Ek Klasörler Yayınlandı | 70 Klasörün Hepsi Portal'a Eklenmiştir

Cevap: Ek Klasörler Yayınlandı | 70 Klasörün Hepsi Portal'a Eklenmiştir

Arkadaşlar pdf dosyasında yazılanları kısmi olarak nasıl kopyalayıp forumda gösterebilirim.Okuduklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum

Elindeki pdf dosyayı .doc yani word formatına çevirirsen sanırım sorunun hallolur. bunu için pdf den doc a conver eden bir program kullanmalısın. belki bu işini görür.

Wardom.Com.TR - softaward softaward.com Bu program işini görür sanırım doc'a çevirmek için.

Bekliyoruz. :D

i5333366_477433322.png-k

senin gargamel burnunu koparayım serhat

sen olmasan sasardım dogrusu

du bakalım daha kimler cıkacak

bunuda verecekmi Telegolde acaba :)

Günlerdir Fenerbahçeliler "Aziz Başkan arkandayız" diyordu. Ama bilmiyolardı ki Aziz Başkan onların arkasındaydı. :D

hahaha

aziz feneri hamile bırakmıs fati:asd:

Hazır Ol Fenerbahçeli!!...Her an güzel haberler gelmek üzere...

Değerli Renkdaşlarım; Beşiktaş Adliyesi ve Twitter'da ki avukatlarımızdan aldğım son dakika bilgilerini sizinle paylaşmak istedim. Evet başka tahliye talepleri de olduğu için Mahkeme bu gece ya da yarın mutlaka yeni yasaya göre tahliye taleplerini karara bağlayacak ve açıklayacakmış... Adliyeden aldığım bilgiye göre de Büyük Başkanımız Aziz Yıldırımın bu gece ya da yarın tahliye olmasi (en kötü ihtimal kefaletle) cok cok yuksek ihtimalmiş,ama azından birkac yonetim kurulu uyemizin tahliyesi ise kesinmiş.

Her ne kadar bu haberleri % 100 Kesin olarak doğrulatamamış olsam da sizlere paylaşmak istedim. Beşiktaş adliyesinde tanıdıkları olan Renkdaşlarım Lütfen onlarla temasa geçsin...Orada Sıcak Gelişmeler oluyor anlaşılan...HAYDİ HAYIRLISI...

:asd: Dün 12 numara :asd:

unbenanntbo.png

ayküt'e bak sen istedigi adamlara bak :lol:

selcuk inani da almis listeye

bu şike iddianamesinin kitabını yaparsa şamil tayyar yapar

Mehmet Berk'e önerim Iddianame + Ek Klasörlerin hicbirini kesmeden birseye dokunmadan kitap haline getirmesi. böylesi daha zevkli olur PC'den sarmiyor aga. Satis rekoru kirar Kitap.

Mehmet Berk'e önerim Iddianame + Ek Klasörlerin hicbirini kesmeden birseye dokunmadan kitap haline getirmesi. böylesi daha zevkli olur PC'den sarmiyor aga. Satis rekoru kirar Kitap.

yabanci dilerde bile yok satar

Katılıyorum renktas yemin ederim alır ve okurum.. :D

mosturoglu karakaya denen serefsize alo askim diyor bir seferinde klasör 70te 282.sayfa :D

aziz ibrahim setene küfür ediyor, klasör 70 287.sayfa.

Elindeki pdf dosyayı .doc yani word formatına çevirirsen sanırım sorunun hallolur. bunu için pdf den doc a conver eden bir program kullanmalısın. belki bu işini görür.

Wardom.Com.TR - softaward softaward.com Bu program işini görür sanırım doc'a çevirmek için.

Bekliyoruz. :D

key istiyor,deneme sürümü de sadece 5 sayfa çeviriyor

göksel-aziz konusmasi:

Aziz: biz seye ugur dündar a efendime söyleyeyim ertugrul özköke yazdiririm tamammi oturur seninle güzel bir röpörtaj hazirlar sen istedigin gibi sorulari verirsin sana o sorulari sordurturum.

devamina gerek yok

yuh lan...

Aziz Yıldırım kendi kulubune küfür mü etti ?

Evet şuanda internette tapeleri dolaşıyor basına düşecek inanılır gibi değil

sikerimboylefenerbahceyi.png

Geri
Üst Alt