# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Attacking midfielder (atak yapan ortasaha oyuncusu) tarzı bir oyuncu için 4-3-3 biraz ters bir sistem. Ancak Rijkaard'ın FC Barcelona'da teknik direktörlük yaptığı zaman içerisinde aynı pozisyonlarda olan oyuncularından Deco ve Andres Iniesta'yı 4-1-2-3 veya 4-1-2-1-2 sisteminde başarılı bir biçimde yerleştirdiğini unutmamak gerek.

Bu pozisyonda bir oyuncu alındığı takdirde de (illa ki Gudjohnsen şart değil) taktik anlayışı değişecektir.

Kusura bakmayın yazı büyük ama...

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GALATASARAYA RAKİP OLSAN NE OLUR DEDİ SABA MÜCADEDELE EDERİM TABİİKİ DEDİ ARKADAŞLARIMA HAKSIZLIK OLUR DEDİ AMA MAÇ SONUNDA YİNE GALATASARAY TARAFTARLIĞIM DEVAM EDER DEDİ BURDA HAK VERİRİM ARDAYA BİRAZ DÜŞÜNDÜĞÜMDE AMA

SABA YİNE SORDU FB DE BJK DE OYNARMISIN DİYE NET ''OYNAMAM'' DİYECEĞİNE ALLAH BENİ TÜRKİYE DE GALATASARAYDAN BAŞKA BİR TAKIMDA OYNATMASIN DEDİ BURDA OYNAMAM DEMESİNİ BEKLERDİM DİREK AMA

HERALDE TV DE OLMASININ VERDİĞİ BİR ÇEKİNGENLİK VE DEZAVANTAJ VARDI GALİBA..

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?????

Renkdaş daha ne demesini bekliyorsun.Adam acıkca benı allah başka takımda oynatmasın dedı...Şimdi de Arda'nın Galatasaray'lılığını tartışacak değiliz ve konumuzda bu değil...

İce man gel bize :) Şimdiden tribünlerde ice man tezahuratını duyabiliyorum ;):)

Geleceğini iddia eden façebık üyesi arkadaş ne dedi acaba bu transfer olmayınca merak ediyorum!

kesin konuştuğuna göre biliyodur bişeyler dedik ama hala zamAN VAR süpriz bir yıldız ismi deniyo ama görücez

renkdaşlar olay nedir:Dfacebık'da birisinin bu trasnfere %100 dediğini anladım :D:D Zaman falan var süpriz yıldız ismi deniyor demiş görkem kardeşim kim dedi süpriz bi isim olduğunu ?:)Gene mi bloglar:D:D:D:D

Ben %100 ifadesini duyduğum için meraklandım doğruluk payı vardır diye düşündüm ama dün akşam eve geldiğimde hiçbirşey yok demek ki fotomaça çalıştık gene...

Facebook'ta Ahmet Çakmak ile arkadaş oldum ve konuştum...

17:45Mustafa

slm :)

17:45Ahmet

a.s=)

birşey sorucam gudi harbiden geliyomu catlıyacam yaf meraktan size güvenmemk deil mesele tabiki yalan değildir ama

tam

bri zaman filan ögrensek:)

17:46Ahmet

zamanı bende bılmıyorum bak soyle dıyeyım yarın

rijkaard tr ye gelıyor degılmı

2-3 gun ıcınde acıklanacak

17:46Mustafa

perşembe biliyordum ben ama :S

tır

17:47Mustafa

ozaman sevinebiliriz yani :)

17:48Mustafa

? :)

17:48Ahmet

sevin sevin ama yayma öyle heryere sonra basın agrır bak bana daha ynı toparlandım

17:49Mustafa

bişey olmaz ya :) başım niye ağrısın :)

Daha once de belirtmistim. Bu hafta transfer felan olmaz. Haftaya baslar bombalar patlamaya.

Facebook'ta Ahmet Çakmak ile arkadaş oldum ve konuştum...

slm :)

17:45Ahmet

a.s=)

birşey sorucam gudi harbiden geliyomu catlıyacam yaf meraktan size güvenmemk deil mesele tabiki yalan değildir ama

tam

bri zaman filan ögrensek:)

zamanı bende bılmıyorum bak soyle dıyeyım yarın

rijkaard tr ye gelıyor degılmı

2-3 gun ıcınde acıklanacak

17:46Mustafa

perşembe biliyordum ben ama :S

tır

17:47Mustafa

ozaman sevinebiliriz yani :)

17:48Mustafa

? :)

17:48Ahmet

sevin sevin ama yayma öyle heryere sonra basın agrır bak bana daha ynı toparlandım

17:49Mustafa

bişey olmaz ya :) başım niye ağrısın :)

Bi daha yazalımda arada kaynamasın:)

Kahraman olmak isteyen cokken normaldir bu . Alican bile kahraman oldu . Kendisiyle dalga gecmesemde ole.

arkadaşımm bunu word de yazıp kopyalayıp yapmıs olmayacağın ne malum bize daha inandırıcı bişi gösterde inanalım

Yaa ne diyosun arkadaşım ben bir transfer için sabahtan akşama kadar pc başında bekliyorum neden kandırayım ki sizi...En az senin kadar iyi biliyorum transfer beklemenin nasıl bişey olduğunu:rolleyes:

İnanmayın böyle çapulculara arkadaşlar. Kim ki bu Ahmet Çakmak? Gazete yazarı mı? O zaman gazetesinde yazsın.

Size yalan borcum olduğunu düşünmüyorum,bir daha böyle şeylerde yazmam zaten!

68546093.png
[/URL][/IMG]

Geri
Üst Alt