Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.750
- 94.859
- 4.978
Abi sen İzlanda'da değil misin? İstanbul'da Ekrem Bey.Aynen Elmas gibi bu yüzden Mansur Yavaş.
Imamoğlu resmen CHP'nin RTE'sidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi sen İzlanda'da değil misin? İstanbul'da Ekrem Bey.Aynen Elmas gibi bu yüzden Mansur Yavaş.
Sen İzlanda'da değil misin? Yoksa bizi mi yiyon he?Aynen Elmas gibi bu yüzden Mansur Yavaş.
Objektif sekilde birisi anlatirsa sevinirim
Ekrem imamoglu Istanbul secimine kazandigindan beri gelisme var mi, yoksa bos vaatlerler mi Elmas gibi?
Niye Izlandadan takip edemiyor muyuz ? O kadar dostumuz akrabamız var.Sen İzlanda'da değil misin? Yoksa bizi mi yiyon he?
Yahu alakası ne Izlandada olmanın ? Siyaseti takip etmek için Istanbul'da mı olmak gerekiyor.Abi sen İzlanda'da değil misin? İstanbul'da Ekrem Bey.
Ne bileyim abi. Belediye tarafıyla ilgili orada yaşamadan cevap vermeye çekinirim ben o yüzden dedim.Niye Izlandadan takip edemiyor muyuz ? O kadar dostumuz akrabamız var.
Adam Laz müteahhit bildiğin. Tipik bir RTE kopyası sadece CHP'den olması bu gerçeği değiştirmiyor.
Ne bileyim abi. Belediye tarafıyla ilgili orada yaşamadan cevap vermeye çekinirim ben o yüzden dedim.
objektif olunursa yarım kalmış bütün metroları yapıyor çalışıyor.Objektif sekilde birisi anlatirsa sevinirim
Ekrem imamoglu Istanbul secimine kazandigindan beri gelisme var mi, yoksa bos vaatlerler mi Elmas gibi?
Ben İstanbul'da yaşıyorum ve şimdilik yeterli görüyorum. Abartmayalım. Hükümet desteği olmadan, hatta hükümet köstek olmasına rağmen metro inşaatlarını sürdürebilmesi bile bir şeydir. Yarın bir gün hükümet desteğini aldığında gelişme olmazsa başka aday desteklenir olur biter.Niye Izlandadan takip edemiyor muyuz ? O kadar dostumuz akrabamız var.
Adam Laz müteahhit bildiğin. Tipik bir RTE kopyası sadece CHP'den olması bu gerçeği değiştirmiyor.
İmamoğlu'nun üzerine neden çok gidiyorsun @Levent AkgünBen İstanbul'da yaşıyorum ve şimdilik yeterli görüyorum. Abartmayalım. Hükümet desteği olmadan, hatta hükümet köstek olmasına rağmen metro inşaatlarını sürdürebilmesi bile bir şeydir. Yarın bir gün hükümet desteğini aldığında gelişme olmazsa başka aday desteklenir olur biter.
En beğendiğim yön ise şehrin kültür sanat faaliyetlerine ciddi anlamda hareket gelmesi, desteklenmesi.
Valla ben Hatay'dayım. Yılda 3-4 kere İstanbul'a gidiyorum. Adamın faydalı olup olmadığını bilmiyorum. Sağda solda adamın çok iyi olduğu ile ilgili duyduklarimi da söylemiyorum. Bilmiyorum. Sen ta oralardan biliyorsan helal olsun ne diyelim.Yahu alakası ne Izlandada olmanın ? Siyaseti takip etmek için Istanbul'da mı olmak gerekiyor.
Ben İstanbul'da yaşıyorum ve şimdilik yeterli görüyorum. Abartmayalım. Hükümet desteği olmadan, hatta hükümet köstek olmasına rağmen metro inşaatlarını sürdürebilmesi bile bir şeydir. Yarın bir gün hükümet desteğini aldığında gelişme olmazsa başka aday desteklenir olur biter.
En beğendiğim yön ise şehrin kültür sanat faaliyetlerine ciddi anlamda hareket gelmesi, desteklenmesi.
Valla ben Hatay'dayım. Yılda 3-4 kere İstanbul'a gidiyorum. Adamın faydalı olup olmadığını bilmiyorum. Sağda solda adamın çok iyi olduğu ile ilgili duyduklarimi da söylemiyorum. Bilmiyorum. Sen ta oralardan biliyorsan helal olsun ne diyelim.
Cevap bekleniyor Sn. @Levent Akgün
@Serkan Şafak evlendiğinden beri iyice bozdu.Mizah öğren @Serkan Şafak
Evlendi mi o@Serkan Şafak evlendiğinden beri iyice bozdu.