Ekmeğe Yüzde %15 Zam

Krizle mücadele programlarının aslında, bu ateş varmış gibi Fırsatçılar stokçular vs.vs. gibi körüklemeye gayret edenleri frenleme tedbirleri olduğunun farkında değil çoğu kimse...
Hem ateş yok diyosun hem körüklemekten bahsediyosun. Sus artık

Toplymun aklıyla alay edildiği gibi sen de bizim aklımızla alay ediyosun galiba. O mesajı yazmadaki derdini kampanyadan haberdar olmamız olarak anlamamızı mı bekliyosun. Not: bana özel cevap yazma artık.
Kampanya dan amaç propaganda değil; gerçekleri anlatmak istedim sadece...
İsteyen gerçekleri kabul eder, isteyen istediği dünyasını yaşamaya devam eder...

Hem ateş yok diyosun hem körüklemekten bahsediyosun. Sus artık
Evet, ateş yok ama varmış gibi stoklayarak piyasada ürün kıtlığı ile fiyat şişkinliğine sebep olma yada toptancılar/stokçuların depolardan parakendecilere fahiş fiyatlı mal dağıtımı ile piyasadaki fiyatları yükseltmeye yada yüksek tutmaya gayret ediyolar..

Tedbirlerin çoğu bunları engellemeye yönelik.

Uncular piyasadaki unları stoklayıp fırınlara pahalı un vererek ekmeğe ZAM SEBEBİYETİ YARATMAYA ÇALIŞIYOR:

Ulke bok cukuruna dogru gidiyor, sonumuz hayir olsun

Ben her zaman söylüyorum.. Alacağın şeyi nereden aldığın önemli..
1+1 i 3.75 satılan bu ürünün, bazı büyük mağazalardaki 1 paketinin fiatı 4-4.5 TL nin üzerinde alıcısı olduğu için, o şekilde satmaya devam edebiliyolar..

İsteyen tanesini 4-5 liraya alır ortalık yanıyor diye kendi ateşini yakar, isteyende benim gibi 1+1 ini 3.75 alır güler geçer...

Konumuz ekmek ama başka bir örnek vereyim....
yemeklik kuşbaşı ( KEMİKSİZ KUZU ) eti kilosu 37.5 TL....
Evet isteyen inansın isteyen inanmasın.. ALDIM..
Hemde ( Yani 101 veya bim falan da değil) Çoooookk çoook büyük marketlerin birinden mağaza içi şarküteriden...
Mağazaya gitmeye üşenipde, evinde klavyeden tık tık la ayağına getirttiğin SANAL MARKETE YANSITILMAYAN ÜRÜNLERDEN....

Son düzenleme:
ben bilmem ben bir cahil adamım. Bizim ilçede böyle ama.
Sen....
Cahilll....
İlçede....
Yapma bunları yüzük taşıyıcısı...:asd:

c005.gif

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt