# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Tamam ben de esprisine söyledim zaten.Gülelim diye yani ;)

Zaten bu adam gelirse Güntekin The Passatci şöyle der:

-Gudjohnsen iyi adam olsa, Barca neden bıraksın.

Zavallıya sormak lazım kötü adam olsa Chelsea ve Barca yıllarca o kadar adam göndermelerine rağmen bu adamı takımda tutuyor?

Zaten bu adam gelirse Güntekin The Passatci şöyle der:

-Gudjohnsen iyi adam olsa, Barca neden bıraksın.

Zavallıya sormak lazım kötü adam olsa Chelsea ve Barca yıllarca o kadar adam göndermelerine rağmen bu adamı takımda tutuyor?

Eee,elbet bu transferimiz de taşlanacak.Tabi eğer gerçekleşirse.

Ezk medyası yine iş başına geçecek.ve sayın Osman Tanburacı da onlara diyecek ki?

'' Ey ezikler,siz gidin önce kaçan Luganonuzu geri getirin,carlos dönmem diyor onu geri getirin,çil yavrusu gibi dağıldınız önce takımınızı toplayın.Josico,Maldonado da gitmem diyor,şimdi ne halt yiyeceksiniz? :D Der sayın Tanburacı ;)

Onlar önce kendi dertlerine yansınlar renkdaş.

Şuanda transferde en emin adımlarla giden kulüp biziz.Hiçkimse bu gerçeği değiştiremez...

Güntekin,Ahmet çakar gibi yorumcular inanılmaz çekemezlik yapıyor.Ama ahmet çakarın takımı yoktu diyorum.İlla muhalefet yapacak.Neyse rakiplerimiz topuz için bayağı kapışa dursun biz bu arada alabildiğimizi alalım.Gudjonsen gelmese..hatta bu takıma hiç transfer yapmasalarda seneye yine şampiyon olabilecek bir takımız var.yetrki disiplin olsun.Gudjonsen gelmesse çok şey kaçırır.

Bence şuan güzel bir transferin tam vaktidir.

Rakiplere siz mehmet le uğraşın biz transfer yapalım demek olur ve ezikler iyice çöker.

Ama tabi önemli olan eziklerin ezilmesi değil takıma yararlı iyi bir transfer yapılmasıdır.Bunun içinde ne kadar zaman gerekiyorsa verilir.

Bence şuan güzel bir transferin tam vaktidir.

Rakiplere siz mehmet le uğraşın biz transfer yapalım demek olur ve ezikler iyice çöker.

Ama tabi önemli olan eziklerin ezilmesi değil takıma yararlı iyi bir transfer yapılmasıdır.Bunun içinde ne kadar zaman gerekiyorsa verilir.

Fazla zamanımız kalmadı renkdaş.

bi 10 güne falan bitmesi lazım bu işlerin.

Kewell transferi akşam 9-10 gibi açıklanmıştı.Rijkaard teorisi tutan elemanın bakalım bu akşamki teorisi de tutacakmı?Hep beraber göreceğiz..

Ama dediğin gibi özellikle ezkbehçe tam çöker artık :ka23:

Fazla zamanımız kalmadı renkdaş.

bi 10 güne falan bitmesi lazım bu işlerin.

Kewell transferi akşam 9-10 gibi açıklanmıştı.Rijkaard teorisi tutan elemanın bakalım bu akşamki teorisi de tutacakmı?Hep beraber göreceğiz..

Ama dediğin gibi özellikle ezkbehçe tam çöker artık :ka23:

İşte o 10 günlük süreç yeni başlıyor ve bence bir anda kopra fırtına o yüzden pekde heyecanlanmamak lazım.

Ben daha yönetim ve teknik adam olarak transferleri tam oturttuklarını düşünmüyorum çünkü bu adam daha yeni imzaladı ve maç cdlerini izlemsi 1gün sürmez herhalde :D

Olursa iyi olur tabi. belkide olur yani.

Dusunsenize Emana ve Gudjohnsen'in bu aksam havalimaninda oldugunu :D Angutlar Daum istifa diye bagirirlar :D

İşte o 10 günlük süreç yeni başlıyor ve bence bir anda kopra fırtına o yüzden pekde heyecanlanmamak lazım.

Ben daha yönetim ve teknik adam olarak transferleri tam oturttuklarını düşünmüyorum çünkü bu adam daha yeni imzaladı ve maç cdlerini izlemsi 1gün sürmez herhalde :D

Olursa iyi olur tabi. belkide olur yani.

Renkdaş emin ol bu transfer görüşmeleri çoook önceden yapılmıştır bile.Adnan Polat ağzından bişey kaçırdı geçenlerde.Dedi ki,ben Rijkaard ile görüşmeye gittiğimde Galatasaray kadrosunu bana tek tek saydı demişti.Yani önceden bi altyapı çalışması fazlasıyla yapılmış ;)

Bunun da getirdikleri geleceğe yönelik planlar olmuştur mutlaka.bugün yarın Gudjohnsen açıklanır da,sayın Üstünel zaten 3 aydır görüşüyorduk dersa hiç şaşma yani ;)

Renkdaş emin ol bu transfer görüşmeleri çoook önceden yapılmıştır bile.Adnan Polat ağzından bişey kaçırdı geçenlerde.Dedi ki,ben Rijkaard ile görüşmeye gittiğimde Galatasaray kadrosunu bana tek tek saydı demişti.Yani önceden bi altyapı çalışması fazlasıyla yapılmış ;)

Bunun da getirdikleri geleceğe yönelik planlar olmuştur mutlaka.bugün yarın Gudjohnsen açıklanır da,sayın Üstünel zaten 3 aydır görüşüyorduk dersa hiç şaşma yani ;)

Haldun Üstünel derse şaşırmam zaten :D:D:D

Gudjohnsen bence mukemmel bır transfer olur oliveraya tercıh ederım sahsen ıns olur

Valla rakiplerimiz bizden ders alsın."Nasıl Taransfer bitirilir?".Öğretelim.3 ay önceki görüşülen transferleri şöyle sırayla patlatın.Yani hepsini birden açıklamayın.3 güne bir bomba çok iyi olur.Hadi sayın üstünel ve polat.Bitirin.

Beyler başka bir forumda "daha önce güvenilir bilgiler veren bir arkadaşımız" Eidur Gudjohnsen hakkında bilgisinin olmadığını ama Ruud Van Nistelrooy'un takımımıza kesinlikle alındığını söylemiş.Görüşmeleri halleden kişi de Haldun Üstünel'miş.

Rağbet gören konuda belirtiyim dedim.Tersi durumda lütfen bana kızmayınız, gördüğüm bilgiyi aktardım.

Geri
Üst Alt