Ege'de Deprem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Ercanlar bu ulkenin en iyi jeoleji muhendislerinin basindadir deprem yarinda olabilir 10 sene sonrada demek bilim degil okadar teknolojik alet niye var bende egitimsiz sekilde ayni seyi soylerim

Tamam tam zamani saati asla verilemez ama 3 5 yil farkla enerji birikiminden hesaplanabilir adam en erken 2045 diyor istanbul icin digerleri cikip ayni seyi bulbul gibi soyluyor yarinda olur 50 yil sonrada

Boyle sacma birsey olurmu dunyadaki tum depremler 5 10 yil yaklasik biliniyor Ahmet Ercanlar ve birde Naci gorur digerleri eski kafali teknolojiyi kullanamayan tipler

Bunu nerede demişti

Bunu nerede demişti
Hep diyor ben 3 senedir her dinledigimde ayni seyi soyluyor bugunde soyledi adam soyleyince diger muhendisler adama kiziyor bu soylenirmi diye soylenir kardesim meteoroloji nasil yarin yagmur yagacak diyip saatini tam tutturamasada yakin uzak biliyor dunyada da bu biliniyor bizdeki muhendisler bilerek soylemiyor

1 dakikadan az sürmedi bu deprem ve gittikçe şiddetlendi. Allah düşmanımın başına bile vermesin

Hep diyor ben 3 senedir her dinledigimde ayni seyi soyluyor bugunde soyledi adam soyleyince diger muhendisler adama kiziyor bu soylenirmi diye soylenir kardesim meteoroloji nasil yarin yagmur yagacak diyip saatini tam tutturamasada yakin uzak biliyor dunyada da bu biliniyor bizdeki muhendisler bilerek soylemiyor

Adamlar kızmaktada haklı milleti rehavete sürükler o söylediği..Millet tedbiri unutur bnim ömrüm yetmez nasıl olsa o gunlere diye

Görüldüğü üzere deprem rahat 45 saniye sürüyor hatta daha fazla ama Afad 15 saniye sürdü diye açıklama yapıyor. Mantığını anlayan var mı?
Kardesim ben hasanpasada yanimdaki dolabin uzerindeki anahtarlarin hareketini takip ederek kendim 45 saniye dedim malum bizim isyeri kurbalidere civari zemin les o yuzden her seyi hissediyoruz 15 saniye diyen bok yemistir zaten bilime aykiri 6.9 deprem 15 saniye suremez afada kalsa deprem 6.6 kandilli 6.9 verdi yabanci kaynaklar 7 veriyor afadin hic birseyine inanmam

bu programı izleyebilirsiniz tekrar baştan sona.

Adamlar kızmaktada haklı milleti rehavete sürükler o söylediği..Millet tedbiri unutur bnim ömrüm yetmez nasıl olsa o gunlere diye
Milletin alacagi tedbir mi var ? sinirli seyler parasi olan iyi evde oturur olmayan tedbir filan alamaz tedbiri alacak devlettir curuk binalari terkedemeyen insanlari yeni binalara kavusturacak olan devlettir bence soylenmesinde sakinca yok

Kardesim ben hasanpasada yanimdaki dolabin uzerindeki anahtarlarin hareketini takip ederek kendim 45 saniye dedim malum bizim isyeri kurbalidere civari zemin les o yuzden her seyi hissediyoruz 15 saniye diyen bok yemistir zaten bilime aykiri 6.9 deprem 15 saniye suremez afada kalsa deprem 6.6 kandilli 6.9 verdi yabanci kaynaklar 7 veriyor afadin hic birseyine inanmam

Senin hesabını geçtim dostum, video var orada, 1.03 saniyelik video.. Video biterken bile sallantı devam ediyor üstelik. Bu tuhaf herifler büyüklük için de 6.5 falan diyor zaten. Dünya 7.0 diyor, Kandilli 6.9 diyor bunlar 6.5
Elazığ için de aynı şeyi yapmışlardı.

Milletin alacagi tedbir mi var ? sinirli seyler parasi olan iyi evde oturur olmayan tedbir filan alamaz tedbiri alacak devlettir curuk binalari terkedemeyen insanlari yeni binalara kavusturacak olan devlettir bence soylenmesinde sakinca yok

Sana yeni bina yapıp gel otur diyecek hükümeti buldun şimdi..
Donumuzu almadıklarına şükrediyoz

Bunu nerede demişti

her seneyi deprem senesi ilan ediyor o adam.

altaylı teke tek programına bile çıkarmamıştı adamı yanlış hatırlamıyorsam yaw.

geçen yıl istanbulda 1000 yıl deprem beklemiyorum da demişti.

Naci görür çok doğru şeyler söylüyor knk. adamı dinlemekte fayda var. üstte son programını ekledim izlersin boş olunca.

Senin hesabını geçtim dostum, video var orada, 1.03 saniyelik video.. Video biterken bile sallantı devam ediyor üstelik. Bu tuhaf herifler büyüklük için de 6.5 falan diyor zaten. Dünya 7.0 diyor, Kandilli 6.9 diyor bunlar 6.5
Yunanlar 7 veriyor merkez ussu sisam adasi yani yunanistan amerika vr avrupa 7.1 geciyorlar 6.6 filan hayatta olmaz afad bu kafayla tuik gibi kurum olma yolunda ilerliyor

Görüldüğü üzere deprem rahat 45 saniye sürüyor hatta daha fazla ama Afad 15 saniye sürdü diye açıklama yapıyor. Mantığını anlayan var mı?
"İvmelenme" eminim mühendis arkadaşlar daha iyi anlatacaktır. Deprem son bulsa dahi bina sallanmaya devam eder. Ama 15 sn olayına ben de inanmıyorum.

Van için de!

Ben de o yüzden 45 saniye rahat diyorum. yoksa 1.03 saniyenin üzerinde bir sallantı var
Van depreminde 15 sn içeride durdum yürüyerek çıktım sonra biri içeride kaldı diye tekrar binaya girdim o kişiyi çıkarıncaya kadar(1.kat) deprem devam ediyordu ama açıklanan 35 sn idi sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt