Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Kaç doğumlusun ki benim saçlar erken ağardı ondandır yaşıtız senle tahminimBurada paylaştığın resimden benden büyük olduğun anlaşılıyordu.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç doğumlusun ki benim saçlar erken ağardı ondandır yaşıtız senle tahminimBurada paylaştığın resimden benden büyük olduğun anlaşılıyordu.
sent via GSC
Benkmkiler de çok ağardı. 19'umda başlamıştı.Kaç doğumlusun ki benim saçlar erken ağardı ondandır yaşıtız senle tahminim
Belli olmuyor senin fotonda ama evet abinmişim ayağını denk al lütfen can ben 84lüyüm karşılıklı hürmet sunalım birbirimize :*Benkmkiler de çok ağardı. 19'umda başlamıştı.
89 luyum
sent via GSC
Fotoğraf uzaktan olduğu için öyle. Yakın çekimlerde kabak gibi ortaya çıkıyor.Belli olmuyor senin fotonda ama evet abinmişim ayağını denk al lütfen can ben 84lüyüm karşılıklı hürmet sunalım birbirimize :*
8 binada daha çalışmalar devam ediyor düne göre biraz daha kargaşa durmuş durumda dün İzmir halkı trafiği kilitledi.maalesef toplu ulaşım kilitlendi evlere yürüyerek döndükÇalışmalar ne durumda paylaşıldı mı?
Çok geçmiş olsun8 binada daha çalışmalar devam ediyor düne göre biraz daha kargaşa durmuş durumda dün İzmir halkı trafiği kilitledi.maalesef toplu ulaşım kilitlendi evlere yürüyerek döndük
Birde olay yerine yakın yaşayan bir arkadaşın dediğine göre yıkılan evlerin çoğunun zemin katları sonradan otoparka cevirmisler
2011 yilinda japonyada yasanan olay felaketleri gibi bir sey yasansa türkiyede insan kalmaz malesef
Su görüntülere bakin binalar nasil hasarsiz kaliyorlar 9 siddetinde bir depreme ragmen
Burada serefsiz müteahhitler hakkinda bir kisi bile konusmuyor
Olaylari din allah kitap gibi seylere bagladigimiz sürece daha cok canimiz yanacak bizim malesef
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Siddetin bir önemi yok kiTürkiye'de o şiddette deprem üretecek fay bulunmuyor. En güçlüsü 7.9 olabilir.
80 milyonluk ülkenin en iyi sol beki umut meraş. şaşırmamak lazım.Bu bakanlar niye bu kadar itici ve vasifsiz gorunuyor
80 milyon Turkten cikan bakanlarin bunlar olmasi uzucu
Bu bakanlar niye bu kadar itici ve vasifsiz gorunuyor
80 milyon Turkten cikan bakanlarin bunlar olmasi uzucu
Yok ya, burası deprem ülkesi değil.Almanyada deprem oluyor mu hiç