# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Akin'in arkadasi pek gazete okumuyor heralde..!

Valla bilmiyorum okuyor mu okumuyor mu :D Ama oradaki gazetelerin çoğu bizim fotospor gibi biliyorsundur.. Gerçi Real taraftarı kendisi, şu sıralarda kaka ribery filan derken.. :) Tv'lerde duyup görmemiş ben onun yalancısıyım :)

Buradan ispanyolca bilmeden şunu çıkardım.:D

Guardiola'nın Forlan'ı istediği,bu yüzden Eto'o'yu Chelsea'ye,Gudjhonsen'i de Galatasaray'a vermeyi düşünüyorlarmış.:m26:

Valla bilmiyorum okuyor mu okumuyor mu :D Ama oradaki gazetelerin çoğu bizim fotospor gibi biliyorsundur.. Gerçi Real taraftarı kendisi, şu sıralarda kaka ribery filan derken.. :) Tv'lerde duyup görmemiş ben onun yalancısıyım :)

007 Haldun karda yürür izini belli etmez! Onu da söyleseydin arkadasina:D

Çok yakışacağını düşünüyorum.

-------Baros---------

Kewell-----------XxXx

-----Gudj--Arda------

-------M.Topal-------

Acaba böyle çok mu ofansif olur :)

Kadro güzel aslında ama şöyle daha güzel olur bence

-------Baros---------

Arda---------Kewell

-----Gudj--Emana------

-------M.Topal-------

Gudj. bu sene İniestanın yerinde oynuyordu oynadıgı zaman ve gayet iyi bir performans sergiliyordu

Ahmet'e bir Çakmak lazım. Karanlıkta ışıksız kalmış sanırım :)

Bildigimiz ateş çıkaran çakmak yanlış anlaşılmasın :)

bu aralar bakıyorum da istihbarat alan ve bizlere bilgi verenler isyanlarda.İnanılmamaktan çok şikayetçi oluyor bu tip arkadaşlar.Teşekkür edin bilgi için ve başka yorum yapmayın haklarında (bence) çünkü Galatasaraylılar sonuçta ve bu işten ticari çıkarları yok ;)

bu aralar bakıyorum da istihbarat alan ve bizlere bilgi verenler isyanlarda.İnanılmamaktan çok şikayetçi oluyor bu tip arkadaşlar.Teşekkür edin bilgi için ve başka yorum yapmayın haklarında (bence) çünkü Galatasaraylılar sonuçta ve bu işten ticari çıkarları yok ;)

Demekki buradaki insanlarla dalga geçip eğlenmek gibi bi çıkarları var :ka19:

Bu kadar insan gelecek diyorsa vardır bir bildikleri:)

her yıl transfer döneminde bu tipler mantar gibi çıkarlar piyasaya.10 undan 9 u sallar.

1 kişininki doğru çıkar.Bu istihbaratı alan kişinin o 1 kişi olma ihtimali sizce nedir renkdaşlar?

her yıl transfer döneminde bu tipler mantar gibi çıkarlar piyasaya.10 undan 9 u sallar.

1 kişininki doğru çıkar.Bu istihbaratı alan kişinin o 1 kişi olma ihtimali sizce nedir renkdaşlar?

Ben inanmıyorum şimdilik bu habere.. Direk İspanya kaynaklı bi haber yok daha önümüzde.. Hele Rijkaart bi dönsünde İstanbul'a..

Bu tip isimleri getirerek forma satışlarını patlatırız.Oradan gelen paraylada 1 yıldız oyuncu daha getiririz.

Geri
Üst Alt