- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Kim oBak sinirlendim sana sövücem şimdi.
Senin o övdüğün dik duran muhalif dediğin adam çıkmış İmamoğlu akıllı olsun yoksa Fenerliler oy vermez şovu yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim oBak sinirlendim sana sövücem şimdi.
Senin o övdüğün dik duran muhalif dediğin adam çıkmış İmamoğlu akıllı olsun yoksa Fenerliler oy vermez şovu yapıyor.
RTE klonu demiyorum ama o yolda gidiyor diyorum zira adamın herhangi bir politik duruşu yok. Hem Deniz Gezmiş'i hem Türkeş'i anıyor adam mesela. Politik bir duruşu yok o sebeple her yöne evrilme ihtimali var. RTE de aynen böyle fırladı ilk yaptığı açıklamalarla bugünü bir karşılaştır. Sana oy verenlere tabiri caizse siktir çekerek mi bütünleşeceksin? Benim hassasiyetim , başkasının değil ise ben de benim hassasiyetimi ipleyene oy vereceğim. Sana soruyorum ikidir hala cevap yok. Nagehan'ı yanına aldı diye kim niye oy verecek açıklar mısın ? Onlarca tweet gördüm iteledik diye sevinen ? Ayrıca savunacağım diye acayip acayip argümanlar yazıyorsun kim dedi birader ``Sizin a. koyacam`` desin diye ? İki seçenek mi var sadece ya Nagehan'ı alsın yanına turlasın ya da açık açık meydan okusun. Nagehan'ı yanına almasa böyle bir tepki görmeyecekti işte. Kimse açık açık alayınızı yargılayacağım demesini beklemiyor. Fakat dönemin simgeleşmiş hainlerinden birini de yanına alıp gezmesin bir zahmet.Bende adama yeni Rte gibi davranalım demiyorum. Muhalifliği önce seçip sonra yapma taraftarıyım. Çünkü önce muhalefet yapacak bir ortam yok. Akp ve X var. Ben X'e yaptığım muhalefeti muhalefet saymıyorum.
Rte klonu diyorsan zaten adama diyecek bir şey yok. Bir kere adama seçilmiş değil, Cumhurbaşkanı oldu biz her dediğini mi şakşakladık. Biatçı nasıl oluyoruz anlamıyorum. Bu adamın bir planı,programı olamaz mı? Toplum yarı yarıya bölünmüş senin hasasiyetin başkasının değil. Adam İbb zamanında birleştirici olarak yola çıktı şimdide aynısı yapıyor ama geçmişte olanları unutmuyor. Nasıl İbb'ye gelince hortumcuları kovduysa iktiadara gelince de bu adamlara göz aştırmayacak. Nagihan'ı veya zihniyetini el üstünde tutmayacak. Köprüyü geçene kadar adam her kesimden oyu garantiye almak istiyor bu kadar basit. Buna omurgasızlık diyin ne derseniz diyin adam bunu yapmak zorunda. Karşısında 20 yıllık iktidar var onun kesimine sizin 'a.. koyacam'' diye mi gelecek. Bu kesimden oy alacak bu kesime kendisiie güvendirecek ki. Bu kesimi yönetenleri yargılayabilsin.
Aday olmazBu arada RTE'nin yeniden seçileceğine ihtimal dahi vermiyorum.
YokSen geçenlerde Davutoğlu'nu övmüyor muydun
Junior Tayyip görüntüsü veriyor bu aralar.insan hata yapabilir ama affedilmeyecek tek hata kibirli olmaktır. bu ülke insanı kibirden bıktı artık hatasını kabul edip özür dileyen insanlar görmek istiyoruz.
donuyoruz İstanbul'da üstadBahar geldi güneş açtı haberin oldu değil mi?
karizmayı çizdiği kesin. her siyasetçi yozlaşmaya müsaittir ama o kadar da olacağını sanmıyorum. partisi ve oy aldığı kitle izin vermez zaten en baştan. bu nagehan olayı puan kaybettirdi ama adaylık konusundaJunior Tayyip görüntüsü veriyor bu aralar.
Sence seçim normal seyrinde ilerler(tr şarlarında diyorum tabii 7/24 yalan haber pompalayan medya, mitinglere yasak, provakasyonlar vs) ve bu adam kaybedip iner mi saraydan? Bana çok ütopik geliyor istanbul seçimlerinde yaptıklarını da tecrübe ettikten sonra. Seçim olur mu bir muamma benim için olur da kaybederse kabul edip gitmesini gözümde canlandıramıyorum. İktidarı devrettikten sonraki aşamayı göze alamaz.Bu arada RTE'nin yeniden seçileceğine ihtimal dahi vermiyorum.