# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Sein ehemaliger Trainer hat bereits bei Galatasaray angeheuert. Folgt Eidur Smari Gudjohnsen (r.) dem Niederländer und wechselt aus Barcelona nach Istanbul? Auch Olympique Marseille soll am ehemaligen Chelsea-Profi interessiert sein

www.sport1.de

Rijkaard Galatasaray´a geldi..Eski ögrencisi de pesinden Istanbul´a gidecek mi? diye haber yapmislar.

Almanca bilmeyenler heycanlanmasin..Kesin bisey yok.Ama biseyler olmasa Almanlar haber yapmazdi

Sein ehemaliger Trainer hat bereits bei Galatasaray angeheuert. Folgt Eidur Smari Gudjohnsen (r.) dem Niederländer und wechselt aus Barcelona nach Istanbul? Auch Olympique Marseille soll am ehemaligen Chelsea-Profi interessiert sein

www.sport1.de

Gudjohnsen'in eski hocasinin pesinden Galatasaray'a gidebileceginden bahsediyorlar. Ayrica Marsilya da ilgileniyormus.

Kusura bakmayın yazı büyük ama...

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GALATASARAYA RAKİP OLSAN NE OLUR DEDİ SABA MÜCADEDELE EDERİM TABİİKİ DEDİ ARKADAŞLARIMA HAKSIZLIK OLUR DEDİ AMA MAÇ SONUNDA YİNE GALATASARAY TARAFTARLIĞIM DEVAM EDER DEDİ BURDA HAK VERİRİM ARDAYA BİRAZ DÜŞÜNDÜĞÜMDE AMA

SABA YİNE SORDU FB DE BJK DE OYNARMISIN DİYE NET ''OYNAMAM'' DİYECEĞİNE ALLAH BENİ TÜRKİYE DE GALATASARAYDAN BAŞKA BİR TAKIMDA OYNATMASIN DEDİ BURDA OYNAMAM DEMESİNİ BEKLERDİM DİREK AMA

HERALDE TV DE OLMASININ VERDİĞİ BİR ÇEKİNGENLİK VE DEZAVANTAJ VARDI GALİBA..

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?????

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GALATASARAYA RAKİP OLSAN NE OLUR DEDİ SABA MÜCADEDELE EDERİM TABİİKİ DEDİ ARKADAŞLARIMA HAKSIZLIK OLUR DEDİ AMA MAÇ SONUNDA YİNE GALATASARAY TARAFTARLIĞIM DEVAM EDER DEDİ BURDA HAK VERİRİM ARDAYA BİRAZ DÜŞÜNDÜĞÜMDE AMA

SABA YİNE SORDU FB DE BJK DE OYNARMISIN DİYE NET ''OYNAMAM'' DİYECEĞİNE ALLAH BENİ TÜRKİYE DE GALATASARAYDAN BAŞKA BİR TAKIMDA OYNATMASIN DEDİ BURDA OYNAMAM DEMESİNİ BEKLERDİM DİREK AMA

Konuyla ne alakasi var diye düsünüyorum. Ayrica biraz daha özenli yazarsan yazilarini iyi olacak. Nokta, virgül gibi kelimeleri hic duydun mu?!

Küfür etmenin biraz kibar yolu:D

Daha ne desin Arda?Oynamam demekten bir farki yok...

Arda bizim markamiz olacak, sembolümüz olacak..

Hicbir yere gitmez...

Gudjohnsen bize gelsin ilk formayı ben alıcam söz sana Ice Man !!! Koşa koşa hemde

Ulan arkadaş rüyamda Gudi'yi gördüm iki pozisyonda hemde :D birinde gol atıyordu diğerindede ceza yayında filandı ama hangi takımın topçusuydu hatırlamıyorum mavi filan giyiyordu heralde.. Marsilya mı alacak nedir :42:

:)

Ulan arkadaş rüyamda Gudi'yi gördüm iki pozisyonda hemde :D birinde gol atıyordu diğerindede ceza yayında filandı ama hangi takımın topçusuydu hatırlamıyorum mavi filan giyiyordu heralde.. Marsilya mı alacak nedir :42:

:)

:D O seviye diyosun yani renkdaş :D

Rüyalarına da sokmayı başardın :D

Rüyaların tersi çıkarmış.mavinin tersi ve düşmanı kırmızıdır :D

Hayirdir ustad nedir sikinti Arda nin Galatasaray lilgiindan mi suphe edicez simdide..

Çok severiz ters köşelere yatırmayı..

Hazır olun biz bile terse yatıyoruz bu sefer..

Hiç duyulmadık bir isim geliyor..

https://fossacimbom.blogspot.com/

Yanlis anlamayin.Niye koyuyorsunuz bu haberleri demeyin..

Sadece bilginiz olsun diye...Tartisalim diye...

Çok severiz ters köşelere yatırmayı..

Hazır olun biz bile terse yatıyoruz bu sefer..

Hiç duyulmadık bir isim geliyor..

https://fossacimbom.blogspot.com/

Yanlis anlamayin.Niye koyuyorsunuz bu haberleri demeyin..

Sadece bilginiz olsun diye...Tartisalim diye...

Ben bu blog sahibi arkadasin turkspor.net editoru oldugundan supheleniyorum sahsen. Neymis bakalim bu ters kose?

O zaman iyi penaltı atan bir adam geliyor diyeyimde ben düşünelim :D

Rüyamda gördüm valla ya,ne çok inanmışım.Dün demiştim ya ntvspordan başka kanal açmıyorum. Rüyamda yine tvde ntvspor açık bende patapes kıartması yiyorum(ne alakaysa) :D Son dakika diye veriyorlar reklam varken yandaki mavi şey çıkmıyor ya,o çıkıp veriyorlar,ay nasıl sevinçliyim anlatamam.hemen foruma girem diye geliyorum fkat bilgisayarım bouluyor açılmıyor..:D sabah kalktım tövbe tövbee çektim valla :D

Geri
Üst Alt