Ferhat Birlik
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 5.130
- 268
- 1.548
Cevap: # Eidur Gudjohnsen
size dedim gelmez gudjohsen diye.
size dedim gelmez gudjohsen diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi durun.20:45 te bomba açıklanacak![]()
İyi durun.20:45 te bomba açıklanacak![]()
Lunaparkta marlboroya çember atar gibi atmaya başladınız renkdaşlar haa![]()
Bersan Bey;
Transferle işim olmaz.Zaten dikkat etseniz ironik mesajlar attığımı görebilirsiniz.
Tamam ben de esprisine söyledim zaten.Gülelim diye yani![]()
Zaten bu adam gelirse Güntekin The Passatci şöyle der:
-Gudjohnsen iyi adam olsa, Barca neden bıraksın.
Zavallıya sormak lazım kötü adam olsa Chelsea ve Barca yıllarca o kadar adam göndermelerine rağmen bu adamı takımda tutuyor?
Ne hayırlı olsun?Hayirli olsun!
Bence şuan güzel bir transferin tam vaktidir.
Rakiplere siz mehmet le uğraşın biz transfer yapalım demek olur ve ezikler iyice çöker.
Ama tabi önemli olan eziklerin ezilmesi değil takıma yararlı iyi bir transfer yapılmasıdır.Bunun içinde ne kadar zaman gerekiyorsa verilir.
Fazla zamanımız kalmadı renkdaş.
bi 10 güne falan bitmesi lazım bu işlerin.
Kewell transferi akşam 9-10 gibi açıklanmıştı.Rijkaard teorisi tutan elemanın bakalım bu akşamki teorisi de tutacakmı?Hep beraber göreceğiz..
Ama dediğin gibi özellikle ezkbehçe tam çöker artık :ka23:
İşte o 10 günlük süreç yeni başlıyor ve bence bir anda kopra fırtına o yüzden pekde heyecanlanmamak lazım.
Ben daha yönetim ve teknik adam olarak transferleri tam oturttuklarını düşünmüyorum çünkü bu adam daha yeni imzaladı ve maç cdlerini izlemsi 1gün sürmez herhalde
Olursa iyi olur tabi. belkide olur yani.
Renkdaş emin ol bu transfer görüşmeleri çoook önceden yapılmıştır bile.Adnan Polat ağzından bişey kaçırdı geçenlerde.Dedi ki,ben Rijkaard ile görüşmeye gittiğimde Galatasaray kadrosunu bana tek tek saydı demişti.Yani önceden bi altyapı çalışması fazlasıyla yapılmış
Bunun da getirdikleri geleceğe yönelik planlar olmuştur mutlaka.bugün yarın Gudjohnsen açıklanır da,sayın Üstünel zaten 3 aydır görüşüyorduk dersa hiç şaşma yani![]()