Ek Klasörler Yayınlandı | 70 Klasörün Hepsi Portal'a Eklenmiştir

Cevap: Ek Klasörler Yayınlandı | 70 Klasörün Hepsi Portal'a Eklenmiştir

Sen yap bence reis.

Kolay gelsin. :asd:

Iphone ile o 70 klasoru okuyup enteresan seyleri kesmem 2016 ya dogru anca biter :D arkadaslar yapar ben guveniyorum su paylasilan resimleri bile toplasak yeter suan :)

Al bendende o kadar.

Gecen bir kaç sayfa okuyum dedim telefondan 10-15 sıra okudum gözler patlıyordu.

Okunmaz ya hem degmez.

Aslinda fransizcaya biri cevirse platinin evine birakabilirim bizim eve 11 km adamin evi :D

O şimdi okuyordur bunu reis :asd:

nerde adam ruh gibi vurdum duymaz adam olsa Nancy takimina biraz faydasi dokunur yine dusme hattinda geziyoruz adamin umrunda degil insan der benim parladigim takim biraz destek cikim oyuncu alsinlar stat euro 2016 icin uygun hale getirilsin ama nerde.

nerde adam ruh gibi vurdum duymaz adam olsa Nancy takimina biraz faydasi dokunur yine dusme hattinda geziyoruz adamin umrunda degil insan der benim parladigim takim biraz destek cikim oyuncu alsinlar stat euro 2016 icin uygun hale getirilsin ama nerde.

:asd:

Parasını alsın gerisi foss.

Ama febe buna karsı dava acmakla iyi yaptı, isin pesini asla bırakmaz şimdi :)

allah bizi korumus valla su donan dolaplara bak neler bizi bekliyormus eger boyle bir operasyion duzenlenmeseydi allahin sevdigi kuluymusuz kalkip oturalim emniyete sukur edelim

al iste

got hurma foyan ortaya cikti. amrabati bize vereceksin. amrabat gelmeden de ona vereceksin. HAYDI HURM

dönen işler inanılmaz yaa hurmaya bak azize dio ki ara menajeri işi bitir bjk araya giriyo bu serdar kesimalın menajeriymiş bu ara...

ibrahimseten İBRAHİM SETEN

Adnan Polat'tan hiç hazzetmem ve küfürbaz bir yapım var.. O laflar kişisel, G.Saray ile alakası yok.. Cezama razıyım hakim beyler..

836187tele.jpg

Ozgenerin cocuklari gsliymis :D

Bu arada bu konusmlarinda Turk telekomdan bahsediyorlar + adidas nike olayi, interesan geldi

bu can arat konusmalari acayip komik ama:

konuyla HICBIR alakasi olmayan özel konusmalarin BÜTÜN ülkeye dagitilmasi tam bir fiyasko.

O konuşmaların devamında maç diyalogları var ama ilk kısımlar kesilebilirmiş kamuya açılırken doğru.

Geri
Üst Alt