# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Falcı mısınız anlamadım ki yada Haldun abi,size kısa mesaj mı çekiyor :D

Yok konturu kimsenin ödemeli atıyolar Haldün Üstünel arıyo diyo aldık adamları haberiniz olsun

Sinan abi,senin resimdekinide Galatasarayda görmek isterim aslinda:D:D

Gudjohnsen gelirse nerde oynicak?!

Sagkanatda oynarsa Gioyu almicaz anlamina geliyor demekki:(

Öyleyse ben istemem Gudyyi!:(

Yada Kewelli kescez!Off:confused:

Gudjonsen ortasaha özelliğide olab bir futbolcu 4-3-3 oynarsak ilerinin sağında oynar solunda Kewell önlerinde Baros arda orta sahaya gelir Lincoln kesik zaten.

Galatasaray’ın iki sezondur peşinde olduğu İzlandalı golcü bu defa “Tamam” dedi.

Barcelona'da çok fazla forma şansı bulamayan İzlandalı golcü Eidtur Gudjohnsen ile Galatasaraylı yöneticiler arasındaki görüşmelerde önemli ölçüde ilerleme sağlandığı iddia edildi. NTV Spor’un haberine göre; yönetimin geçen yılki teklifini kabul etmeyen Gudjohnsen, Rijkaard’ın gelişiyle olumlu yönde fikir değiştirdi

2006 yılında Chelsea’den transfer olan İzlandalı futbolcunun, Barcelona ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunmasını fazla sorun değil. Çünkü Barcelona Başkanı Laporta,” Rijkaard’ın görev yaptığı Galatasaray’a her türlü kolaylığı sağlama” sözü vermişti. Başkan Laporta Gudjohnsen için Cimbom’a anlayış gösterecek

Bu arada Huntelaar'in fiyati aciklandi 10-12 milyon arasi lyon talip

Gudjohnsen ile çoktan anlaşıldı. Açıklanmamasının sebebi ise, ondan daha iyi bir golcü ve hücuma dönük ortasaha oyuncusu ile görüşülüyor olmasıdır. Eğer görüşülen oyunculardan biri veya ikisi birden alınırsa Gudjohnsen'i almayacaklar. Görüşülen oyunculardan biri Halil diğeri de Hamit olabilir :)

Bana kalırsa Gudi alınacağına Halil alınmalı.

Gudjohnsen ile çoktan anlaşıldı. Açıklanmamasının sebebi ise, ondan daha iyi bir golcü ve hücuma dönük ortasaha oyuncusu ile görüşülüyor olmasıdır. Eğer görüşülen oyunculardan biri veya ikisi birden alınırsa Gudjohnsen'i almayacaklar. Görüşülen oyunculardan biri Halil diğeri de Hamit olabilir :)

Bana kalırsa Gudi alınacağına Halil alınmalı.

Görüşmelerde sende mi vardın? Nerden biliyorsun?

Gerilmeye gerek yok. Bir bildiğim var ki anlaşıldı diyorum. Bu hafta göreceksiniz zaten kimin transfer edileceğini.

ya bırakın bu adamı... uzun süredir oynamadı adam. 5 para etmez.

5 para etmez demeyelim, o kadar da değil ama daha iyi bir oyuncu alınabilir.

Geri
Üst Alt