Ek Klasörler Yayınlandı | 70 Klasörün Hepsi Portal'a Eklenmiştir

Cevap: Ek Klasörler Yayınlandı | Klasörler Portal'a Eklenmiştir

Facebookda Anti Fb sayfasinda buldum bu yaziyi koptum (alintidir) :)

trabzonluya yanlis firtina koparir.... trabzonspora yanlis kiyameti koparir ... ermeniye acimayan... trabzonpsor düşmaninada acimaz.... papazi af etmeyen... trabzon spora ihaneti hic af etmez .. herkes aklini basina toplasin.. kelebek gibi ucariz ari gibi sokariz....

aziz yıldırım-mahmut özgener ilişkisi:mahmut ^bunlara çok kötü geçirecem^azizin^'elide çok kozvar.ben sana bir şeyler söylerim.fikir birliği yapalım.^diyor.adnaaaan polata ve seerdar adalıa trabzna sallıyor

Son klasörde Göksel gümüşdağ'ın Fb için yapmadığı kalmamış..Emenike transferini bile Göksel bitirecekmiş neredeyse..Göksel fbnin galibiyetleri sonrası tebrik mesajları atıp iyiki kazandık diyor.Son klasör sayfa 7/17 de Özgener'in Adnan polata küfürü var.Ben hayatımda böyle i........ görmedim diyor..

Son klasörde Göksel gümüşdağ'ın Fb için yapmadığı kalmamış..Emenike transferini bile Göksel bitirecekmiş neredeyse..Göksel fbnin galibiyetleri sonrası tebrik mesajları atıp iyiki kazandık diyor.

Emre'nin fb'ye transferinde basrol Gumusdag'dir.

vay serefsiz, oysa tipine göre bu adamin ne günahi olabilir ki diyordum ben

22 nisanda Şekip Gökseli arıyor.Panel var sporla ilgili gidebilir misin diyor.Göksel de:BAŞKANIM EMREDERSE NE DEMEK diyor..Şekip teli Azize veriyor. AZİZ: HEMEN SEÇECEN DİSİPLİN KURULU,TAHKİM KURULU HEPSİNİ diyor. Göksel de başkanım insan bazen seçerken arada kaynıyor olur bunlar değerli başkanım diyor..

Fenerdeki bütün adamlar Göksel'e şunu yap bunu yap diyorlar.Özgenere yaptıkları gibi..

gözlerim ağrıdı...

oku oku bitmiyor...

zaten olgun bölümünü direk geçtim...

teenbabes bölümüne bakıyorum şimdi...:D

Bu göksel hala o koltukta oturabilecek mi ? Özgener'in yerini alsa Fb 2-3 sene daha şampiyon olurmuş..Özgener'i satmışlar onun yerine Göksel'i getirmeye çalışmış bütün Fb yönetimi..

Göksel'in konuşmalarını gören fanatik fenerli zanneder..

Bu Aziz yıldırım tamamen zararsızmış olayı ne? Cinsel olarak :D

Ulan ne kadar küfürbaz adammış bu aziz.

cok küfür ediyormus bu azize be harbiden

Bu göksel hala o koltukta oturabilecek mi ? Özgener'in yerini alsa Fb 2-3 sene daha şampiyon olurmuş..Özgener'i satmışlar onun yerine Göksel'i getirmeye çalışmış bütün Fb yönetimi..

Göksel'in konuşmalarını gören fanatik fenerli zanneder..

Fanatik fenerli zaten.Galibiyet sonrası iyiki yendik mesajlarını fenerli olduğu için atıyor.Göstermelik Galatasaraylı.Kaypak.Onun gibi Cimbomlu olmaz olsun.Bi de yasa acaba Göksel Gümüşdağ için mi değişti diyorduk.Bildiğin ayakçıymış bu.Kimse tiklemiyordur bunu.Bunun için bırak yasayı külodunu değiştirmez kimse

Alaaddin Yıldırım: Başkanım BU ŞAMPİYONLUĞU SİZ ÇÖZERSİNİZ BEN SİZE SÖYLEYEYİM..BU İŞ SİZE GELİYOR HABERİNİZ OLSUN.

Göksel: Aman aman sus..Telefonda konuşma..

Ben lisede bu kadar küfür etmedim.

Onu geçtim hakkımızın yendiği, bedava kartlar görüp yenildiğimiz Fb maçlarında bile hakeme bu kadar sövmedim.

A.Y'nin "r" "v" olayını bilmesem, küfürbaz haydonun dublajını A.Y yapmış diyemezdim o bile bu kadar küfretmiyor, arada konu falan oluyor :D

Cehenneme kadar yolunuz var şeref yoksunları!

Türk futbolunu pisliğe boğdunuz!

Kendi pisliğinizde boğulursunuz inşallah!

Bi 29 yıl da Bankasyadan çıkamazsınız inşallah!

Karakter yoksunları sizi...

Haykırıyorum artık..

Ana Haber Bültenlerinde Bağdat Caddesinde Ağlayacak Cikcikler görmek istiyorum...

Allah Daha Beter etsin Sizi!

Armanızı S.........!!!

Savcının komplo yaptığına inanmaya başladım

:D

Bu A.Y'nin şike şifresi inşaat kelimesi olamaz. Olsa olsa a...k, a...s vs gibi kelime öbekleridir şifreler.

Aziz'den Setene baya ağır küfürler var :D

+

Göksel ifade verirken kuzu gibi..Verdiği cevaplar hep aynı..

Son klasörün sonlarına doğru Sinan engin-S.ulueren arasındaki konuşma da S.engin baya korkmuş :D

Tarih 7 temmuz sanırım..

Geri
Üst Alt