hususu;

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

9 Eylül ve Ege üniversitesi hastanelerinde önlem olarak kan bağışı bekleniyor.

1604070725230.png1604070744212.png

Yaptığınız yorumlara dikkat edin çıldırtmayın adamı. Allah depremzedelerin yardımcısı olsun.

Deprem olmuş, can derdinde olan insanlar var. Sevdiklerinden haber alamayan insanlar var. Burada saçma sapan yorumlar yapmaktan geri durmuyorsunuz. Siyaset, provokasyon yapmak yasak.

Geçmiş olsun, gençler iyimisiniz?
İnşallah can kaybı yoktur.

Gscimbom mobil

Dikili deydim.. Öyşe Böyle Sallanmadık..

Bayraklı ve Bornova da Göçükler Varmış..

Allah Yar ve Yardımcıları Olsun..

Geçmiş Olsun Türkiyem

Bataklık zeminde ve ovada kurulu İzmir'in büyük çoğunluğu sahil ilçeleri ise çoğu denizin doldurulmasi ile oluştu bilinçsizlik çok fazla

Geriye Doğru Okumak İstemiyorum..Kesin provakasyon Yapıp Ortamı Gerenler vardır..

Milletin Acısı Var Cam Derdinde Siyaset Yapanın Gelmişini Geçmişini Seveyim

Bu videoyu inşaat mühendisi arkadaşıma gösterdim. Bana ortadaki binanın altında yer alan dükkanda yer açmak için kolonları kesmişler muhtemelen, üst katlar kendini taşımış ama en alt binayı taşıyamamış dedi. Binayı sağlam yapsan bile altındaki dükkan sahibinin insafına kalıyorsun..

Ayrıca şu sosyal medyada elinde imanölçerle gezen tiplere de lanet olsun ne diyeyim. Sofu olsan seni enkazın altından çıkarmaya melekler mi geliyor anlamadım ki?

Büyüklük 6.6 ama hissedilen şiddeti 7.5 herkese büyük geçmiş olsun.

Çok kötü...

Izmir de yaşayan herkese büyük geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun..

sent via GSC

Bu videoyu inşaat mühendisi arkadaşıma gösterdim. Bana ortadaki binanın altında yer alan dükkanda yer açmak için kolonları kesmişler muhtemelen, üst katlar kendini taşımış ama en alt binayı taşıyamamış dedi. Binayı sağlam yapsan bile altındaki dükkan sahibinin insafına kalıyorsun..

Ayrıca şu sosyal medyada elinde imanölçerle gezen tiplere de lanet olsun ne diyeyim. Sofu olsan seni enkazın altından çıkarmaya melekler mi geliyor anlamadım ki?

ewt en alt katın direkt pert olması benim de dikkatimi çekmiş idi
tam bir itlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt