Ege'de Deprem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla eğer bu 7 şiddetinde depremde sadece 20 bina yıkıldıysa deprem de Türk'e zarar vermez bu tescillenmiş oldu. Yani belediye başkanı sonuçta bunlar da yıkılan bina saklanamaz 20 diyorlarsa doğrudur. Vallahi çok az allah korudu demek ki binalar da o çürük zemine rağmen sağlam. Ben başka bir sonuç çıkaramadım. 7 şiddetinde izmirde deprem olacak 20 bina yıkılacak sadece? O zaman vefat sayısı da düşük kalır inşallah ki kalır zira gündüz vakti 20 binadan tahliye olamayan kaç kişi olacak ki?

Şaşırtıcı ama sevindirici.
Sen nasıl bir ruh hastasısın ya

Deprem çantası nasıl hazırlanır ve neler olmalı?

Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun.

İstanbul için aynı yorumu yapamam ama.
Istanbul'da bitişik nizam binalar olması baya bir avantajlı akrabam Hüseyin Tur kendisi Tvlerde deprem zamanı programlara konuk olan esaslı bir jeologtur. Geçtiğimiz bir zaman anlatmıştı. Onun haricinde Istanbul'da 7 üstü deprem kaosun tam tepesi olur.

Valla eğer bu 7 şiddetinde depremde sadece 20 bina yıkıldıysa deprem de Türk'e zarar vermez bu tescillenmiş oldu. Yani belediye başkanı sonuçta bunlar da yıkılan bina saklanamaz 20 diyorlarsa doğrudur. Vallahi çok az allah korudu demek ki binalar da o çürük zemine rağmen sağlam. Ben başka bir sonuç çıkaramadım. 7 şiddetinde izmirde deprem olacak 20 bina yıkılacak sadece? O zaman vefat sayısı da düşük kalır inşallah ki kalır zira gündüz vakti 20 binadan tahliye olamayan kaç kişi olacak ki?

Şaşırtıcı ama sevindirici.
Tengri turku koruyor ustad bunun baska aciklamasi yok

gecmis olsun. Deprem Turkiye'nin kaderi. ev alirken, kiralarken ilk degerlendirilmesi gereken husus bu. Depremden korunmanin tek yolu saglam bina. Devletten kimse mucize beklemesin.

Merkez ustu denizin ortasindaymis galiba. Ya Izmir'e biraz daha yakinda olsaydi? belki 100'lerce kisi olecekti. Ulke hicbir sekilde depreme hazirlikli degil.

Renkdaşlar çok zor bir gün geçirdik iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkürler.Normalde 15 dakika süren yolu tam 3.5 saatte gidebildik her kırmızı ışıkta durduğumuzda tekrar tekrar araba sallandı resmen,allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kaybettiğimiz can larımızın yakınlarına Baş sağliği diliyorum...Allah rahmet eylesin nur içinde uyusunlar...Hisseden arkadaşlarımada geçmiş olsun

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Ahmet Ercanlar bu ulkenin en iyi jeoleji muhendislerinin basindadir deprem yarinda olabilir 10 sene sonrada demek bilim degil okadar teknolojik alet niye var bende egitimsiz sekilde ayni seyi soylerim

Tamam tam zamani saati asla verilemez ama 3 5 yil farkla enerji birikiminden hesaplanabilir adam en erken 2045 diyor istanbul icin digerleri cikip ayni seyi bulbul gibi soyluyor yarinda olur 50 yil sonrada

Boyle sacma birsey olurmu dunyadaki tum depremler 5 10 yil yaklasik biliniyor Ahmet Ercanlar ve birde Naci gorur digerleri eski kafali teknolojiyi kullanamayan tipler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt