# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Harry kewell'i begendigimizi kim söyledi sahsen bence ilk 11 de oynuyacak bir degil bence fakat sezon icerinsde rotationda kullanabilirz . Kewell 32 yasında hergecen günde gücü azalıyor . Belki türkiye ligi maclarını derbiler haric kaldırabilir ama avrupa maclarına yeterli olucagı kanatında degilim . Acıkcası yabancı oyuncularımızdan memnun degilim üst düzey takımda bir arda var kendini daha da gelistircektir. Nonda - kewell- linderoth - carrusca - hasan - umit karan - orkun - aykut - ayhan bunlar misyonunu tamamladıgını düsünüyorum .

Kewell 30 yasinda. 22 Eylul 1978 dogumlu. Gudjohnsen'den 1 hafta önce dogmus.:) Yazmadan önce biraz arastir istersen. Ayrica Kewell'i begenmeyen de ilk seni görüyorum. Avrupa maclarini da kaldiramaz gibi bir yorum ilginc olmus. Bu sene avrupa'da kim tasidi bizi?! Linderoth da misyonunu mu tamamladi??? Adam baslamadi ki daha tamamlamis olsun:2aloh1:

Kadrodan bu kadar adamı gönderip de yerlerini doldurmak bütçe ister.Umarım bunun da farkındasındır renkdaş?

Zaten 2-3 yabancı ve 3-4 yerli transfer yapılır, arkadaşın yazdıklarının yanı sıra takımdan bu sene kiraya verilecek oyuncularda olabilir. Çok fazla şişmiş bir kadroya ihtiyacımız olacağını düşünmüyorum. Altyapıdan veya kiradan gelicek oyuncularda düşünülürse kadro yeterli olacaktır.

Haklsın neden söyle 2-3 ribery daha bulup getiremeyelim neden alt yapıdan 2-3 tane daha ugurlar ardalar cıkarmayalım ...

Renkdaş sen de haklısın tabiki.ama geleceği parlak yıldız da pat diye bulunmuyor.

Şuan ekonomik durumumuzu ve süremizin az olduğunu düşünürsek,vaktimizi genç yıldızlar aramak yerine yıldız isimlere harcamak bence daha mantıklı geliyor.Ki yönetim de böyle yapıyor gibi.

Artık kadroya tecrübeli isimler katmak istiyorlar.2-0 dan 2-3 verilen maçları tekrar yaşamamak için..

Oyunu organize edecek,rakibi korkutacak,oyunun kontrolünü elinde tutacak bir kadro oluşturma niyetinde gibiler.

Hakkımızda en hayırlısı olsun.Sayın Haldun Üstünel ne yaparsa,bence doğru yapar.Açıkçası Gudjohnsen'e kesinlikle hayır diyemem.Belki daha da iyileri vardır mutlaka,ama ligimizin kalitesi ve bütçemizi düşünecek olursan,barcelona'dan yapılacak bir Gudjohnsen transferini gerçekten çok isterim..

Harry kewell'i begendigimizi kim söyledi sahsen bence ilk 11 de oynuyacak bir degil bence fakat sezon icerinsde rotationda kullanabilirz . Kewell 32 yasında hergecen günde gücü azalıyor . Belki Türkiye ligi maclarını derbiler haric kaldırabilir ama avrupa maclarına yeterli olucagı kanatında degilim . Acıkcası yabancı oyuncularımızdan memnun degilim üst düzey takımda bir arda var kendini daha da gelistircektir. Nonda - Kewell- Linderoth - Carrusca - Hasan - Ümit Karan - Orkun - Aykut - Ayhan bunlar misyonunu tamamladıgını düsünüyorum .

Harry Kewell in bu yil takima kattiklarini gormediyseniz bir yorum yapamam.

Harry kewell'i begendigimizi kim söyledi sahsen bence ilk 11 de oynuyacak bir degil bence fakat sezon icerinsde rotationda kullanabilirz . Kewell 32 yasında hergecen günde gücü azalıyor . Belki Türkiye ligi maclarını derbiler haric kaldırabilir ama avrupa maclarına yeterli olucagı kanatında degilim . Acıkcası yabancı oyuncularımızdan memnun degilim üst düzey takımda bir arda var kendini daha da gelistircektir. Nonda - Kewell- Linderoth - Carrusca - Hasan - Ümit Karan - Orkun - Aykut - Ayhan bunlar misyonunu tamamladıgını düsünüyorum .

Ayhan ve Kewell'ı o listeye eklemek için biraz mantık lazım sanırım..

Kendi adına konuş tamammı;)

Harry Kewell in bu yil takima kattiklarini gormediyseniz bir yorum yapamam.

Beni tatmin etmedi ve gelecek yıl bundan daha kötü olcagını düsünüyorum . Örnek nonda gecen sene vasattı bu sene berbat örnek ümit karan her gecen gün daha kötü lincoln de bu sene oynadı oynadı yoksa ondan da birsey olmaz . Ayhan keza öyle niye...

Bu adamı da istemeyecek düzeyde bir takım olmuşuz. Gerçi bu aralar kimseyi beğenmiyoruz ama olsun böyle üst düzey bir takım olmamız beni sevindiriyor. Demekki bu takıma taraftar transfer istemiyor bari yöneticilere diyelim boşuna almasınlar

Kewell, Gudjohnsen hatta Ayhan bile çok bize.Özhan Başkanlı dönemleri özleyenlerde varmış aramızda!!!

Beni tatmin etmedi ve gelecek yıl bundan daha kötü olcagını düsünüyorum . Örnek nonda gecen sene vasattı bu sene berbat örnek ümit karan her gecen gün daha kötü lincoln de bu sene oynadı oynadı yoksa ondan da birsey olmaz . Ayhan keza öyle niye...

Peki seni tatmin eden futbolcularımızı bi sayabilirmisin renkdaş?

Kewell'ın bu yıl takıma katkısını nasıl görmezden gelirsin?

Ya da Ayhan'ın ortasahamızı toplayışını?

diğer saydığın isimlerde hemfikiriz.Ama Ayhan ve Kewell hakkındaki düşüncelerine katılmıyorum.

Kendi adına konuş tamammı;)

Ya kewell hangi macı kurtardı bana söylesene birebirde kactane adam gecti ama ben sana yüzde yüzlük kacırdıgı bir cok gol söylerim en yakını sivas macı kalecnin kucagına karsı karsıya teslim etti geri pas atar gibi örnek besiktas macında kacırdıgı goller ... Tamam cok kötü degil ama bence gönderilen carrucadan da cok cok üst düzey degil. Ve kewell bundan sonra da cıkıs yapamaz daha da geri gider ... Biraz gercekci olun lütfen .

Bu sene hangi oyuncu sizi tatmin etti acaba sormasi ayip?? Takim halinde bu sene berbattik zaten. Simdi burda oyunculari tek tek yazmaya gerek yok. Gerci bu yaptiginiz yorumlarda ciddi olmadiginizi düsünüyorum. Yoksa kötü niyetli bir insan oldugunuzu varsayicam..

Ya kewell hangi macı kurtardı bana söylesene birebirde kactane adam gecti ama ben sana yüzde yüzlük kacırdıgı bir cok gol söylerim en yakını sivas macı kalecnin kucagına karsı karsıya teslim etti geri pas atar gibi örnek besiktas macında kacırdıgı goller ... Tamam cok kötü degil ama bence gönderilen carrucadan da cok cok üst düzey degil. Ve kewell bundan sonra da cıkıs yapamaz daha da geri gider ... Biraz gercekci olun lütfen .

Bordo maçında,Hagi gittiğinden beri hiç görmediğimiz bir gol attı.

Keza Ankaragücü maçında işi şova döktü.Yanlış bilmiyorsam bu yıl ligde 10 golü var.Yani 20 milyonluk Gülizarla aynı sayıda.

Aldığı paranın karşılığını fazlasıyla verdi.Üzgünüm renkdaş,hala katılamıyorum sana bu konuda..

Gençler maçı

Bence ilk 11 de oynamayı hakedenler de sanctis- ugur ucar - sabri sarıoglu -serkan kurtulus - hakan balta -alpaslan erdem - servet cetin - semih kaya - emre güngör - mehmet topal - barıs özbek - mehmet güven - lincoln - linderoth (eger saglam olursa) - arda - aydın - baros - yaser bunlar bence GS ilk 11nde oynayabilirler

Yok artık....

25 metreden füzesini bile unuttun UEFA maçında....

Geri
Üst Alt