Ek Klasörler Yayınlandı | 70 Klasörün Hepsi Portal'a Eklenmiştir

Cevap: Ek Klasörler Yayınlandı | 70 Klasörün Hepsi Portal'a Eklenmiştir

Abi adamları büyüten bizim medyamız.

Futbolu bilen azcık işin içine girmiş herkes bilir. Eğitim seviyeleri yerlerde. Bu bizim ülkemizde çok çok fazla. İlkokul mezunu birçoğu.

Şu muhhabeti ben-benimn çevrem orta okul sonlarına doğru bıraktık. Lisede artık uçuyorduk. Adamların yaş gelmiş 40küsür yaptıkları muhhabete bak.

Adımızııı kullanmışlar adımızıııı !

vallaha cirkin hakli..

onu gectim.. ayip ya.. ama bence bircogumuzun x kisi hakkinda konustugu seyler aslinda.. telefon dinlenirken boyle seylerin yayinlanmasi bence etik degil.. buralari kese bilirlerdi.. Demet Akalin degilde.. D.A felan..

Komedi valla donen muhabbetlere bak :)

vallaha cirkin hakli..

onu gectim.. ayip ya.. ama bence bircogumuzun x kisi hakkinda konustugu seyler aslinda.. telefon dinlenirken boyle seylerin yayinlanmasi bence etik degil.. buralari kese bilirlerdi.. Demet Akalin degilde.. D.A felan..

Bu şikeye bulaşıp emek çalan şerefsizlere az bile. Çokta iyi oluyor..Beter olsunlar..(!)

hahaha

ulan sunlara bak yahu

demet akalın diyor

cok cirkin diyor

yahu mongol lan bunlar:lol:

Demet'in 10 tane şeyi olsa birini vermez bu iki hıyara:) Beğenmiyormuş Ünal Reyiz:) Tabii para b.k gibi... İnsanlar, halk aç umurlarında mı ? Hak yiyin, götürün karıları, paraları, arabaları...

Abi üzülüyorum ya. Bizim UEFA kupasını alan kadro ne kadar birlikte ne kadar asilmiş yahu. Dalga geçtiler yıllarca FT'nin soyunma odası konuşmalarında. Bildiğin toplumsal mesajlar doluydu orada. Gerçekleri konuşuyorlardı. "Bu Millet için oynayın !"

Ulaan Savcı Berk seni gördüğüm an ayaklarına kapanmazsam şerefsizim. :D

Eli öpülesi adamsın yemin ederim. :D

vallaha cirkin hakli..

Ulan Demet gibi karıyı rüyasında göremez bunlar. En çok buna gıcık oluyorum.

Azize kendi takımına küfürediyor

Kuşlar bu tapeyi okuyunca ne hissedecekler acaba adam resmen kendi takımına ......... offf böyle komedi tarihte yok adam ........... :b5:

aynen öyle fati

bu adam cıkarmasa bu boklukları hala aynı pislikler dönecekti belki de

Savcı Berk Rehiz:ka21:

Vala Fenerbahce camiasını düşmekten beter etti bu belgeler. Özellikle ek klasör.. :D

Şarapçı Aziz'in sövmelerini mi ararsın , Mahmut Özgener şerefsizinin yaptıklarınımı ararsın , Göksel Gümüşdağ gavatın'ın yaptıklarınımı ararsın hepsi burda. Vala kitap olur bu iddianame. :D

Dizi çekilsin bence :) Aziz'i gay kılıklı bir peltek ezik oynasın ama:)

Ulan Demet gibi karıyı rüyasında göremez bunlar.

''Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş..'' :asd:

Cevap: Azize kendi takımına küfürediyor

Kuşlar bu tapeyi okuyunca ne hissedecekler acaba adam resmen kendi takımına ......... offf böyle komedi tarihte yok adam ........... :b5:

R leri söyleyememesinden dolayı aslında öyle demek istemedi diye söze girenler olacaktır.

Bu arada Nihat Özdemir için cemaatin adamı şikeyi o yüzden kabul ediyor diyenler çoğaldı :D

Beyler dünya çapında en çok konuşulanlar arasında s****böylefenerbahceyi cümlesi ilk 5'de .. Dünyaya rezil oluyor ezügler. :D

Cevap: Azize kendi takımına küfürediyor

R leri söyleyememesinden dolayı aslında öyle demek istemedi diye söze girenler olacaktır.

Bu arada Nihat Özdemir için cemaatin adamı şikeyi o yüzden kabul ediyor diyenler çoğaldı :D

zuhhhaaahahaaa :asd:

Arkadaşlar pdf dosyasında yazılanları kısmi olarak nasıl kopyalayıp forumda gösterebilirim.Okuduklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum

vallaha cirkin hakli..

aman kesmek olmaz hepsini yayinlasinlar kalan varsa onuda isterükk :b5:

Geri
Üst Alt