Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Gazeteciye Verdiği Cevap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akit ile ilgili en çok güldüğüm video:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=xIfxO5eSYz8[/media]

Tebrik ederim kendisini, sempatim biraz daha artti.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

saçmalama

futbol ve politika 2 ayri şeydir, herkes kendisi bilir kime oy verecegini veya kime sempati duyacagini.

ne kadar ironik bu arada, RTE diktatör! diye bagiran kişiler, ayni zamanda oy veya sempati duymayi yasaklamak isteyen kişilermiş

akpli detected Avrupalı akplilerden. Ama siyaset futbola karıştı, boşbakanın şikebahçesini korumak için elinden gelen herşeyi yaptı. Galatasaray'lı olarak bunları nasıl sindirebiliyorsun? Babadan kalma akpliliğini bırak. Hollanda'da doğup büyüyüp, okumuş insansın.

Bölücü sevmek yan yana halay cekmekten iyidir lol

Siyaset yasaklanmalı diyen zihniyeti kabul etmem,

Siyaset kişilerin kendisini yönetenleri seçmesi, ülkenin geleceği, kısaca hayata dair birçok şeyi içinde barındıran bir kavramdır,

Siyaset konuşulmasın demek saçmalıktır

Dedi külhanbeyi. Şimdi beni de sınırsız men et siteden sana bu yakışır

Yav bak güzel abim , Yaşın 27 belkide yaştan ötürü haddimi bile aştım .Bir Mod olarak değil attığın mesajdaki üslup bir vatandaş,herhangi bi Galatasaray taraftarı olarak beni had safhada irrite etti .Tamam nasıl algılamak istiyosanda öyle algıla amacım kimseye klavye delikanlılığı yapıp ahkam kesmek değil

Siyaset yasaklanmalı diyen zihniyeti kabul etmem,

Siyaset kişilerin kendisini yönetenleri seçmesi, ülkenin geleceği, kısaca hayata dair birçok şeyi içinde barındıran bir kavramdır,

Siyaset konuşulmasın demek saçmalıktır

konuşulsun konuşulsun diyoruz da amacımızın gsaray olduğu bir yerde konuşulmasın diyoruz :bayrak: :gsbayragi:

Mhp kendi secmeninden bagımsız neden kafasına göre ortak aday cıkarıyor ben bu chplilerin destekledigi adama vermem ayrıca sürekli halkı aşşagılayan bi tavırları var sonra neden akp kazanıyor.

Şimdi kime sorsan kolay kolay çillere,ne biliyim mesuta oy verdim demez,5-10 sene sonra akp içinde aynı şey söz konusu olucak.

akpli detected Avrupalı akplilerden. Ama sjyaset futbola karıştı, boşbakanın şikebahçesini korumak için elinden gelen herşeyi yaptı. Galatasaray'lı olarak bunları nasıl sindirebiliyorsun? Babadan kalma akpliliğini bırak. Hollanda'da doğup büyüyüp, okumuş insansın.

Kanitla ozaman. Eger RTE Fenerbahçeleyle herhangi bir bagi varsa, ve onun sayesinde Fener küme düşmediyse kanitla. Tamam, adam belki Fenerbahçeliymiş ama Fenerbahçe tutmak var, Fenerbahçe küme düşmemek için kendi gücünü kullananda var ve arasindaki fark çok büyük. Benim amcalarimda Fenerbahçeyi tutuyor, onlarda mi Fener küme düşmemek için yardim ettiler?

Senin gibi sirf bir parti ve o parti başkandan nefret ettigim için boş, saçmasapan şeyler yazmam ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt