GSCimbom
Ehliyet Konu Başlığı
Yasin Paçavra

Ehliyet Konu Başlığı Sayfa 7

Yasin Paçavra ·

Cevap
305
Okunma
20,5K
Sayfa
7/16
Ya arkadaslar ehliyeti almak icin dosyam 2 haftadir hazir degil yahu sizce normal bir sey mi kursu aradim bana dosyan gelecek dediler bankaya 382 lira yatir dedi biz seni arayacagiz dediler bende yatirdim dekontunu aldim eve koydum ama dosyam yok.Neredeyse 15 gun oldu sikinti olmaz di mi?

Valla bir dönem heveslenmiştim ehliyete sonra vazgeçtim.Kim ugrasacak arabanın bir ton masrafı ile dedim.Engelli seyahat kartı ile otobüs vapur tren metro v.s ücretsiz giriyorum zaten ancak ileride ihtiyaç olursa evlenir aile genişlerse o zaman alırım.İlla araba lazım olursa abim veya babamla o problemi çözüyoruz. :)

Kadin zaten arabadan iner inmez aman polisi çağırmayalım dedi. Daha geçen hafta yeni değiştirmiş tamponu :D

Türkçesi ne oluyor ya bilirkişi mi deniyor adam araba inceliyor kazalardan sonra falan, işte arabayı götüreceğim babamın bir tanıdığına yarın inceleyecek rapor verecek sonra gelsin paralaaaar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Çağırma sen çağırma yarın öbür gün inkar eder sonra avukat tut dava aç bir ton iş.
Benden sana bir tavsiye ne olursa olsun çağır polisi tutanak tuttur.
Insanoğlu çiğ süt emmiş bunu unutma.

Benim kayınço benim arabayla kaza yaptı haklıydı. Karşı taraf türk ve alkollüymüş. Çağırmadı polisi.
Adam hatırlamıyorum ben o gün orda değildim diyor birde şahit tutmuş.
Davası iki seneden beri sürüyor.
Kayınçoyada kıl oldum.
Moralim bozuldu sattım arabayı bir ton zarar ettim.

?

Çağırma sen çağırma yarın öbür gün inkar eder sonra avukat tut dava aç bir ton iş.
Benden sana bir tavsiye ne olursa olsun çağır polisi tutanak tuttur.
Insanoğlu çiğ süt emmiş bunu unutma.

Benim kayınço benim arabayla kaza yaptı haklıydı. Karşı taraf türk ve alkollüymüş. Çağırmadı polisi.
Adam hatırlamıyorum ben o gün orda değildim diyor birde şahit tutmuş.
Davası iki seneden beri sürüyor.
Kayınçoyada kıl oldum.
Moralim bozuldu sattım arabayı bir ton zarar ettim.

������

Ben cagirmak istiyordum ama babam yok böyle halledelim dedi, kadina acidi sanirim zaten bizim olaydan bir hafta önce degistirmis tamponu. Ben biraz temkinliyim zaten böyle konularda, neyse halloldu, birdahaki sefere( tabi insallah kaza olmaz) zaten cagiririm ben.

Islemler tamam, 1-2 haftaya parayi yolluyor kadinin sigortasi.

Ya aradan hala 2 hafta gecti hala evraklarim hazir degil kursu aradim bana yanlis imzalar atilmis falan filan dedi biz seni arayacagiz dedi neredeyse ucuncu haftam olacak.Bu normal durum mudur.Birde 30 TL evrak parasi istiyorlar.

Ya aradan hala 2 hafta gecti hala evraklarim hazir degil kursu aradim bana yanlis imzalar atilmis falan filan dedi biz seni arayacagiz dedi neredeyse ucuncu haftam olacak.Bu normal durum mudur.Birde 30 TL evrak parasi istiyorlar.

evraklari sen hazirlayacaksin haci
sonra onlara verekcesin onlar da onu gerekli kurumlara yollayacaklar
ondan sonra da sana bir mektup gelmeli evraklarin tamam diye
bizim burada öyle
seni kaziklamaya calisiyorlar sanirim inanma dedikleri seylere

evraklari sen hazirlayacaksin haci
sonra onlara verekcesin onlar da onu gerekli kurumlara yollayacaklar
ondan sonra da sana bir mektup gelmeli evraklarin tamam diye
bizim burada öyle
seni kaziklamaya calisiyorlar sanirim inanma dedikleri seylere
yok la burada evrakları kurs veriyor ama dosyalama ve bi formu sen doldurup emniyete gidiyorsun. tahminen dosyalama ve form için 30 gayme istemişlerdir.

yok la burada evrakları kurs veriyor ama dosyalama ve bi formu sen doldurup emniyete gidiyorsun. tahminen dosyalama ve form için 30 gayme istemişlerdir.

cok sacmaymis türkiyedeki sistem bizim burdaki cok daha rahat 1-2 hafta icinde tamam oluyor
yalniz yasinden gecen de 400 lira istemisler cok pis isler dönüyor burada
donuna kadar alirlar valla

Bizim komşunun oğlundada böyle olmuştu yanlış imza filan 6 ay sonra kendi adına 230 bin euro kredi çekildiğini öğrendi sonra hapise girdi geçen hafta şişlemisler. Dikkat et

Envoyé de mon Sony Z3

Geri
Üst Alt