# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Dos Santos daha iyi olur gibime geliyor, hem Rijkaard'ın eski öğrencisi hemde Babel'den daha ucuza alıp, daha yüksek paraya satabiliriz.

Benim düşüncem baya iyi bir ters köşe olucaz süpriz isimler gelicek gündemdekilerin çoğu ile görüşme bile yapmıyoruzdur aralarında sayılı isim var görüştüğümüz basının uydurması hepsi Dos Santos fln sanmıyorum.

Gudjohnsen'e teklif yapılacağını duydum. Barcelona kesin satacak, bu sezon kadroda düşünülmüyor. Bu transferin yüksek ihtimalle gerçekleşeceğini söyleyebilirim.

Gudjohnsen'e teklif yapılacağını duydum. Barcelona kesin satacak, bu sezon kadroda düşünülmüyor. Bu transferin yüksek ihtimalle gerçekleşeceğini söyleyebilirim.

Bence Babel ile anlasamazsak cok büyük ihtimalle Gudjohnsen gelecek.

Ama öncelik Babel´de suan diye düsünüyorum...

Gudjonsen in cepte olma olasılığı var bence yönetim daha iyisini alabilirmiyiz diye uğraş veriyo

ya aklıma hep takılıp duruyor bu gudjhnsen biraz ağır bir futbolcu değilmiydi yoksa benmi öyle hatırlıyorum ağır futbolcularla işimiz olmamalı

Çok hızlı değil Baros kadar yani ama çalımı şutu kıvraklığı iyi.

Gudjohnsen ile ilgili resmi olabilecek hiç bi açıklama gelmedi, ismi sadece basında yer aldı. Bunun sebebi de bu yıl satılığa çıkarılmış olması. Gazeteler tabi satılığa çıkarılan oyuncuyu hemen yakıştıracaklar. Geçen sene de Baptista konuşuluyordu, Roma aldı. Böyle oyuncuların talibi bol olur. Bize kalma ihtimali düşük. Hele hele basında ismi çıkmaya başlamışsa işler çok zorlaşır. Geçen seneyi hatırlayın: Kewell hiç ismi hiç ortalarda yokken alındı, Baros yine aynı şekilde basında ismi hiç çıkmadan alındı, Sanctis'in ismi anılmaya başladıktan kısa süre sonra alındı. Yani bi futbolcunun ismi medyanın ağzına sakız olmuşsa(bkz. R. Olıvıera) alınması çok zordur.

Böyle oyuncuların gelme ihtimali tabi düşük ama Rijkaard etkisi kesinlikle hissedilecektir transferlerde.

Gudjohnsen ile ilgili resmi olabilecek hiç bi açıklama gelmedi, ismi sadece basında yer aldı. Bunun sebebi de bu yıl satılığa çıkarılmış olması. Gazeteler tabi satılığa çıkarılan oyuncuyu hemen yakıştıracaklar. Geçen sene de Baptista konuşuluyordu, Roma aldı. Böyle oyuncuların talibi bol olur. Bize kalma ihtimali düşük. Hele hele basında ismi çıkmaya başlamışsa işler çok zorlaşır. Geçen seneyi hatırlayın: Kewell hiç ismi hiç ortalarda yokken alındı, Baros yine aynı şekilde basında ismi hiç çıkmadan alındı, Sanctis'in ismi anılmaya başladıktan kısa süre sonra alındı. Yani bi futbolcunun ismi medyanın ağzına sakız olmuşsa(bkz. R. Olıvıera) alınması çok zordur.

Doğru demişsin baboli... İsmi çıkan oyuncular hem pahalılaşıyor hem de talibi artıyor.

Bu adam gol yollarında tam bir ilaç olur.İnşallah gelir.Pes 06 da benim favorimdi.

gudjohnsen galatasaraya

rijkard gudjohnseni galatasaraya getiriyormus muthis bence bitti bu transfer

kaynak barcelonaclan

Beyler muthis olur ice man lakaplı oyunucumuz artik GALATASARAYemin olun.

Garanti konuşmamak lazım.Süpriz isimler alına bilir.Alınması gerek bir futbolcu kariyeride belli yararlı olucaktır.

Millette ne kaynak varmış arkadaş.Bir biz kaldık saf.

-"O kaynaktan bizde faydalanmak istiyoruz"

-"Olmaz şuan üzerinde oturuyorum"

Geri
Üst Alt