# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

takım gençleşecek , gudjohnsen yerine dos santos gibileri,babelleri önplanda tutuyor bizim yönetim.Onlar olmazsa gudjohnsen gibiler.

Evet genç olmalı ki daha fazla kullanabilelim, fakat genç olan ve gelecek vaad edeni de ucuza almak zor, insanın aklına ister istemez Dos Santos geliyor.

dos santos olabilir ama ryan babel imkansız gibi.ayrıca takım gençleşecek diyonda adı geçen isimler pekte genç değil.

genc gelecek vaad eden digerlerine gore ucuz, tek isim geliyor benim de aklima renkdas>>>

Giovanni Dos Santos...

soylenildigi gibi butce 10 m.euro ise elbette Babel transferi zor renkdas, ama 10 m.euro oldugunu da bile bile yonetim bu tarz isimlere yonelmez diye dusundugum de 10 m.euronun hedef sasirtmaca olabilcegini dusunuyorum

Aldığım duyumlara göre p.tesi en geç çarş.ya kadar bomba patlayacak. Kim olur bilmiyorum ama bakalım görücez. (Aldığım duyum: İçimdeki his). Gerçekten önümüzdeki haftaiçi bomba patlayacak gibi bir his var içimde hadi hayırlısı.

Bu hafta össden dolayı gece nöbetine kalmıyalım diye bomba patlatmadılar!:D

ntvspor, spor haberlerinde Gudjohnsen in Galatasaray ımıza gelemeye sıcak baktıgını söyledi

aman bomba elimizde patlamasında.önemli olan oyuncunun isminden çok takıma faydasıdır.eğer bobma lincoln gibi elimizde patlayacaksa gerek yok bomba transfere.

Galatasaray'ın Gudjohnsen ısrarı

Galatasaray'ın, yeni teknik direktör Frank Rijkaard'ın isteği doğrultusunda, Barcelona'nın İzlandalı forveti Eidur Gudjohnsen ile anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor.

Üstünel: Transferi Rijkaard'a bırakmak istiyoruz

Barcelona'da çok fazla forma şansı bulamayan İzlandalı golcü Eidur Gudjohnsen ile Galatasaraylı yöneticiler arasındaki görüşmelerde önemli ölçüde ilerleme sağlandığı ifade edildi.

Yönetimin geçen yılki teklifini kabul etmeyen Gudjohnsen, Rijkaard'ın teknik direktörlük görevine gelişiyle birlikte sarı-kırmızılılara daha ılımlı bakmaya başladı.

2006 yılında Chelsea'den Barcelona'ya transfer olan İzlandalı futbolcunun, Barcelona ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray'ın yakın temas halinde olduğu bir diğer futbolcu ise Schalke forması giyeh Halil Altıntop. Milli futbolcunun, sarı - kırmızılı yönetimin teklifine sıcak baktığı ve Schalke ile anlaşılması halinde Galatasaray formasını giyeceği belirtiliyor.

Bu arada Galatasaray'ın yeni sezonu 22 Haziran'da açacağı açıklandı.

Kaynak:ntvmsnbc.com

Bu arada marsilya baskani Gudjohnsen ile ilgilenmediklerini acikladi

İçimden bir his pek sevmesem de Gudjohnsen'in bize geliceğini söylüyor, inşaalah yalan söylüyordur.

yeterki gelsin gudjohnsen.. adam barcada nerde oynamadiki.. forvet orta saha bi defansta oynamadigi kaldi adamin.. ama gercekten kaliteli bi adam gelirse is yapar.

Yavaş yavaş medyadan da transfer haberi düşüyo olmucak galiba bu transfer.

Oleguer sakın alınmasın da Gudjonsen alınsa olur yani seviyorum oyun tarzını.

Benim ilk tercihim Ruud, o olmazsa Oliveira. Gudjohnsen transferi olmasa üzülmem.

Geri
Üst Alt