- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mete Yaramazı nasıl unutursunKadrolu uzmanlarin görüsüne basvurulmadi mi acaba? Nedim Sener, Metin Özkan, Baris Yarkadas, Ismail Saymaz, Resul Tosun, Yasar Hacisalihoglu, Hadi Özisik, Cem Kücük, Nihal Bengisu Karaca, Nagehan Alci vs. televizyonda yok mu?
hiç ses duymamışlar mı acaba. ses yoksa kötü yaw
Uzmanlar yarın derin futbolda gerekli açıklamaları yapacaklar.Kadrolu uzmanlarin görüsüne basvurulmadi mi acaba? Nedim Sener, Metin Özkan, Baris Yarkadas, Ismail Saymaz, Resul Tosun, Yasar Hacisalihoglu, Hadi Özisik, Cem Kücük, Nihal Bengisu Karaca, Nagehan Alci vs. televizyonda yok mu?
Freudcum, Belçika ya alın la beni
inşallah kurtulurlar yoksa birilerinin namussuzluğu yuzunden pırıl pırıl bir aile daha yok olacak.
Salona girmisler. Adamin is ve kisisel cep telefonu laptop ve cocugun oyuncaklarini bulmuslar. Yatak odası kalmis sadece oraya giriyorlar suan.
nerden takip ediyorsun renktaş
x.com
mobile.twitter.com
Adamın kardesiymis bu rengo.
3 kisi cikarmislar enkazdan yarim saat once anne baba ve 2 yasinda cocuk ama onlar mı belli dğl hala
Cok kotu yaw
onlar değilmiş.bina artık hangi şekilde yıkıldıysa...
çok üzücü cidden
![]()
İzmir'de çirkin olay Kira fiyatları yüzde 25 zamlandı!
Elazığ depreminden sonra yaşanan kira artışı skandalı İzmir'de de yaşanıyor. Yeni binalardaki dairelerin fiyatları bir anda yüzde 25 yüzde 30 oranında zamlandı. Evi hasar gören ve yeni eve çıkmak isteyen vatandaşlar tepkili.www.aykiri.com.tr
![]()
İzmir'de çirkin olay Kira fiyatları yüzde 25 zamlandı!
Elazığ depreminden sonra yaşanan kira artışı skandalı İzmir'de de yaşanıyor. Yeni binalardaki dairelerin fiyatları bir anda yüzde 25 yüzde 30 oranında zamlandı. Evi hasar gören ve yeni eve çıkmak isteyen vatandaşlar tepkili.www.aykiri.com.tr