Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Gazeteciye Verdiği Cevap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Targutay Sabancı

Apartman yöneticisi
10 Numara!
Hani derler ya . bunu yapmasaydın diye hah işte Ekmeleddin dayı ,beter etmiş satılık köpeği

[media]https://www.youtube.com/watch?v=GJ3qw3G_Lc4[/media]

Daha önce nerelerdeydin baba..

fft16_mf2300608.jpeg

Yeni Akit ile AKP el ele, kol kola! Akit'in AKP'den küçük ricası(!) | AkademiDergisi.com

Söz konusu gazete hükümet YANLISIDIR bu arada..

dini siyaset, hippi solculuğu ve ılımlı milliyetçilik bunlara kapı açıyor işte. kapağı koymuş ekmel bey

bilmiyor , Ankarada 75 kuruş

Tamam sevebilirsiniz ama her dediğinede Kahraman gözüyle bakmayın yav. ne çok seviyosunuz birilerini yüceltmeyi saniyesinde .

Ayrıca adam soran kişi emir kulu kafasından uydurup sormuyor .

Bu gazete ile Sözcü gazetesinin varlığı bile medya, gazete, gazeteci kavramına hakaret bence. Akit alacağınıza o parayı yakın daha iyi.

Adam Ankarayı Söylüyor , Sen ankaradamıydın :D Yav ben bilip bilmemesinde değilim tabiki bilirde şu yorumların seviyesizliğine bak

sanarsın vatan millet kurtardı.

edit:artık bu kahramanlıktan sonra ( Adama karşı kötü duygu beslemiyorum yorumlara sinir oldum biraz)

Artık Kesin %100 Cumhurbaşkanı olur yok yani böyle kapak tarih yazmadı daha

Adam Ankarayı Söylüyor , Sen ankaradamıydın :D Yav ben bilip bilmemesinde değilim tabiki bilirde şu yorumların seviyesizliğine bak

sanarsın vatan millet kurtardı.

edit:artık bu kahramanlıktan sonra ( Adama karşı kötü duygu beslemiyorum yorumlara sinir oldum biraz)

Artık Kesin %100 Cumhurbaşkanı olur yok yani böyle kapak tarih yazmadı daha

ben istanbuldayım

bizim forumu bilmiyon mu ya çoğu gazman

Aynen Ankarada 75 kuruş ama soruyu soranın amacı belli .

İçinde patlatmış kuklanın Ekmelettin Bey,böyle bir soru saygısızlıktır karşısındakine bi de halkı temsil ediyomuş beni temsil etmiyorsun Akitcim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt