Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Gazeteciye Verdiği Cevap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ünal aysalı çağıralım arkadaşlar o da akpli

bakalım o neler diyecek

Anlamadıgım şey başka başlıklarda hepimiz insanız kardeşiz naraları atanlar halka koyun hırsız vs diyebiliyor

Anlamadıgım şey başka başlıklarda hepimiz insanız kardeşiz naraları atanlar halka koyun hırsız vs diyebiliyor

onu diyenler herşeyi ben biliyorum

herkes benim attığım partiye oy atacak kafasında olan insanlar

ben o kadar bilgi birikimine sahibim bunları hard dışlamam lazım

ammaaa ne diyor USTA "yaradılanı severim yaradandan ötürü"

Kanitla ozaman. Eger RTE Fenerbahçeleyle herhangi bir bagi varsa, ve onun sayesinde Fener küme düşmediyse kanitla. Tamam, adam belki Fenerbahçeliymiş ama Fenerbahçe tutmak var, Fenerbahçe küme düşmemek için kendi gücünü kullananda var ve arasindaki fark çok büyük. Benim amcalarimda Fenerbahçeyi tutuyor, onlarda mi Fener'i küme düşmemek için yardim ettiler?

Senin gibi sirf bir parti ve o parti başkandan nefret ettigim için boş, saçmasapan şeyler yazmam ben.

Mesajin çelişkiler ile dolu. Cevap vermiyorum bile. 3-4 senedir olup bitenden haberin yokmuş gibi davranmaya devam et.

Hem akp'yi savunurlar hem Türk futbolunun gidişatından memnun olmazlar, tüpçüye küfür ederler, yabancı sınırına, Galatasarayımıza yapılan kıyımlardan rahatsız olurlar. Bilmezlerki bunların baş sorumlusu hükümet ve zihniyeti.

Kurtlar vadisinde cakalların işi yoktur

[media]https://www.youtube.com/watch?v=P7jxAo4knXs[/media]

hulkiciğim yine döktürmüş

Erdoğan'a bu tarzda bir soru sorulamaz da hadi soruldu diyelim kullandığı sokak ağzıyla karşısındakine hakaret dolu sözler söyleyip adamı yerin dibine geçirirdi. Siyasette üslup farkı...

Kurt puslu havayı sever

Mesajin çelişkiler ile dolu. Cevap vermiyorum bile. 3-4 senedir olup bitenden haberin yokmuş gibi davranmaya devam et.

Hem akp'yi savunurlar hem Türk futbolunun gidişatından memnun olmazlar, tüpçüye küfür ederler, yabancı sınırına, Galatasarayımıza yapılan kıyımlardan rahatsız olurlar. Bilmezlerki bunların baş sorumlusu hükümet ve zihniyeti.

O senin düşüncen.

Bence herkes kendisi bilir, milleti zorlamaya hiç gerek yok

Bu arada TFF ile ak parti ayni organizasyonlar degildir, ama bunu zaten biliyorsundur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt