# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

O noktaya iki yönlü bir adam gerekir Gudi'nin defans yapacağını pek sanmıyorum...

Gudjohnsen defansif bir oyuncu değil. Tamamiyle ofansif bir oyuncu.

Caner Gudiyi koyduğun yere x koy,x koyduğun yere Gudi'yi koy bence :D

O Bölgede oynarken hiç izlemedim kendisini ...

Her halde ben izlemedigime göre kimsede izlememiştir bu forumda :o

Bu sezon izledigim bütün maçlarda o bölgede oynadı

Renkdaşlar öncelikle herkese merhaba... Maalesef ilk mesajım olumsuz olacak ama İspanyol bir arkadaşımın söylediğine göre Gudjhonsen hakkında en ufak bir haber çıkmamış ispanyada.. X kişi olsun kim olursa olsun birisi görüşse anında duyulur, sizin oralarda ki Gudjhonsen haberleri sallama dedi...

Renkdaşlar öncelikle herkese merhaba... Maalesef ilk mesajım olumsuz olacak ama İspanyol bir arkadaşımın söylediğine göre Gudjhonsen hakkında en ufak bir haber çıkmamış ispanyada.. X kişi olsun kim olursa olsun birisi görüşse anında duyulur, sizin oralarda ki Gudjhonsen haberleri sallama dedi...

Onlar saygılı insanlar transfer bitmeden yazmıyorlar!

The End :D

Süper haber boşverin bu adamı.Genç ve dinamik adamlar lazım bize.Koşmayan mücadele etmeyen futbolcu sayısı hayli fazla bizde.Bize amele lazım

Süper haber boşverin bu adamı.Genç ve dinamik adamlar lazım bize.Koşmayan mücadele etmeyen futbolcu sayısı hayli fazla bizde.Bize amele lazım

Rijkaard'ın sisteminde amele adama yer yok.

Galipken bile pas yapıp maçı tamamlanmasını isteyecektir.

Barçanın bu sezon tüm maçlarını izledim.Altmışlı-yetmişli dakikalarda giriyordu.Bazen Etonun yerine santrafor bazen Henryinin yerinde sol açık (ofansif orta saha sol) bazen Xavi veya İniestanın yerine orta sahaya giriyordu.

Gayetde başarılyıdı bence.Fiziği iyi , tekniği iyi.

Akin'in arkadasi pek gazete okumuyor heralde..!

Face'de Ahmet Çakmak hala ge-le-cek diyor Gudjhonsen:)

Geri
Üst Alt