Ege'de Deprem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli olmuyor senin fotonda ama evet abinmişim ayağını denk al lütfen can ben 84lüyüm karşılıklı hürmet sunalım birbirimize :*
Fotoğraf uzaktan olduğu için öyle. Yakın çekimlerde kabak gibi ortaya çıkıyor.

Öpücük atma bana yav uyuz oluyorum şöyle şeylere.

sent via GSC

99 daki iki depremide bolu da yasamistim
Aklimdan hala hic cikmayan deprem anindan hemen onceki ruZgar benzeri ugultu

allah herkese sabir versin,acil sifalar ve kolayliklar diliyorum

99 depreminde Kucukyali, Istanbul’daydim. Annem depremin bitmesine yaklasik 5 saniye kala kaldirmisti beni. Tabiki o esnada hic birseyi anlamamistim ama sonrasi cok urkutuycu 11 yasindaki bir cocuk icin. Gunlerce sokakta kalmistik. Aylar sonra Amerikaya tasindik. 21 senedir burdayim ve burda deprem korkusu diye bisey yok. 5 saniyelik 3.5 siddetinde deprem olsa bile burdaki Amerikali mallar tiriplere girer. Bugunku videolari izliyorum ve nerdeyse aklimi kaybedicek gibi oluyorum. Allah hepinize sabir versin. Herkezin kendine oz problemleri var ve bu yetmezmis gibi insanlar her gece deprem korkusuyla yatiyorlar. Hepinize cok gecmis olsun.

Son düzenleme:
Çalışmalar ne durumda paylaşıldı mı?

Çalışmalar ne durumda paylaşıldı mı?
8 binada daha çalışmalar devam ediyor düne göre biraz daha kargaşa durmuş durumda dün İzmir halkı trafiği kilitledi.maalesef toplu ulaşım kilitlendi evlere yürüyerek döndük
Birde olay yerine yakın yaşayan bir arkadaşın dediğine göre yıkılan evlerin çoğunun zemin katları sonradan otoparka cevirmisler

8 binada daha çalışmalar devam ediyor düne göre biraz daha kargaşa durmuş durumda dün İzmir halkı trafiği kilitledi.maalesef toplu ulaşım kilitlendi evlere yürüyerek döndük
Birde olay yerine yakın yaşayan bir arkadaşın dediğine göre yıkılan evlerin çoğunun zemin katları sonradan otoparka cevirmisler
Çok geçmiş olsun

2011 yilinda japonyada yasanan olay felaketleri gibi bir sey yasansa türkiyede insan kalmaz malesef
Su görüntülere bakin binalar nasil hasarsiz kaliyorlar 9 siddetinde bir depreme ragmen
Burada serefsiz müteahhitler hakkinda bir kisi bile konusmuyor
Olaylari din allah kitap gibi seylere bagladigimiz sürece daha cok canimiz yanacak bizim malesef

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bir kesim var ki kendi başına gelince sınav, başkasının başına gelince ceza diyor. Çok ilginç.

95 Dinar depremini yaşadım.

Ben 95'ten sonra çok deprem gördüm hatta ara ara dalga geçtiğim olmuştur arkadaşlarımla.

Aga dünkü deprem başkaydı ya... Bitmedi, artık yıkılacak dedim ve yattım konsolun önüne.

2011 yilinda japonyada yasanan olay felaketleri gibi bir sey yasansa türkiyede insan kalmaz malesef
Su görüntülere bakin binalar nasil hasarsiz kaliyorlar 9 siddetinde bir depreme ragmen
Burada serefsiz müteahhitler hakkinda bir kisi bile konusmuyor
Olaylari din allah kitap gibi seylere bagladigimiz sürece daha cok canimiz yanacak bizim malesef

Türkiye'de o şiddette deprem üretecek fay bulunmuyor. En güçlüsü 7.9 olabilir.

Japonya'da olmayan doğal afet yok ama adamlar tedbirli

Türkiye'de o şiddette deprem üretecek fay bulunmuyor. En güçlüsü 7.9 olabilir.
Siddetin bir önemi yok ki
Sen önlemini almiyorsun devlet olarak
Ama 20 yildir insanlardan deprem vergisi diye harac kesiyorsun
Bu paralar nerelere gidiyor
Depreme dayanikli binalar neden insa edilmiyor
Buna uymayan müteahhitler neden ceza almiyor
Neden kimse cikip konusmuyor
7 siddetinde depremlerde bile insanlar yok oluyor bu ülkede
Cok cok cok üzücü bir durum ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt