Serdar SALİH
Kırmızı Üye
- 17 Nisan 2009
- 2.094
- 0
- 1.306
Cevap: # Eidur Gudjohnsen
beLKi messi de çıkar
Hleb ve Gudjonhsen bakalım daha kımler cıkacak![]()
beLKi messi de çıkar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hleb ve Gudjonhsen bakalım daha kımler cıkacak![]()
Bence ilk 11 de oynamayı hakedenler de sanctis- ugur ucar - sabri sarıoglu -serkan kurtulus - hakan balta -alpaslan erdem - servet cetin - semih kaya - emre güngör - mehmet topal - barıs özbek - mehmet güven - lincoln - linderoth (eger saglam olursa) - arda - aydın - baros - yaser bunlar bence GS ilk 11nde oynayabilirler
Bence ilk 11 de oynamayı hakedenler de sanctis- ugur ucar - sabri sarıoglu -serkan kurtulus - hakan balta -alpaslan erdem - servet cetin - semih kaya - emre güngör - mehmet topal - barıs özbek - mehmet güven - lincoln - linderoth (eger saglam olursa) - arda - aydın - baros - yaser bunlar bence GS ilk 11nde oynayabilirler
Ya arkadaşlar ne çabuk unuttuk Tamas,Petre,Bratu eziyetlerini ya!Rüyamızda görür müydük biz o dönemde Gudjonsen?Şimdi istemeyenler var.
Yok artık....
25 metreden füzesini bile unuttun UEFA maçında....
Yaser Mehmet güven Aydın ilk 11 kewell yedek bile değil öylemi?oda güzelBence ilk 11 de oynamayı hakedenler de sanctis- ugur ucar - sabri sarıoglu -serkan kurtulus - hakan balta -alpaslan erdem - servet cetin - semih kaya - emre güngör - mehmet topal - barıs özbek - mehmet güven - lincoln - linderoth (eger saglam olursa) - arda - aydın - baros - yaser bunlar bence GS ilk 11nde oynayabilirler
Ya eyw attı kariyerinde daha iyi gollerde attı aranızda hickimse benden cok kewelle hayran olamaz . Bende leedste oynarken forması vardı rakibimiz olunca agladım bile . Ama futbolda ne maziyle ne de bugünle yasanıyor . Futbolda ne kdr erken yarını teshis ederseniz ... O kdr cabuk basarılı olursunuz . Biz bu sene nondaya ümit karan tahamül etmesek belkide sampiyon belkide uefa da final oynamıstık . Ona bakarsanız robbie fowler onun attıgı golleri kimse atmamıstır suan serbest ona imza attıralım . Yanına da alırız diego tristanı zamanında bize kök söktürmedi mi riazaorda deportivoda 3-0 yenilmedik mi . Bunlarda büyük futbolcu . Yanılıyorsam herkezden özür dilerim ...
Ay her yorumun daha bomba yaSabri, Mehmet Güven, Yaser ve Lincol'ü görene kadar seni ciddiye almaya calisiyordum da vazgectim. Gercekten ciddi degilsin dimi. Hani dalga gecmek icin sormuyorum, saka yapiyorsun yani baska aciklama olmamali..
Ya eyw attı kariyerinde daha iyi gollerde attı aranızda hickimse benden cok kewelle hayran olamaz . Bende leedste oynarken forması vardı rakibimiz olunca agladım bile . Ama futbolda ne maziyle ne de bugünle yasanıyor . Futbolda ne kdr erken yarını teshis ederseniz ... O kdr cabuk basarılı olursunuz . Biz bu sene nondaya ümit karan tahamül etmesek belkide sampiyon belkide uefa da final oynamıstık . Ona bakarsanız robbie fowler onun attıgı golleri kimse atmamıstır suan serbest ona imza attıralım . Yanına da alırız diego tristanı zamanında bize kök söktürmedi mi riazaorda deportivoda 3-0 yenilmedik mi . Bunlarda büyük futbolcu . Yanılıyorsam herkezden özür dilerim ...
Ntvspor'da Gudjohnsen haberini veriyorlar. Galatasaray'da sicak saatler yasaniyor diye girdi habere..
Sabri bugün hala milli takımın sag beki mehmet güvene ne sans verildi 2 sene önceki liverpool macında verdigi pas ve genc yası benim icin kendini gösteremye kredisi vardır daha . Lincolne dünya kadar para vermisiz sabredicez baska care yok bedava bırakamıyız . Ekonomiyi de düsünmeliyiz . Yaser daha cok heycanlı iyi olucak ben ona güveniyorum ...
Ntvspor'da Gudjohnsen haberini veriyorlar. Galatasaray'da sicak saatler yasaniyor diye girdi habere..