# Eidur Gudjohnsen

Cevap: Galatasaray Sayfasındaki Bir Üyenin İddaası | Gudjohnsen geliyor

Gudjohnsen yaaa,yapmayın gözünüzü sevem.

2 yıl sonra da tevezleri,elanoları falan beğenmez hale gelicez.Yapmayın renkdaşlar gözünüzü sevem.

Bu bütçeye bu topçuyu transfer etmek,bence fazlasıyla usta işi.

Gözün seveeeeem :D

Kanka,bak adamda kariyer var (Chelsea - Barca),yaşı uygun 30,onu dünyada tanımayan yok.İzlandanın belki de en iyi futbolcusu.Attığı golleri bi izle sen.Valla bak.Beleşçi de değil.Adam tam kalite...

Mayısta Lyon istedi onu renkdaş.hadi biz anlamıyoruz,Lyonda mı anlamıyor bu işten?

İnan bak,sen güven bana ;)

Mükemmel bişey olur bu.Milat olur milat....

Futbolcuğuna birşey söyleyemem zaten ben yalnızca ileriye dönük birşeyler de yapılabilir diyorum.Nistelrooy geleceğe yönelik bir futbolcumu diyeceksin bence evet.Vizyon ve takımda yaratacağı pozitif aura,Gençlere örnek olması ve markalaşma değeri adına...

:f50::f50::f50::f50:
Gudjohnsen yaaa,yapmayın gözünüzü sevem.

2 yıl sonra da tevezleri,elanoları falan beğenmez hale gelicez.Yapmayın renkdaşlar gözünüzü sevem.

Bu bütçeye bu topçuyu transfer etmek,bence fazlasıyla usta işi.

Gözün seveeeeem :D

:f50::f50:

Futbolcuğuna birşey söyleyemem zaten ben yalnızca ileriye dönük birşeyler de yapılabilir diyorum.Nistelrooy geleceğe yönelik bir futbolcumu diyeceksin bence evet.Vizyon ve takımda yaratacağı pozitif aura,Gençlere örnek olması ve markalaşma değeri adına...

E tamam zaten,önemli olan futbolculuğu ve ismi :)

Nistelrooyun geleceği yokki,adam gelmiş 33 e,2 yıl parasını alıcak,basıp gidecek sonra.

Ama Gudjohnsen 30 yaşında,doğru dürüst forma giyemedi Chelsea'de ,barcelonada.

Bak son zamanlardaki transferlerimize,

Kewell geldiği yerde kadroya giremedi,bize geldi aslan oldu.

Baros da aynı şekilde.

dikkat et bak taktik hep aynı ;)

Gudjohnsen de gelirse inşallah,adam banko oynayacak.ve eminim Baros ve Kewell kadar faydalı olacak.

Adam futbola aç.Doğru dürüst forma giyememişki Chelsea'de,barca'da ;)

Anladın şimdi sen beni :)

sen futboldan anlamıyorsun galiba,neyse.

Haahahahahahhaah ya bu yorumları çok duyuyorum bugünlerde kendimden şüphe etmeye başladım. Ben futbol cahiliyim de barcanın bu sezonki maçlarını izlemiş biride tutup o videonun linkini vermez çünkü barca da o bölgeyle alakasız bir yerde oynadı. Ayrıca bu vieo işlerinden çok başımız ağrıdı. Ben futbol cahiliyim bana anlat be üstadım ne katar bu gudjonsen orta sahaya? çok pas mı yapar? araya harika oplar mı bırakır? pres mi yapar? top mu çalar? sırtı dönük süper top mu alır? kontra toplar mı gönderir sürekli? hani iniestanın yerine oynuyomuş ya ondan bunları saydım. Ne yapar bu adam cahilim bir anlatıversen?

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

4-3-3 ün sağında Gudjonsen oynayabilecek bir oyuncu.Gelirse hiç fena olmaz.

Yaw anliyamiyorum Gudjohnsen in futboluna salliyanlar var ya ne diyim.

Hos normaldir Ridvan Dilmen de Messi ye sallamisti yok sag ayagi iyi degil diye...

Boyle bir transfer Galatasaray in cehresinin ne kadar gelistiginin gostergesi olur hele ki baska takimlar Maldonadolar la Josico larla ugrasip dururken...

Insallah olur istiyorum harbiden ama... 7 numara Aydin da 11 numarayi alir herhalde ....

1480057643.jpg

Gelir mi gelmez mi bilmem ama kesin ilgileniyormuşuz...

Arkadaşların dediğine görede gelmiş akşam açıklayacaklarmış:f50::ka05::ka05:

Haahahahahahhaah ya bu yorumları çok duyuyorum bugünlerde kendimden şüphe etmeye başladım. Ben futbol cahiliyim de barcanın bu sezonki maçlarını izlemiş biride tutup o videonun linkini vermez çünkü barca da o bölgeyle alakasız bir yerde oynadı. Ayrıca bu vieo işlerinden çok başımız ağrıdı. Ben futbol cahiliyim bana anlat be üstadım ne katar bu gudjonsen orta sahaya? çok pas mı yapar? araya harika oplar mı bırakır? pres mi yapar? top mu çalar? sırtı dönük süper top mu alır? kontra toplar mı gönderir sürekli? hani iniestanın yerine oynuyomuş ya ondan bunları saydım. Ne yapar bu adam cahilim bir anlatıversen?

Ya arkadasim tamam begenmiyorsun anladik. Sinirlenme:D Tartismayi büyütmeye gerek yok. Cogu insan sevinecek gelirse, sen üzüleceksin. Umarim senin begenecegin bir adam da alirlar.

Yahu Gudjhonsen ileri 3'lünün sağında-solunda oynamaz,ortasında oynar ki ordada Baros var.Baros'u sağa-sola kaydırırım dersende gördük Benfica ve Fenerbahçe maçlarındaki etkisizliğini.

Bize Arda'yı orta 3'lüye çekerse Rijkaard,kanata Dos Santos,Babel tarzı oyuncular lazım.

He eğer Arda ileri 3'lüde kalırsa o zaman Emana tarzı MC 'ler lazım.

Gudjhonsen'in kariyerine kimse birşey diyemez(Chelsea-Barcelona).

Ama Gudjhonsen forvet oynarken bile özellikle Chelsea'de hep belli standartlarda oynamıştır.

Şimdi Baros'a da böyle diyordunuz ne oldu dersiniz.

Her zaman o aşı tutmaz.

Bize yararlı olacağını sanmıyorum...

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Arkadaşlar Gudjonsen derken başka bir bomba patlarsa şaşırmayalım.

Geri
Üst Alt