Ekran Kartı Önerisi

Bütün ekran kartları olur, sadece işlemci düşükse darboğaz durumu olur.

Senin bilgisayara bütçeni söylersen güzel bir kart buluruz abi.

Max 200 diyorum . Tabi henüz bir hesap kitap yapmadım. Bu arada şimdiki ile ciddi bir performans farkı olurmu. Yani aldığımıza değer mi.

Max 200 diyorum . Tabi henüz bir hesap kitap yapmadım. Bu arada şimdiki ile ciddi bir performans farkı olurmu. Yani aldığımıza değer mi.

Oyun dışında performans farkı yaşamazsın abi, sadece oyunlarda işine yarar.

Oyun dışında performans farkı yaşamazsın abi, sadece oyunlarda işine yarar.

Ben Photoshop, İllustrator ve Corel gibi programları aynı anda çalıştırıyorum. Eh google vazgeçilmez açık.
Henüz grafik programlarında ekran kartı havlu atmadı. Atarsada neler yapar pek anlamam o işten.
Ama dediğin gibi mesela PES13 te bile oyundan atıyor sıksık. Ve hata kodunu araştırdığımda "ekran akrtı"ndan kaynaklandığını öğrendim.
Daha yeni güncellediğim halde sıksık atıyor. Yani sormak istediğim grafik programlarında bir hızlanma olurmu.

Ben Photoshop, İllustrator ve Corel gibi programları aynı anda çalıştırıyorum. Eh google vazgeçilmez açık.
Henüz grafik programlarında ekran kartı havlu atmadı. Atarsada neler yapar pek anlamam o işten.
Ama dediğin gibi mesela PES13 te bile oyundan atıyor sıksık. Ve hata kodunu araştırdığımda "ekran akrtı"ndan kaynaklandığını öğrendim.
Daha yeni güncellediğim halde sıksık atıyor. Yani sormak istediğim grafik programlarında bir hızlanma olurmu.

Grafik programlarının ekran kartları özel oluyor genel de, Quadro serileri fln ama onlar çok pahalı, sanırım yine de bir performans artışı olur.

https://www.sahibinden.com/ilan/ali...ustu-satilik-hd6850-ozel-ilan-182023337/detay böyle bir kart işini görür.Eski kartımdır 3 yıl idare etti beni gtx 760 almasaydım hala da idare ederdi belki de bu arda power supply kaç watt ?

yeter sanırsam ama size tavsiyem bir 600 watt psu takmanız bilgisayarınızı inanılmaz derecede rahatlatacaktır.

Geri
Üst Alt