Ek Klasörler Yayınlandı | 70 Klasörün Hepsi Portal'a Eklenmiştir

Cevap: Ek Klasörler Yayınlandı | 70 Klasörün Hepsi Portal'a Eklenmiştir

17xky.jpg

Fenerbahçe kaçıncı sayfada başlıyor :asd:

Bastan sonuna kadar hepsi FB ile ilgili. FB'nin büyük basarisi hakkinda ince detaya kadar her sey yaziyor bu klasörlerde. :asd:

EK KLASÖR 70 Sayfa 319

16.04.2011 günü Kadıköy'de oynanan ve 90+4 de attığı golle FB'nin Gaziantepspor'u 1-0 yendiği karşılaşmadan sonra ertesi günkü konuşma.Bu konuşmadan Aziz Yıldırım'ın korku imparatorluğu yarattığını ve federasyonun dahi korkusundan maçların fb lehine sonuçlanmasını istediğini,hatta İBB başkanının dahi FBnin kazanmasını istediğini görmekteyiz.

MEHMET LEVENT KIZIL:Başkanım günaydın.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ:Günaydın Levent abi.

M.L.K:Dün akşam üstü aradım seni hem tebrik edeyim hem bu sabah yürür müyüz diye ama herhalde yoldaydın açmadın.

G.G:Dün akşam abi saat yok yok şeyi maçı seyrediyordum Fenerbahçe maçında öldüm dirildim ya.

M.L.K:A.ına koyum var ya bu Hüseyin Göçek in anasını avradını s..yim,hem bizi bitirecekti hem Aziz abiyi bitirecekti ben böyle bir şey görmedim

G.G:...

M.L.K:Var ya öldüm ya Aziz bey aradı on kere tabi 75-85 yapıyoruz açmıyoruz bağıracak çağıracak adam ne yapacak zaten bizim de yapabileceğimiz bir şey yok,Mahmut aramış yani akşam öldük öldük dirildik abi 94 de gol attı da rahatladık ibne diyorum Haluk Ulusoy zamanında falan Mutlu Çevik falan varya hani desen öğretsen yapamaz biliyor musun

G.G:Evet evet.

M.L.K:Yani bitiyordu dün akşam federasyon bitiyordu Aziz abi de bitiyordu fener de bitiyordu rezillik olacaktı yani bu kadar şeye yazık olacaktı

G.G:Evet

M.L.K:Allah cezasını versin

G.G:İyi abi iki tarafta yırttı

M.L.K:Neyse sen ne yapıyorsun iyi misin?

.....

Beyler pdf dosyasını buraya aktarmayı beceremedim,üsttekileri kendim yazdım,bu konuda yardımcı olacak arkadaş olursa başka başka tapeleri burada paylaşmak isterim.

iddianame de azize biat edip korkan tüm yöneticileri ilelebet men etmek lazım futboldan

.....

Beyler pdf dosyasını buraya aktarmayı beceremedim,üsttekileri kendim yazdım,bu konuda yardımcı olacak arkadaş olursa başka başka tapeleri burada paylaşmak isterim.

1. Print Screen Tusu ile gorüntüyü kaydedin.

2. Paint programinda bu goruntuyu yapistirin.

3. Dosya > Farkli Kaydet kismindan resmi jpeg formatinda kaydedin.

4. Herhangi bir Resim upload sitesine resmi yukleyin.

Böyle yapabilirsin. :)

Özgener;Önümüzdeki haftanın programı Eskişehir-Fener cumartesi iyi mi? A.Yıldırım;İyi güzel Özgener;Tamam bu şekilde açıklayacağız başkanım...

477017941.png

lan rıdvan hani stadınızı tesisinizi borç harç kendiniz yapıyodunuz

ama devlet bize stad veriyodu

hırsızlık yaparak yapmışsınız o tesisleri :mad:

Özgener;Önümüzdeki haftanın programı Eskişehir-Fener cumartesi iyi mi? A.Yıldırım;İyi güzel Özgener;Tamam bu şekilde açıklayacağız başkanım...

Oooh ohh maç gününü saatini de ayarlamışlar. Futbolcular ayarlanmış,hakem atamaları istedikleri gibi yapılmış,federasyon kuklaya çevirilmiş. Yemin ediyorum bunları Bank Asya kesmez 3.lige kadar yolları var.

Bu nedir ya..bi de hakem odasını basmadık dediler..

Beyler bizim Adnan polat ve bulent tulun ile ilgili de bir bolum varmis klasorlerde,bulan oldu mu?

oha el insaf 10 bin sayfadir bu en az

- Yayinci Kurulus satin alinmis

- Yönetici ve Futbolcular satin alinmis

- Mac saatleri günleri ayarlanmis

- Istedikleri paralari almislar

eee bu ne lan yuh yaa adamlar her b.ka el atmis.

15 Senedir böyle bunlar abi bu aziz geldikten sonra basladi hersey 15 senede 6 kirli sampiyonluklari var.. !

Raskolnikovlu ttnet reklamı gibi yapsın bunu ttnet arıyıp dinliyelim daha güzel olur :D

Forumda bir kac kisi belirleyelim,Ek klasörlerin özetini gecsinler.

Geri
Üst Alt