- 1 Ağustos 2014
- 62.951
- 73.210
- 4.218
Gerçekten de öyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zahmet olmasın?Son dakika haberine göre, İzmir'in Seferihisar içesi açıklarında 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası yıkılan binaların müteahitleri ile fenni mesullerinin aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.
Son dakika haberine göre, İzmir'in Seferihisar içesi açıklarında 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası yıkılan binaların müteahitleri ile fenni mesullerinin aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.
Yine " kader, imtihan " demiş birileri.3 yaşında ki bebe ne yapmış da imtihan ediliyor ? veya 9 yaşında hayatını kaybeden ipek ?
Yalan. Eve daha yeni geçtim. Çalışan sayısı kadar dinlenen sayısı vardı.@Berke Deniz haberlerde iş gücü lazım fiziki açıdan yardıma ihtiyaç var dediler.Bu konuda bilgin var mı kardeşim?
Yuhhhh
Hissediliyor tabi@Serkan G. Veren @Berkan Yavuz ustatlar bu son artçıları hissediyor musunuz ?
Hissediliyor tabi
Ben depremden korkmuyorum nedense apartmanda tek ben varim herkes yazliklarina kacti.Zor olacak ama bir sure çekeceksiniz.Aynısını malatyada da yaşadık.Depremden sonra baya uzun sure devam etti artçılar.Tekrar geçmiş olsun.Eve de en kısa zamanda baktır.
Ben depremden korkmuyorum nedense apartmanda tek ben varim herkes yazliklarina kacti.
Apartmanda ise tek bir catlak bile yok
Bina 4 yasinda bu bolgede hasarli ev yok zemin saglambina yaşı zemin falan da önemli baya