Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
ünal aysalı çağıralım arkadaşlar o da akpli
bakalım o neler diyecek
bakalım o neler diyecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umrumda değil kardeş daha çok verin![]()
konuşulsun konuşulsun diyoruz da amacımızın gsaray olduğu bir yerde konuşulmasın diyoruz :bayrak: :gsbayragi:
Akşamki maçı gel bizde izleyelim Berkant Dsmart var :semi-twins: :semi-twins: :semi-twins: :semi-twins: :semi-twins:
Akşamki maçı gel bizde izleyelim Berkant Dsmart var :semi-twins: :semi-twins: :semi-twins: :semi-twins: :semi-twins:
Sedat peker falan aday olsa verirdik kardeşim sırf yegenleri verse %55
Anlamadıgım şey başka başlıklarda hepimiz insanız kardeşiz naraları atanlar halka koyun hırsız vs diyebiliyor
Kanitla ozaman. Eger RTE Fenerbahçeleyle herhangi bir bagi varsa, ve onun sayesinde Fener küme düşmediyse kanitla. Tamam, adam belki Fenerbahçeliymiş ama Fenerbahçe tutmak var, Fenerbahçe küme düşmemek için kendi gücünü kullananda var ve arasindaki fark çok büyük. Benim amcalarimda Fenerbahçeyi tutuyor, onlarda mi Fener'i küme düşmemek için yardim ettiler?
Senin gibi sirf bir parti ve o parti başkandan nefret ettigim için boş, saçmasapan şeyler yazmam ben.
ak partiye bi faks organizasyonu başlatsak istifa ederler galiba
Mesajin çelişkiler ile dolu. Cevap vermiyorum bile. 3-4 senedir olup bitenden haberin yokmuş gibi davranmaya devam et.
Hem akp'yi savunurlar hem Türk futbolunun gidişatından memnun olmazlar, tüpçüye küfür ederler, yabancı sınırına, Galatasarayımıza yapılan kıyımlardan rahatsız olurlar. Bilmezlerki bunların baş sorumlusu hükümet ve zihniyeti.
aslanların volta attığı yerde
O senin düşüncen.
Bence herkes kendisi bilir, milleti zorlamaya hiç gerek yok
Bu arada TFF ile ak parti ayni organizasyonlar degildir, ama bunu zaten biliyorsundur.