# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Daha önce de söyledim,yineliyim.Sayın Haldun üstünel'in taktiği dikkatimi çekti.

Büyük kulüplerde artık kadroya giremeyen futbolcuları takımımıza kazandırdı.Çünkü o futbolcular,futbola açtı.Kewell,Baros...

Gudjohnsen de aynı durumda şuan.Bu nedenle bu transferin olabilirliği benim gözümde daha da artıyor.

Alınırsa,bence hiç pişman olmayız.Hakkımızda hayırlı olsun.Allah yöneticilerimize güç kuvvet dirayet ve ikna kabiliyetlerinin 5 katını versin :D

Bunun bir taktik oldugunu düsünmüyorum. Büyük kulüplerde sürekli oynayan oyuncular zaten gelmeyeceginden, dogal olarak oynamayanlar bize kaliyor. Ac olduklarindan degil yane..:D

Yarin Mustafa Sarpin imza toreninde bir surpriz olur belki Gudjohnsende gelir atar 3 senelik sozlesmeye imzasini insallah.

Bunun bir taktik oldugunu düsünmüyorum. Büyük kulüplerde sürekli oynayan oyuncular zaten gelmeyeceginden, dogal olarak oynamayanlar bize kaliyor. Ac olduklarindan degil yane..:D

Bu kadar kötü niyetli olmamak lazım :D

Sonuçta adam futbola aç ;)

Sabit ilk 11de oynayabileceği bir yer arıyor.Biz de doğru adresiz :D

Üst düzey bir futbolcu olduğunda hem fikiriz.Chelsea'de de yedek kalırdı çoğunlukla, Barcelona'ya gitti oradada yedek kaldı kadro genişliğinin kurbanı oldu ama esasen iyi bir futbolcu.

adamlar bizim gibi kurmuyor ki kadroyu.

Biz sadece ilk 11 kaliteli olsun derken onlar yedekleri de yıldızlardan seçiyor.

Haberi bekliyorum ntvspordan başka kanal açmıyorum ve sürekli takipteyim bugün açıklanacak denmiş.

renktaşlar çok umutlanmayın yarın Hleb açıklanacak belki daha sonra :p

Her sene, mutlaka biri çıkıyor ve ilgi çekmek için sallıyor..

Mutlaka iyi transfer olacak ama isim olarak beklentiye girmek doğru değil....

Bu arada bir bilgi milli takimda babasiyla birlikte oynayan ilk ve tek futbolcu.Daha dogrusu babasinin yerine ikinci yarida oyuna girdi hikaye soyle oğlu eidur'un kendisinin yerine dahil olduğu maçta aslında birlikte oynayacaklar ve tarihe geçeceklerdi milli formayla aynı anda sahada bulunan ilk baba-oğul olarak. ancak eidur babasıyla birlikte ülkesinin milli takımında oynamak için kenarda hazırlıklarını sürdürürken tabela kalkar ve oyundan çıkan isim arnor olur.Arnor babasi oluyor.

estonya'nın başkenti tallin'deki bu maçtan sonra neden baba-oğulun bir arada oynamadıkları konusu bir tartışmayı beraberinde getirir ve öğrenilir ki ismini bilmediğim dönemin federasyon başkanı baba-oğulun deplasmanda değil izlanda'da bir maçta aynı anda oynamalarını ister ve teknik direktöre talimat verir bu yüzden estonya'da oyundan çıkan arnor olur, yerine giren de eidur.. ancak şans mı dersiniz kader mi bilemem de bunlardan biri izlanda federasyon başkanını göt eder, zira ayağı kırılan eidur 19 yaşına dek milli formadan uzak kalır, baba arnor da bu arada ununu eleyip eleğini çoktan asmış olduğu için bu ikili bir daha birlikte oynama şansına erişemez..

ancak ne olursa olsun, neticede aynı anda sahada olamasalar da milli takımda aynı maçta oynamayı başarmış tek baba-oğul ikilisidir arnor ve eidur gudjohnsen..

Geri
Üst Alt