Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.715
- 4.297
- 493
Almanyada var miydi Adana kebap Adem.
Olmaz mi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanyada var miydi Adana kebap Adem.
küçük çocuk yetişkin edasıyla pastahaneye girip bir masaya oturmuş.parasını çıkartıp saymaya başlamış.garson kız ufaklığın oturduğu masaya yaklaşıp.
ne istiyorsun?diye sormuş.
bir dilim pasta ne kadar
20 kuruş
peki külah dondurma
12 kuruş
çocuk parasını yine saymaya başladığında garson kızmış
acele et seni bekleyemem ne istiyorsan söyle bir sürü müşteri var demiş.
bana bir külah dondurma lütfen
garson siparişi alınca “çattık ya”diyip uzaklaşmış.sonra dondurmayı getirip çocuğun masasına sert ve kızgın bir tavırla bırakmış
çocuk dondurmasını yemiş ve uzun bir süre kızın gelip hesabı almasını beklemiş ama kız onunla hiç ilgilenmemiş.
beni görmüyor mu acaba diye geçirmiş çocuk içinden. Sonra kasaya gidip yediği dondurmanın bedeli olan 12 kuruşu ödeyip çıkmış ardından kız küçüğün oturduğu masayı temizlerken tabağın altında 8 kuruşluk bahşiş bulmuş.kızın gözlerinden yaşlar süzülmeye başlamış ve “beni affet küçüğüm” demiş “nolur beni affet”
işte o küçük çocuk "fatih terim"miş
Nereye diyor bunu FT milli maclardan once Sinirlamaya destek verdi bakti ki Milli takim her gelen ulkeye yeniliyor hemen sinirlama kalksin diyince g.tu sıkışınca mecbur kaldirdilar he.Cok vizyonludur FT cakalin onde gidenidir FTYanlışın var renktaş... Fatıh terım Milli takıma gittiğinde de yabancı sınırı serbest olmalı diye 2 kere demeç verdi.. ama dinlemedıler Fatih Terimi... Fatih Terimi bende fazla sevmem ama Haksızlık etmeyelım
vizyon dedimmi akan sular durur
![]()
30 kişi silahla tehdit etti yoksa vizyonlu başgan fotoğraf çektirmezdi
İnsallah baska etten yapilmiyordur Ademcim.Olmaz mi...
Nereye diyor bunu FT milli maclardan once Sinirlamaya destek verdi bakti ki Milli takim her gelen ulkeye yeniliyor hemen sinirlama kalksin diyince g.tu sıkışınca mecbur kaldirdilar he.Cok vizyonludur FT cakalin onde gidenidir FT
İnsallah baska etten yapilmiyordur Ademcim.
Anti FTciler sizin kadronuzda Yasin Şimşek var. Bu FTci olmak için bir büyük neden.