# Eidur Gudjohnsen

Cevap: Galatasaray Sayfasındaki Bir Üyenin İddaası | Gudjohnsen geliyor

Gelebilir, alınabilir ama bugün açıklanacağını zannetmiyorum.Tüm basın Mehmet Topuz transferine yoğunlaşmışken böyle bir transfer açıklanmaz.Arada kaynayıp gitmesini istemez bizimkiler.

Valla gereksiz bir transfer bence.

Adam bu sene İniesta'nın yerinde oynadı Barcelona'da.

Gol oranı çok düşük,forvetten bozma MC...

Gelmesini istemem şahsen.

Yanlız değilim galba ,bende gelmesini istemeyenlerdenim.

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Gudjohnsen i begenmeyen arkadaslar lutfen biraz insafli olsun :D

Pele gelse yakinda onu da begenmeyecekler.

Barcelona yi tutun ozaman olum lan :D

Gelebilir, alınabilir ama bugün açıklanacağını zannetmiyorum.Tüm basın Mehmet Topuz transferine yoğunlaşmışken böyle bir transfer açıklanmaz.Arada kaynayıp gitmesini istemez bizimkiler.

Rijkaard geldiğinde de vardı o mevzu.Oklar bi anda bize döndü :D

Gudjohnsen de ülkenin tüm dikkatini üzerimize çekebilecek seviyede bir futbolcu.İnşallah diyorum,inşallahhhhh :rolleyes:

Tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsun...

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Onları ancak Bratu,Petre,İnamoto ve İorfa keser bence :D

Yanlız değilim galba ,bende gelmesini istemeyenlerdenim.

barosa da herkes böyle diyordu,noldu hem bu adam barostan kat kat iyi gol yollarında.barcada yedek kaldı diye atamıyordu.acın chelseada attıgı gollere bakın.adam buz adam !

bak işte,artısı da var Gudjohnsen'in :D hiç yoktan sakatlığı yok :D

Renkdaş,neyini beğenmiyosunuz bu adamın.Valla lige 3 gömlek fazla gelir bu topçu.

Forvete bak; Baros - Gudjohnsen :D

Onun sarı kafasıyla,kırmızı formamız manyak güzel olur :D

Kanka ben beğenmediğimi söylemedimki.Sadece anlatmak istediğim Gudjohnsen nistelrooy kadar isimli değil o yaşta bir adamı alıcaksak.Yani o yaşta birini alıcaksak isimli olsun.Gudjohnsen yalnızca oynadığı futbolla katkı yapabilir ki yapar 1 sene kadar.Önümüzdeki yılıda düşünmek gerek.Vizyonumuz bu sıralar çok genişledi o yüzden isimli olsun filan istiyo herkes Gudjohnsen de isimli tabiki ama hani nasıl söyliyim eksik olan bişeyler var onda...Yada geçen sene Gudjohnsen deselerdi kimsenin sesi çıkmazdı herhalde...

Topuz un yaninda Gudjohnsen kaynar mi demek istedin arkadasim :D

Az önce Ntvspor'da Gudi ile görüşüldüğü söylendi...Bilirsiniz Ntvspor boş haber yapmaz:007::007::007:

Kanka ben beğenmediğimi söylemedimki.Sadece anlatmak istediğim Gudjohnsen nistelrooy kadar isimli değil o yaşta bir adamı alıcaksak.Yani o yaşta birini alıcaksak isimli olsun.Gudjohnsen yalnızca oynadığı futbolla katkı yapabilir ki yapar 1 sene kadar.Önümüzdeki yılıda düşünmek gerek.Vizyonumuz bu sıralar çok genişledi o yüzden isimli olsun filan istiyo herkes Gudjohnsen de isimli tabiki ama hani nasıl söyliyim eksik olan bişeyler var onda...Yada geçen sene Gudjohnsen deselerdi kimsenin sesi çıkmazdı herhalde...

Kanka,bak adamda kariyer var (Chelsea - Barca),yaşı uygun 30,onu dünyada tanımayan yok.İzlandanın belki de en iyi futbolcusu.Attığı golleri bi izle sen.Valla bak.Beleşçi de değil.Adam tam kalite...

Mayısta Lyon istedi onu renkdaş.hadi biz anlamıyoruz,Lyonda mı anlamıyor bu işten?

İnan bak,sen güven bana ;)

Mükemmel bişey olur bu.Milat olur milat....

Topuz un yaninda Gudjohnsen kaynar mi demek istedin arkadasim :D

Aynen öyle demek istedim.Bu olaya Topuz-Gudjohnsen karşılaştırması olarak bakmamak lazım.Öyle bir kavga yaşanıyorki Fener-Beşiktaş arasında tüm basın o olaya odaklanmış durumda.Başkanlar birbirlerine girecek neredeyse.Gudjohnsen transferi yankı uyandırmasına uyandırır ama Topuz olayındaki gelişmeler Gudjohnsen transferinin önüne geçer.

Umarım ben yanılıyorumdur da bu akşam açıklanır varsa böyle bir transfer.

Şaka değil dmi? Ay acayip heyecan yaptım

barosa da herkes böyle diyordu,noldu hem bu adam barostan kat kat iyi gol yollarında.barcada yedek kaldı diye atamıyordu.acın chelseada attıgı gollere bakın.adam buz adam !

yaş olarak barosdan büyük bir kere. Nerede oynadğını sorsanız 3-4 farklı cevap alırsınız. En iyi nerde oynadığını sorsanız yine 3-4 farklı cevap alırsınız. Ne olduğu nerede oynadığı belirsiz. Barcanın tüm maçlarını izledim sayılr bu sene, orta sahada daoynuyor evet de ne özelliği var? ideal orta saha adamı mı? ne katıyor orta sahaya . Yok forvetse ki artık değil bence, yine aynı sorular sıralanır gider. Bunun kimseyi beğenmemekle alakası yok. Umarım gerçek değildir bu transfer hiç transfer yapmasınlar kızmam...

1 sene mi katki yapar??? Gudjohnsen Eylül 78 dogumlu, 30 yasinda yani!! En az 5 sene daha oynar, cünkü acayip profesyonel bir adam. 25'indeyken Chelsea'de oynuyordu. Nistelrooy'un da cidden Türkiye'ye gelmesini beklemek biraz fazla iyimserlik olur, 33 yasinda olmasina ragmen.

Eidur un Gudjohnsen geliyor

yaş olarak barosdan büyük bir kere. Nerede oynadğını sorsanız 3-4 farklı cevap alırsınız. En iyi nerde oynadığını sorsanız yine 3-4 farklı cevap alırsınız. Ne olduğu nerede oynadığı belirsiz. Barcanın tüm maçlarını izledim sayılr bu sene, orta sahada daoynuyor evet de ne özelliği var? ideal orta saha adamı mı? ne katıyor orta sahaya . Yok forvetse ki artık değil bence, yine aynı sorular sıralanır gider. Bunun kimseyi beğenmemekle alakası yok. Umarım gerçek değildir bu transfer hiç transfer yapmasınlar kızmam...

sen futboldan anlamıyorsun galiba,neyse.

Geri
Üst Alt