# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Agüero'ya da fena değil diyorlar, o da genç. Neden gelmesin ki sonuçta koskoca Haldun Üstünel var :rolleyes:

Şöyle bir olay olsa...

Eskiden internetin pek yaygın olmadığı zamanlarda "seviyenin olduğu" zamanlar yani.Herkes sitelerde birbirini tanıyor.Zamanla sitenin ortamı bozuldu üyelikle gelenlerle.Sonra onun yerine açılan bir sitede de belli bir süre sonra bozuldu.Bunun üstüne ufak bir grup kendi çapında bir site kurdu.Tam site de denilemez.Blog gibi birşey.Oranın da aynı akıbete uğramaması adına böyle birşey düşünüldü.

He tabii sende haklısın, portalın yeni hali olan Kasım'dan beri sırf bu yaz sezonunu bekliyordum.Sen bakma o kadar yazı yazdığıma geçen aylarda, ellerimi yorduğuma.Hepsi bu gün içindi.

Fırsat artık elimde ağız tadıyla bir dalga geçiyim ama değil mi? :)

O zaman bilgi ilettigin icin tesukkurler Oguzhan kardes.Sonucta konu Ruud ise gerisi tefferruat..

Burak Yıldız kardeşim çok iddialı konuştun.

En hafif tabiriyle kendine saygın varsa şu "Kim forumunun bilinmesini istemez" iddianın arkasında ol.

Tabii internet ile ilgili kültürü "Youtube'a girip deşarj olmak adına videolarda küfür etmek", "Forumlarda artı rep, artı 1905" olan insanlar nereden bilecek gizli kalmak isteyen siteleri.

Size şöyle kallavi bir moderatör lazım, arkadaşlık neymiş ki?

Avatarına ya "Aşiret ağası" gibi gözlüklü bir resim imzasına "Kurtlar vadisi ile ilgili" asarımlı, keserimli bir söz gelecek, moderatörlük yetkisi olduğu için "Küçük dağları ben yarattım" havasında olacak ki orası site olsun, o kişi yönetici olsun değil mi?

:)

İyi o zaman şu gizli kalmak isteyen siteden Ruud ile ilgili mesajı buraya alıntılayabilir misin? Tabi kendin sallamadan.

Google'dan aratıp siteyi bulmamızdan çekineceksen bulamayız, gizli kalmak isteyen site neden kendini Google'a tanıttırsın ki.

Gecen nerde yaziyordu unuttum, ama Panatinaikos cok istiyormus bunu.

Alıntılamıyorum kardeşim.

Bu sözümden dolayı istenilirse süresiz uzaklaştırılıyım ama, senin gibi bir anlamayan adamlara vermiyorum.

Ara bakalım bulabiliyormusun?

İlla insanın ağzını bozdurtçaksınız.Hatta mesajımı kendim şikayet edecem öyle bir şey varsa sen boşu boşuna yorulma.

B_a1bf6d22bf7107f5e93b90160df4d04c.jpg

Gorelim bakalim su Rijkardin Takimini:m26::m26:

@ Oğuzhan Erdinç

Yok kalsın. Senin ihracın bana birşey kazandırmayacak, senin gibilerle muhattap olmamak gerekirmiş. Saygılar.

Haklısın, bir durumu anlayıp "Verdiğin bilgiler için teşekkürler" diyen insanlar var birde senin gibi "Kolpacı ulan bu" tarzı mesaj yazan adamlar var.

Kendi mesajımı kendim şikayet ettim zaten, sana gerek kalmadı. :)

Bir de yalvarıyorum sana benimle muhattap ol.

Bak foyam meydana çıktı.Aylardır buralarda bugün'ü bekliyordum tüm zehrimi kustum.

Hatta Galatasaraylı değilim aranızda sizi yıpratmak isteyen TarımKredi Karsspor'un taraftarıyım.

Olur da dediğim gibi bu transfer gerçekleşirse, sen muhattap almadığın ben tarafından verilen haber yüzünden kimlerle pişkince muhattap olabileceksin?

Asıl soru bu olmalı bence.

Ki ayrı bir teşekkürü hakediyorsun tarafımdan, sayende aynı renklere gönül verdiğim bir insanla hararetli bir tartışmaya soktun beni.

Haklısın, bir durumu anlayıp "Verdiğin bilgiler için teşekkürler" diyen insanlar var birde senin gibi "Kolpacı ulan bu" tarzı mesaj yazan adamlar var.

Kendi mesajımı kendim şikayet ettim zaten, sana gerek kalmadı. :)

Bir de yalvarıyorum sana benimle muhattap ol.

Bak foyam meydana çıktı.Aylardır buralarda bugün'ü bekliyordum tüm zehrimi kustum.

Hatta Galatasaraylı değilim aranızda sizi yıpratmak isteyen TarımKredi Karsspor'un taraftarıyım.

Olur da dediğim gibi bu transfer gerçekleşirse, sen muhattap almadığın ben tarafından verilen haber yüzünden kimlerle pişkince muhattap olabileceksin?

Asıl soru bu olmalı bence.

Ki ayrı bir teşekkürü hakediyorsun tarafımdan, sayende aynı renklere gönül verdiğim bir insanla hararetli bir tartışmaya soktun beni.

Bilmiyorum ama sende fazla asabiymişsin, sana birşey yazdığıma pişman oldum resmen.

Ayrıca kalınlaştırdığım yerdeki üslubu bende asla göremezsin.

Arkadaşlar özelden tartışmalarını yapın..Konu Gudjohnsen

Saat 20:45 ide geçti demekki neymiş öyle duyumlara inanmamak gerekiyormuş..

Beyler, bir mesaj daha alıntı yapmayın birbirinizden. Rica ediyorum.

Geri
Üst Alt