Ege'de Deprem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dakika haberine göre, İzmir'in Seferihisar içesi açıklarında 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası yıkılan binaların müteahitleri ile fenni mesullerinin aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

IMG-20201102-WA0018.jpgIMG-20201102-WA0024.jpg

Manavkuyuda yasayan akrabamin oturdugu bina. Ucuz atlatmislar. Deprem biraz daha uzun surse muhtemelen yikilirdi bu bina

Yine " kader, imtihan " demiş birileri.3 yaşında ki bebe ne yapmış da imtihan ediliyor ? veya 9 yaşında hayatını kaybeden ipek ?

Birileri kim bilmem, ama Kader ve imtihanın yaş İle alakası yok. Evet herkes kaderini Yaşar ve bir imtihana tabi islam inanışına göre.. ancak cüzi irade, tedbir ve sorumluluk kavramları ve bunların gereğini yapmamanın hukuki bedelleri de var..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Berke Deniz haberlerde iş gücü lazım fiziki açıdan yardıma ihtiyaç var dediler.Bu konuda bilgin var mı kardeşim?
Yalan. Eve daha yeni geçtim. Çalışan sayısı kadar dinlenen sayısı vardı.

Yardımlar da çok fazla var.

Buradan yazan oldu yardım edelim diye ama kabul etmeyeceğim maalesef çünkü bizden ısıtıcı istendi çözüldü.

Sıcak yemek ve polar istendi bugün de o da yarın çözülcek ekstra bir yardım gereksiz.

Herkesin her şeyi var nerdeyse. Aç kalan açıkta kalan yok

Zor olacak ama bir sure çekeceksiniz.Aynısını malatyada da yaşadık.Depremden sonra baya uzun sure devam etti artçılar.Tekrar geçmiş olsun.Eve de en kısa zamanda baktır.
Ben depremden korkmuyorum nedense apartmanda tek ben varim herkes yazliklarina kacti.

Apartmanda ise tek bir catlak bile yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt