eğer fatih terim varsa adaletin olduğu yerde vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küçük çocuk yetişkin edasıyla pastahaneye girip bir masaya oturmuş.Parasını çıkartıp saymaya başlamış.Garson kız ufaklığın oturduğu masaya yaklaşıp.

Ne istiyorsun?diye sormuş.

Bir dilim pasta ne kadar

20 kuruş

Peki külah dondurma

12 kuruş

Çocuk parasını yine saymaya başladığında garson kızmış

Acele et seni bekleyemem ne istiyorsan söyle bir sürü müşteri var demiş.

Bana bir külah dondurma lütfen

Garson siparişi alınca “Çattık ya”diyip uzaklaşmış.Sonra dondurmayı getirip çocuğun masasına sert ve kızgın bir tavırla bırakmış

Çocuk dondurmasını yemiş ve uzun bir süre kızın gelip hesabı almasını beklemiş ama kız onunla hiç ilgilenmemiş.

Beni görmüyor mu acaba diye geçirmiş çocuk içinden. Sonra kasaya gidip yediği dondurmanın bedeli olan 12 kuruşu ödeyip çıkmış Ardından kız küçüğün oturduğu masayı temizlerken tabağın altında 8 kuruşluk bahşiş bulmuş.Kızın gözlerinden yaşlar süzülmeye başlamış ve “Beni affet küçüğüm” demiş “nolur beni affet”
İşte o küçük çocuk "FATİH TERİM"miş

sa

images

küçük çocuk yetişkin edasıyla pastahaneye girip bir masaya oturmuş.parasını çıkartıp saymaya başlamış.garson kız ufaklığın oturduğu masaya yaklaşıp.

ne istiyorsun?diye sormuş.

bir dilim pasta ne kadar

20 kuruş

peki külah dondurma

12 kuruş

çocuk parasını yine saymaya başladığında garson kızmış

acele et seni bekleyemem ne istiyorsan söyle bir sürü müşteri var demiş.

bana bir külah dondurma lütfen

garson siparişi alınca “çattık ya”diyip uzaklaşmış.sonra dondurmayı getirip çocuğun masasına sert ve kızgın bir tavırla bırakmış

çocuk dondurmasını yemiş ve uzun bir süre kızın gelip hesabı almasını beklemiş ama kız onunla hiç ilgilenmemiş.

beni görmüyor mu acaba diye geçirmiş çocuk içinden. Sonra kasaya gidip yediği dondurmanın bedeli olan 12 kuruşu ödeyip çıkmış ardından kız küçüğün oturduğu masayı temizlerken tabağın altında 8 kuruşluk bahşiş bulmuş.kızın gözlerinden yaşlar süzülmeye başlamış ve “beni affet küçüğüm” demiş “nolur beni affet”
işte o küçük çocuk "fatih terim"miş

:d :d

şu hikayeden sonra hala terimci olmayan kalp taşımıyordur arkadaş

Yanlışın var renktaş... Fatıh terım Milli takıma gittiğinde de yabancı sınırı serbest olmalı diye 2 kere demeç verdi.. ama dinlemedıler Fatih Terimi... Fatih Terimi bende fazla sevmem ama Haksızlık etmeyelım
Nereye diyor bunu FT milli maclardan once Sinirlamaya destek verdi bakti ki Milli takim her gelen ulkeye yeniliyor hemen sinirlama kalksin diyince g.tu sıkışınca mecbur kaldirdilar he.Cok vizyonludur FT cakalin onde gidenidir FT

30 kişi silahla tehdit etti yoksa vizyonlu başgan fotoğraf çektirmezdi

aynen bende ona takıldım sanki bizim başkanın arkasından bişi dayamışlar gibi. sanki zorla gelmiş rte nin toplantısına. kesinlikle bi dümen var o fotoda

Anti FTciler sizin kadronuzda Yasin Şimşek var. Bu FTci olmak için bir büyük neden.

yasin bi sn kavga ediyoruz kafa açma ulaaaan

Nereye diyor bunu FT milli maclardan once Sinirlamaya destek verdi bakti ki Milli takim her gelen ulkeye yeniliyor hemen sinirlama kalksin diyince g.tu sıkışınca mecbur kaldirdilar he.Cok vizyonludur FT cakalin onde gidenidir FT

yasin ağız ishali olmuşsun bi sus be

tsn_haber_detay.asp

Adalet gemisini ilk terk eden büyük başkana selam duralım.

hay sokacam bıldırımınede sarjımın ıcıne ettı ulAn

abi bu ne lan 3 e 25 kavga ediyoruz

Yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız, başaracağız, başaracağız!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt