# Eidur Gudjohnsen

Cevap: Galatasaray Sayfasındaki Bir Üyenin İddaası | Gudjohnsen geliyor

Aramızda GUD UN STILINI OYUNUNU BEGENMIYENLER olabılır..

Ne varkı barcelona nın aktıf yedegını karıyerınde chealse olan bır adamdan daha yaşı 30 olan bır adamadan bahsedıoyoruz...

Yıne geçmısı cabuk unutuyoruz gecmıs derken 2 yıl oncesını unutuverıyoruz(ınamoto carrusca eskıden bratu v.s )

Gelirse olay olur son 5 yıla bakın hangı buyuk takımdan (barcelona chealse man. unt. bayern lyon) 30 yaşında aktıf olarak oynayan bırı gelebılmıs ?

VARMI?

yokkk

olanda bızde zaten :d

Gudjohnsen OLAY OLUR DIYORUMM.....

Ya arkadasim tamam begenmiyorsun anladik. Sinirlenme:D Tartismayi büyütmeye gerek yok. Cogu insan sevinecek gelirse, sen üzüleceksin. Umarim senin begenecegin bir adam da alirlar.

Yok ya harbi sinirlenmedim. Gülüyorum baksana. Ama gönlümü aldın sayın Aydın. Lakin harbi merak ediyorum ya ne katcak bu adam orta sahaya. Forvete koyalım bari... Emana, hamitten sonra hayalerim yıkıldı:)

Cevap: # Eidur Gudjohnsen Galatasaray'da | Açıklanması bekleniyor

Nasıl bu kadar eminsiniz ya.

Bencede çok emin olmayın Co Co geliyor derken Rijkaard geldi:D Gud Gud derken Rud gelmesin:D

Gençler beklentiye girmeyin,açıklanmaz bugün transfer falan.Hatta yarın da açıklanmaz,sonra ki günde.

Daha bekleriz.

Kesinlikle gelmez bizde oynuyabilcek kapasitede bir oyuncu degil . Rijkaard onu tanıyor ve transfer edilmesiniğ istemez .

Yok ya harbi sinirlenmedim. Gülüyorum baksana. Ama gönlümü aldın sayın Aydın. Lakin harbi merak ediyorum ya ne katcak bu adam orta sahaya. Forvete koyalım bari... Emana, hamitten sonra hayalerim yıkıldı:)

Bende emana yı ıstıyorum ama onun bonservısıne verebılecek 10 mılyon euro muz yok sanırım....

zaten o tarz bırı kesın alınacak ...

bırde stoper alınacak

gerekırse sag bek alınacak...

elımızde

kewell baros lıncoln + kaleci + stoper + orta saha + forvet (ıleri uç)

1 kontajmanımız kalıyor

onuda kesın genc bırınde kullanacaklar

bu durumda +2 de yedeklerde lıncoln kewell kullanıulacak demektır...

Facebook'tan bir abimizin söylediğine göre başlığı değiştirdik.

Gelirse ben forvette ileri 3lü de kullanilir diye düsünüyorum. Barca'da son zaman öyle oynatailmadi dogru, da bu Iniesta'nin alternatifi olmadigindan. Onun yaptiklarini yapabilecek özelliklere sahip Gudjohnsen, ondan orda degerlendiriliyordu zaman zaman. Yani orta sahaya, Emana tarzi en az bir adam alinacagini düsünüyorum ayriyetten. Ya da öyle umuyorum. Mehmet Topal ve Linderoth'un gitme ihtimalleri varken hele.

En azından ıyı bır profesyonel o kesın kolay degıl yıllardır kımler gıttı barca dan bır onu gondermedıler......

Heyecanlandım şimdi iyice.

Gençler beklentiye girmeyin,açıklanmaz bugün transfer falan.Hatta yarın da açıklanmaz,sonraki gün de.

Daha bekleriz.

"."

hangi ara Rijkaard maçları izlemiş de raporu yönetime vermiş de bizimkiler oyuncuyla anlaşmışlar? bu kadar kısa sürede olacak işler değil bunlar. biraz daha sabır...

Spor gazeteleri bitti artık facebooktan alıyoruz haberi:D

Kimmiş bu facebook'taki abimiz?Güvenilir birisi mi?Tanıyor musunuz?

Heyecan bastı be!

Bende emana yı ıstıyorum ama onun bonservısıne verebılecek 10 mılyon euro muz yok sanırım....

zaten o tarz bırı kesın alınacak ...

bırde stoper alınacak

gerekırse sag bek alınacak...

elımızde

kewell baros lıncoln + kaleci + stoper + orta saha + forvet (ıleri uç)

1 kontajmanımız kalıyor

onuda kesın genc bırınde kullanacaklar

bu durumda +2 de yedeklerde lıncoln kewell kullanıulacak demektır...

Umarım emana ya da o tarz bir adam alırlar. Ama para sıkıntı diyoruz. Bende diyorumki gudja vereceğimize emana ya da o tarz bir adama daha fazla bastıralım. Ya da yanına nuriyi alalım mesela. Çok daha akılcı olur. İlerde 3 lüde kullanmayı düşünüyorsak lincoln kesin gider. Ama o bölgede lincoln çoook daha faydalı olurdu buna eminim

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Lütfen başlığı revize edelim. Böyle bir iddamız ve kaynağımız olduğunu sanmıyorum...

Edit: Düzeltilmiş, teşekkürler...

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Başlığı neden değiştirdin Tamer Abi:confused:

Aramızda GUD UN STILINI OYUNUNU BEGENMIYENLER olabılır..

Ne varkı barcelona nın aktıf yedegını karıyerınde chealse olan bır adamdan daha yaşı 30 olan bır adamadan bahsedıoyoruz...

Yıne geçmısı cabuk unutuyoruz gecmıs derken 2 yıl oncesını unutuverıyoruz(ınamoto carrusca eskıden bratu v.s )

Gelirse olay olur son 5 yıla bakın hangı buyuk takımdan (barcelona chealse man. unt. bayern lyon) 30 yaşında aktıf olarak oynayan bırı gelebılmıs ?

VARMI?

yokkk

olanda bızde zaten :d

Gudjohnsen OLAY OLUR DIYORUMM.....

Artık eskiyi unutmamız lazım. Bundan sonra hiçbir şekilde o sıkıntılı transfer dönemlerini yaşayacağımıza inanmıyorum. Hele stat bittikten sonra. Bir de sportif aş işi yapılırsa sırtımız yere gelmez. Ha ben demiyorum ki aç gözlü olalım ama lukunku, bratu edebiyatı yapmaya da gerek yok. Artık bunlar gerçekçi değil bence

Geri
Üst Alt