Hem ateş yok diyosun hem körüklemekten bahsediyosun. Sus artıkKrizle mücadele programlarının aslında, bu ateş varmış gibi Fırsatçılar stokçular vs.vs. gibi körüklemeye gayret edenleri frenleme tedbirleri olduğunun farkında değil çoğu kimse...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem ateş yok diyosun hem körüklemekten bahsediyosun. Sus artıkKrizle mücadele programlarının aslında, bu ateş varmış gibi Fırsatçılar stokçular vs.vs. gibi körüklemeye gayret edenleri frenleme tedbirleri olduğunun farkında değil çoğu kimse...
Kampanya dan amaç propaganda değil; gerçekleri anlatmak istedim sadece...Toplymun aklıyla alay edildiği gibi sen de bizim aklımızla alay ediyosun galiba. O mesajı yazmadaki derdini kampanyadan haberdar olmamız olarak anlamamızı mı bekliyosun. Not: bana özel cevap yazma artık.
Evet, ateş yok ama varmış gibi stoklayarak piyasada ürün kıtlığı ile fiyat şişkinliğine sebep olma yada toptancılar/stokçuların depolardan parakendecilere fahiş fiyatlı mal dağıtımı ile piyasadaki fiyatları yükseltmeye yada yüksek tutmaya gayret ediyolar..Hem ateş yok diyosun hem körüklemekten bahsediyosun. Sus artık
TV ye çıkmak isteyen ekmeğe zamlı etiket yapıştırıp kendini tv lere ihbar ediyor...Bizim burda 1.25 ten 1 e düşürüldü yine.
Bazı metropol belediye fırınları aracısız kendi ilçe veya bulvar standlarında o fiyatlara da satıyorBizim burda 1.25 ten 1 e düşürüldü yine.
ben bilmem ben bir cahil adamım. Bizim ilçede böyle ama.Bazı metropol belediye fırınları aracısız kendi ilçe veya bulvar standlarında o fiyatlara da satıyor
Sen....ben bilmem ben bir cahil adamım. Bizim ilçede böyle ama.
dondurmam gaymaktaki küfürbaz teyzeye gönderme yaptım ?Sen....
Cahilll....
İlçede....
Yapma bunları yüzük taşıyıcısı...
![]()