H.Fatih Kalkan
Sarı Üye
- 4 Aralık 2008
- 246
- 0
- 1.286
Cevap: Galatasaray Sayfasındaki Bir Üyenin İddaası | Gudjohnsen geliyor
:f50:
Eidur un Gudjohnsen geliyor
:f50:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eidur un Gudjohnsen geliyor
Kanka,bak adamda kariyer var (Chelsea - Barca),yaşı uygun 30,onu dünyada tanımayan yok.İzlandanın belki de en iyi futbolcusu.Attığı golleri bi izle sen.Valla bak.Beleşçi de değil.Adam tam kalite...
Mayısta Lyon istedi onu renkdaş.hadi biz anlamıyoruz,Lyonda mı anlamıyor bu işten?
İnan bak,sen güven bana
Mükemmel bişey olur bu.Milat olur milat....
Gudjohnsen yaaa,yapmayın gözünüzü sevem.
2 yıl sonra da tevezleri,elanoları falan beğenmez hale gelicez.Yapmayın renkdaşlar gözünüzü sevem.
Bu bütçeye bu topçuyu transfer etmek,bence fazlasıyla usta işi.
Gözün seveeeeem![]()
Lukunku var bir de![]()
Lukunku var bir de![]()
Futbolcuğuna birşey söyleyemem zaten ben yalnızca ileriye dönük birşeyler de yapılabilir diyorum.Nistelrooy geleceğe yönelik bir futbolcumu diyeceksin bence evet.Vizyon ve takımda yaratacağı pozitif aura,Gençlere örnek olması ve markalaşma değeri adına...
sen futboldan anlamıyorsun galiba,neyse.
Tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsun...
Haahahahahahhaah ya bu yorumları çok duyuyorum bugünlerde kendimden şüphe etmeye başladım. Ben futbol cahiliyim de barcanın bu sezonki maçlarını izlemiş biride tutup o videonun linkini vermez çünkü barca da o bölgeyle alakasız bir yerde oynadı. Ayrıca bu vieo işlerinden çok başımız ağrıdı. Ben futbol cahiliyim bana anlat be üstadım ne katar bu gudjonsen orta sahaya? çok pas mı yapar? araya harika oplar mı bırakır? pres mi yapar? top mu çalar? sırtı dönük süper top mu alır? kontra toplar mı gönderir sürekli? hani iniestanın yerine oynuyomuş ya ondan bunları saydım. Ne yapar bu adam cahilim bir anlatıversen?
deco 60 metre top sürüyor ,
ceza sahasının sağındaki gudiye veriyor. 3-5 adamı süper çalımlarla geçiyor
vuruyor,direkten dönüyor ve xavi boş kaleye kaçırıyor.İzleyin decomuz ve gudimiz iş birliğiyle![]()
https://www.youtube.com/watch?v=VqC1ihupyvI&feature=related