Duman Güngören
Parçalı Üye
- 17 Temmuz 2013
- 2.657
- 0
- 726
akit ile ilgili en çok güldüğüm video:
[media]https://www.youtube.com/watch?v=xIfxO5eSYz8[/media]
[media]https://www.youtube.com/watch?v=xIfxO5eSYz8[/media]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saçmalama
futbol ve politika 2 ayri şeydir, herkes kendisi bilir kime oy verecegini veya kime sempati duyacagini.
ne kadar ironik bu arada, RTE diktatör! diye bagiran kişiler, ayni zamanda oy veya sempati duymayi yasaklamak isteyen kişilermiş
sen mi belirliyosun kardeş hayırdır ? İster veririm ister vermem senimi gerdi ?
abi nassın ya
şunları bi yola getir
yine coştu millet
sen mi belirliyosun kardeş hayırdır ? İster veririm ister vermem senimi gerdi ?
yürü be
Oy'umu sana yerine Murhana verdigim için pişman olmaya başliyorum![]()
Dedi külhanbeyi. Şimdi beni de sınırsız men et siteden sana bu yakışır
Siyaset yasaklanmalı diyen zihniyeti kabul etmem,
Siyaset kişilerin kendisini yönetenleri seçmesi, ülkenin geleceği, kısaca hayata dair birçok şeyi içinde barındıran bir kavramdır,
Siyaset konuşulmasın demek saçmalıktır
Oy boşver siyasetten çok akşamki maçı düşünüyorum , 3g bile olsa yapsalar yav böyle sorumsuzluk olmaz![]()
Galatasaray'lı adam akpye oy vermez veya sempati duymaz. Bu forumda bile Galatasaray kılıklı akplilerin olması utanç verici.
Mhp kendi secmeninden bagımsız neden kafasına göre ortak aday cıkarıyor ben bu chplilerin destekledigi adama vermem ayrıca sürekli halkı aşşagılayan bi tavırları var sonra neden akp kazanıyor.
Şimdi kime sorsan kolay kolay çillere,ne biliyim mesuta oy verdim demez,5-10 sene sonra akp içinde aynı şey söz konusu olucak.
ooo 5-10 sene daha rahatız desene :d
inadına akp karşm sana da tavsiye ederim :dd
akpli detected Avrupalı akplilerden. Ama sjyaset futbola karıştı, boşbakanın şikebahçesini korumak için elinden gelen herşeyi yaptı. Galatasaray'lı olarak bunları nasıl sindirebiliyorsun? Babadan kalma akpliliğini bırak. Hollanda'da doğup büyüyüp, okumuş insansın.
bu memlekette 3 HİLAL de göklere çıkacak
çok yakın kardeşim çok