# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Bence ilk 11 de oynamayı hakedenler de sanctis- ugur ucar - sabri sarıoglu -serkan kurtulus - hakan balta -alpaslan erdem - servet cetin - semih kaya - emre güngör - mehmet topal - barıs özbek - mehmet güven - lincoln - linderoth (eger saglam olursa) - arda - aydın - baros - yaser bunlar bence GS ilk 11nde oynayabilirler

sen kendini tamamen gençleştirmeye adamışsın renkdaş :D

ne kadar konuşsak boş gibi.Bulamıycaz orta yolu :D

En iyisimi biz Gudjohnsen transferine dönelim ;)

Ya arkadaşlar ne çabuk unuttuk Tamas,Petre,Bratu eziyetlerini ya!Rüyamızda görür müydük biz o dönemde Gudjonsen?Şimdi istemeyenler var.

Bence ilk 11 de oynamayı hakedenler de sanctis- ugur ucar - sabri sarıoglu -serkan kurtulus - hakan balta -alpaslan erdem - servet cetin - semih kaya - emre güngör - mehmet topal - barıs özbek - mehmet güven - lincoln - linderoth (eger saglam olursa) - arda - aydın - baros - yaser bunlar bence GS ilk 11nde oynayabilirler

Tamam.

vay be demek gerçekten yönetim gudhonseni transfer etse beğenmeyenler çıkacak

siz uçmuşsunuz bee

aydın ıda yazmışsın..

Ne yapmış busene...

Mucadelemi etmiş saçlarını uzatıp bol bol gezmış...

2 yarıda yuruyecek halı yoktu...

Onu kadrıya layık goruyorsun kewel ı gormuyorsun......

sadece alkışlanır... saygı duyulur ne dıyeyım kı!!!!

Ay her yorumun daha bomba ya:D Sabri, Mehmet Güven, Yaser ve Lincol'ü görene kadar seni ciddiye almaya calisiyordum da vazgectim. Gercekten ciddi degilsin dimi. Hani dalga gecmek icin sormuyorum, saka yapiyorsun yani baska aciklama olmamali..

Konuyu tartışmaya götürmeyin renkdaşlar..

Gudjohnsen konusuna dönelim.Arkadaşın fikirleri o şekilde.herkesin fikri kendini bağlar.Direk ikna formatına girmeyelim en iyisi :D

Gudjohsenden bahsedelim biraz daha :D

Yok artık....

25 metreden füzesini bile unuttun UEFA maçında....

Ya eyw attı kariyerinde daha iyi gollerde attı aranızda hickimse benden cok kewelle hayran olamaz . Bende leedste oynarken forması vardı rakibimiz olunca agladım bile . Ama futbolda ne maziyle ne de bugünle yasanıyor . Futbolda ne kdr erken yarını teshis ederseniz ... O kdr cabuk basarılı olursunuz . Biz bu sene nondaya ümit karan tahamül etmesek belkide sampiyon belkide uefa da final oynamıstık . Ona bakarsanız robbie fowler onun attıgı golleri kimse atmamıstır suan serbest ona imza attıralım . Yanına da alırız diego tristanı zamanında bize kök söktürmedi mi riazaorda deportivoda 3-0 yenilmedik mi . Bunlarda büyük futbolcu . Yanılıyorsam herkezden özür dilerim ...

İnsanoğlu böyle işte, yazın kışı ister, kışın yazı... Beğenmeyiz hiçbir şeyi malesef

Yaser Mehmet güven Aydın ilk 11 kewell yedek bile değil öylemi?oda güzel :) ..Birde 19 tane isim yazmışsın Kewell' bile yok onların içinde sen kewell'ı 18e bile almıyorsun yani he :) Ayrıca Santics gitti takımdan..Kewell'a birşeyler sallıyorsun bari biraz araştırda salla.Ayrıca Kewell hangi maçı kazandırmış birebirde kaç adam geçmiş he dur sana en basitinden 2 örnek vereyim.

Kayserispor(kupa maçı)

Gençlerbirliği

ya bu gudjohnsen hangi mevkide oynuyo genelde ya da bu sene Barcelonada oynadığı zaman kimin yerine oynuyodu

malum genelde yedek olduğu için barcelonadayken pek izleme fırsatım olmadı...

Ya eyw attı kariyerinde daha iyi gollerde attı aranızda hickimse benden cok kewelle hayran olamaz . Bende leedste oynarken forması vardı rakibimiz olunca agladım bile . Ama futbolda ne maziyle ne de bugünle yasanıyor . Futbolda ne kdr erken yarını teshis ederseniz ... O kdr cabuk basarılı olursunuz . Biz bu sene nondaya ümit karan tahamül etmesek belkide sampiyon belkide uefa da final oynamıstık . Ona bakarsanız robbie fowler onun attıgı golleri kimse atmamıstır suan serbest ona imza attıralım . Yanına da alırız diego tristanı zamanında bize kök söktürmedi mi riazaorda deportivoda 3-0 yenilmedik mi . Bunlarda büyük futbolcu . Yanılıyorsam herkezden özür dilerim ...

Görkem,

O değilde " alisamiyen.net çok güzel,çok kaliteli " diye yazıp duran sendin.O sitenin kaliteli olmasının 1.sebebi üyelerinin mesaj yazarken Türkçe'ye dikkat etmeleridir.Bunu da aklından çıkarma.

Ay her yorumun daha bomba ya:D Sabri, Mehmet Güven, Yaser ve Lincol'ü görene kadar seni ciddiye almaya calisiyordum da vazgectim. Gercekten ciddi degilsin dimi. Hani dalga gecmek icin sormuyorum, saka yapiyorsun yani baska aciklama olmamali..

Sabri bugün hala milli takımın sag beki mehmet güvene ne sans verildi 2 sene önceki liverpool macında verdigi pas ve genc yası benim icin kendini gösteremye kredisi vardır daha . Lincolne dünya kadar para vermisiz sabredicez baska care yok bedava bırakamıyız . Ekonomiyi de düsünmeliyiz . Yaser daha cok heycanlı iyi olucak ben ona güveniyorum ...

Kewell gücünü ekonomik kullanan,sahada aklını fazlasıyla kullanan,takımımızın gücüne güç katan bi futbolcumuz.

Onun adı King Harry...1 yılda eskimez ve de dökülmez.Sen rahat ol renkdaş.Nonda gibi de üstümde büyü var da demez.Çıkar topunu oynar,asistini yapar,golünü atar,biz de seviniriz.

Heleki teknik adam Rijkaard olunca,gör bak sabrinin yıllardır çalışmayan kafayı,ayaklarına hükmetmeye başlayacak :D

Ntvspor'da Gudjohnsen haberini veriyorlar. Galatasaray'da sicak saatler yasaniyor diye girdi habere..

Sabri bugün hala milli takımın sag beki mehmet güvene ne sans verildi 2 sene önceki liverpool macında verdigi pas ve genc yası benim icin kendini gösteremye kredisi vardır daha . Lincolne dünya kadar para vermisiz sabredicez baska care yok bedava bırakamıyız . Ekonomiyi de düsünmeliyiz . Yaser daha cok heycanlı iyi olucak ben ona güveniyorum ...

Tamam uzatmayalim. Sabri'yi bu takima layik gören insanlarla tartismak istemiyorum. Haklisiniz deyip geciyorum..!

Geri
Üst Alt