Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Gazeteciye Verdiği Cevap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhahaha, adama diktatör diyenlere bakın... Hiç gülesim yokdu vallahi

Hadi Beyler Sakin olun Sandıkların başlarına alalım sizi oylar çalınır .

Hadi Beyler Sakin olun Sandıkların başlarına alalım sizi oylar çalınır .

Galatasaray'lı adam akpye oy vermez veya sempati duymaz. Bu forumda bile Galatasaray kılıklı akplilerin olması utanç verici.

saçmalama

futbol ve politika 2 ayri şeydir, herkes kendisi bilir kime oy verecegini veya kime sempati duyacagini.

ne kadar ironik bu arada, RTE diktatör! diye bagiran kişiler, ayni zamanda oy veya sempati duymayi yasaklamak isteyen kişilermiş

Burda konusulması gereken basının ahlaksızlığı buna odaklanalım baylar

Mesajım niye editleniyor doğruyu söylüyoruz. Başka takımı tutarsın verirsin anlarım ama Galatasaray'lı olupta oy veremezsin.

Galatasaray'lı adam akpye oy vermez veya sempati duymaz. Bu forumda bile Galatasaray kılıklı akplilerin olması utanç verici.

İhsanoğluna yapılan hakaretleri görüyorsun. Adam Bunları görmüyor Kalkmış benim oy=namus lafımı eleştiriyor hemde hakaret ederek. Zihniyet bu. Bu kitleye laf anlatamassın kalpleri kararmış

@Özgür Aslan akp'ye oy veriyo olabilir arkadaşlar

geçen dio takımı sırf başarılı olduğu için izliom yoksa 90 dk çekilir mi karı kız varken felan diodu

Bence forumda siyaset yasaklanmalı çünkü ucu bucağı olmayan ve herkesin ideolojisi farklı aynı grupta olup farklı düşüncelere sahip insanlar dahi olur. Ayrıyetten Akp'yi sevmem ama fikirlere ve görüşlere saygı duyarım diğer parti ve görüşlerdeki arkadaşlarım maalesef bu insanlara aşağılayıp değişik gözle baktığı için normal bir dille olanın bitenin ne olduğunu anlatmadığı için onlarda partilerine körü körüne bağlı oluyor bence insanlara daha ılımlı şekilde bakıp gördüklerinizi ve onların neyi görüp bizim görmediğimizi konuşup tartışırsak belki orta yol bulunmuyacak ama kendi içinde ufakta olsa bir sorgulama yapıcaktır diye düşünüyorum.

Bence forumda siyaset yasaklanmalı çünkü ucu bucağı olmayan ve herkesin ideolojisi farklı aynı grupta olup farklı düşüncelere sahip insanlar dahi olur. Ayrıyetten Akp'yi sevmem ama fikirlere ve görüşlere saygı duyarım diğer parti ve görüşlerdeki arkadaşlarım maalesef bu insanlara aşağılayıp değişik gözle baktığı için normal bir dille olanın bitenin ne olduğunu anlatmadığı için onlarda partilerine körü körüne bağlı oluyor bence insanlara daha ılımlı şekilde bakıp gördüklerinizi ve onların neyi görüp bizim görmediğimizi konuşup tartışırsak belki orta yol bulunmuyacak ama kendi içinde ufakta olsa bir sorgulama yapıcaktır diye düşünüyorum.

Forum zaten siyaset forumu son aylarda

moderatöre bu şekilde sert açıklamalar yakışmıyor burak

sakin olalım.

konuyu kapatabilirsin istersen siyaset bu forumu geriyor bu belli.

yav yok abi kimse yanlıs algılamasın ben mod olarak konusmuyorum bireysel bir üye gibi ,herhangi yaptırımım kesinlikle doğru ve etik olmaz .

Takıldığım Nokta

Ağzımıdan CHP hariç parti adının baş harfi çıksa küfür yiyoruz ,yakında ''BİR ÜYE'' olarak Gscimbom amblemnin yanına chp koyalım diyeceğim .

Hadi bakalım şimdide bunu alıntılarlar ekmeleddin bey chp ile alakası yok falan diye

edit:18 yaşında kimilerine göre ''çocuk-genc'' olarak saglam bi parti destekleyemem zaten sanki herşeyi biliyormus gibi ama kimse bişeyi desteklemek zorunda değil , BIRAKILAMAZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt