# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Gudjohnsen Galatasarayda!!!!!!!!

Uzun süredir Galatasaray'ın peşinde koştuğu golcü futbolcu Gudjohnsen Galatasaray'a imzayı fax yoluyla yolladı...

Frank transferi ile dünyayı sarsan Galatasaray Gudjohnsen transferi ile devam ediyor. Gudjohnsen yarın İstanbulda olucağını yakın cevresine bildirdi...

Buradan Galatasaray'a hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz. Hoşgeldin Türkiyeye Gudjohnsen...

Bu haber gerçek olacak merak etmeyin...

Ya Babel ya Gudjohnsen

Gudjohnsen-Babel ikilisinden birini mutlak bitirmek isteyen yönetimde ilk tercih, oyuncu satacak olan Liverpool'da forma şansı bulamayan Babel Rijkaard'ın isteğiyle takibe alınan Gudjohnsen- Babel ikilisinden birinin mutlak bitirilmesi için harekete geçildi.

Yönetim, oyuncu satacak olan Liverpool'da forma şansı bulamayan Babel için temasa geçti. Genç futbolcunun maliyetinin 8 milyon pound olduğu öğrenilirken, sarıkırmızılıların bu transferi Servet'ten gelecek kaynakla karşılayacağı bildirildi.

Kaynak : Sabah

Nerden alevlendi yine Godjonsen olayı tam unuttuk derken.

oluşturulan çoğu kadrolarda gudjohnsen'i sağ tarafta görüyoru. rijkaard gudjohnseni barça'da kanatta verimli olamadığı için orta sahaya çekmişti. rijkaard'ın bunun bilerek, gudjohnseni alarak kanat-forvet olarak oynatacağını düşünmüyorum. ve bence orta saha için ise gudjohnsenin ilk tercih olduğunu hiç düşünmüyorum.

M.Baros transferinde oldugu gibi Gudjohsen'in bekletildigini düşünüyorum eger istedikleri alamazlar ise Gudjohsen'i alacaklar ...

M.Baros'u beklettiler Oliviera'yı alamayınca Baros'u getirdiler ....

arkadaşlar dortmund lu frey transfer listemizdeymiş.bu adama hayranım.adamın bitiriciliği mükemmel.oliviera gelceğine frey gelsin.

aman be kardeşim şimdi sana bunumu anlatcam.kaçtan frei var dünyada anla işte.hemen kusurumuzu gözümüze sokmayın ya.dediğimiz frei çorumsporda oynamıyo heralde

Geri
Üst Alt